madsc Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2002 Καλησπέρα. Τώρα που έχω όρεξη και χαλάρωσα, ώρα να σας διηγηθώ μια ιστοριούλα. Όπως μερικοί ίσως να γνωρίζετε υπάρχει στη Μεταμόρφωση Αττικής, ένα μαγαζί που λέγεται Πλαίσιο. Στον 2ο όροφο όπως με ενημερώσαν κάποιοι φίλοι από το Πλαίσιο Καλλιθέας, λειτουργεί ένα τμήμα ονόματι stockhouse, το οποίο πουλάει hardware, περιφερειακά κλπ σε πολύ χαμηλές τιμές. Από ʼνω Καλαμάκι που μένω λοιπόν εγώ αποφάσισα σήμερα να πάω να πάρω κάποια πράγματα που χρειαζόμουν. Τηλεφώνησα πρώτη φορά εχθές το πρωί και μου επιβεβαίωσαν πως έχουν σε stock μητρική για PIII που τους ζήτησα, όπως και μία gf2 καρτούλα στα 64. Οι τιμές που μου είπαν για μια gigabyte και μια δεν ξέρω και εγώ τί ήταν 25 & 30 + ΦΠΑ αντίστοιχα, αλλά επειδή ο υπάλληλος που μίλησα δεν ήξερε αν ήταν κρατημένα μου ζήτησε να τηλ και την επόμενη δηλ σήμερα το πρωί για να τα κρατήσω. Σήμερα το πρωί που λέτε μου είπαν ότι η μητρική έχει 1 μήνα εγγύηση και η vga 1 χρόνο, χμμ κι όμως μόλις εχθές μου είπαν ένα χρόνο το καθένα. Επειδή κατάλαβα πως έπεσα σε λάκηδες, που δεν μπορούσαν να συννενοηθούν ούτε καν μεταξύ τους, αποφάσισα να κάνω ένα τηλ και το απόγευμα πριν να ξεκινήσω: "Ναι μην ανησυχείτε σας τα έχουμε κρατήσει, εδώ τα έχουμε, σας περιμένουμε". Ξεκινάω & εγώ το ταξίδι μου και μετά από κάμια ώρα που φτάνω πηγαίνω σε κάποιον κόρακα, κάρακα, κόκορα ή όπως αλλιώς τον λένε που υποτίθεται ότι είναι υπεύθυνος στο συγκεκριμένο τμήμα. "Καλησπέρα του λέω, έχω κρατήσει κάποια πράγματα σε αυτό το όνομα". Ναι βεβαίως μου λέε,ι φεύγει και γυρνάει σε λίγο πίσω με τα πράγματα πακεταρισμένα σε σακουλάκια. "Τι χρωστάω" ρωτάω "είναι 30 και 40 + ΦΠΑ μου λέει. Καλά του απαντάω από το τηλ άλλα μου είπατε. "Μάλλον κάποιο λάθος θα πρέπει να έγινε" μου απαντάει. Ανοίγω και εγώ τα σακουλάκια να δώ τί είχανε μέσα και βλέπω μια mobo με κάτι μαύρα πλαστικά λιωμένα πάνω στο socket της cpu. Ανοίγω και την κάρτα γραφικών και βλέπω μία 32 manli & όχι 64 που είχα ζητήσει. Καλά του κάνω αυτά είναι τα πράγματα που ζήτησα; Εεεεε ναι μου κάνει ο μα**κας, και θέλω να σας διευκρινίσω ότι δεν έχουν καμία απολύτως εγγύηση. Τί εννοείς τον ρωτάω ότι δεν έχουν καμία εγγύηση. από το τηλ μου είπαν 1 μήνα & 1 χρόνο; Ναι μου ξανααπαντάει ο μα**κας, με εμένα μιλήσατε, αλλά με πήραν τηλ και μου είπαν να μη δίνουμε πια εγγύηση σε PIII. Καλά του λέω και με κουβάλησες εδώ για να μου το πεις αυτό, η κάρτα έχει εγγύηση; Ούτε & αυτή μου απαντάει ξανά ο κοράκις. Αυτά τα πράγματα που μου πουλάς, τον ρωτάω, τα έχεις δοκιμάσει; δουλέυουν; Όχι μου απαντάει νευριασμένος άμα δεν τα θες μην τα πάρεις. Κοινώς ο τύπος όχι μόνο προσπαθούσε να μου πουλήσει γουρούνι στο σακί αλλά πήγε να βγει και από πάνω ο καραγκιόζης. Εκείνη τη στιγμή κρατήθηκα να μη του σπάσω τα μούτρα και δεν είχα και το χρόνο να τον περιμένω να σχολάσει για να του σπάσω τα πόδια. Δεν με πείραξε που έφαγα μία ώρα να πάω και μία να γυρίσω ούτε και το πεντοχίλιαρο για τη βενζίνα, αλλά που ο κάθε πωλητάκος νομίζει ότι μπορεί και υποτιμάει τη νοημοσύνη μας για να πουλήσει κανένα κομμάτι παραπάνω μπας και γλύψει αρκετά καλά το αφεντικό του εκεί που δεν τον βλέπει ο ήλιος. Ο χαβαλές ο μεγάλος ήταν όταν του ζήτησα να τη δοκιμάσουμε που μου είπε ότι δεν έχει μνήμη και cpu. Όταν προτάθηκα να κατέβω στο αυτοκίνητο και να του φέρω έναν celeronάκο και ένα dimmάκι, φυσικά αρνήθηκε, λέγοντας ότι δεν έχει χρόνο. Το μαγαζί είχε 5 πελάτες και 6 πωλητές. Φυσικά ούτε την vga δεν μπορούσε να δοκιμάσει. Ε ρε κάτι κάφροι που κυκλοφορούν ανάμεσα μας... Mods αν νομίζετε ότι το post αυτό δεν ανήκει σε αυτή την κατηγορία αλλά αλλού, βάλτε το όπου θέλετε, δεν έχω πρόβλημα. Μάλιστα προτείνω και τίτλο για την κατηγορία: "Blacklist" . sc
xsterg Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2002 to sosto na legetai!!!!! mayro ston mayrogialouro!!!!
pyro Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2002 plaka plaja skeutomouna kai egw mia blacklist...
Vonapartis Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2002 aftoi oi pantognostes sto plasio me exoun kataplixi. Me rotisan ti htan afta ta alouminia pano stin RDRAM kai tous ipa oti einai psixtres kai oti exoun mesa krema pou psixi mou ipan oloi (6 polites pou itan ekei) oti den to ixeran gia tin krema. Akousate akousate pistapsan oti exei krema mesa pou psixi. Oxi tipota alo ala adikounte meriki pou xeroun kapia pragmata kai mporoun na prosferoun politimi voithia sto agorastiko kino sti thesi tous mpenoun asxeti pou den xeroun pou pane ta tesera (to peristatiko egine sto plaisio peristerioy)
ex_tep Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2002 kala re pedia sovareutite ti rotate tous polites.Oi perisoteroi den exoun sxesh me to antikeimeno.. Pia krema alloi den kseroun na diaxorisoun mnhmes i cpu ktl ktl.Tespa madsc pali kala pou anoikses ta sakoulakia kai eides ti pires..Oso gia tin kathgoria Blacklist me vriskei apolita sinfono..
sniper_206 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2002 Alli istorioula: Agorasa pro evdomadas apo to plaisio Hrakleiou ta 6.1 ixeia tis creative ta opoia apodeixthkan elattwmatika.Pairnw til kai mou lene fere ta pisw na sas dwsoume kainouria... Mazevw san m^^kas ta ixeia pou eixan piasei to xwro tou misou dwmatiou kai paw meta apo kamia wra sto plaisio. Paw sto service kai otan tou eksigw to provlima o typas mou leei:"poios sou eipe oti tha sta allaksoume"!!!! Tou lew oti gia na mhn ton g^^^^w milisa sto til kai mou eipan to kai to. Tsp peithetai kai mou leei par'ta pisw kai ela apo vdomada giati twra mas exoun teleiwsei!!!!!!!! Telika ta afisa ekei k tha paw apo vdomada mpas k vrw to dikio mou.... Ta sxolia dika sas!
ex_tep Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2002 ena tha sou po an theleis na pareis ta ixeia sou mono me tsabouka..Me polites kai empores den vriskeis akri.Bebaia min kseperaseis ta oria.
Gabriel Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2002 Ασε που οι μητρικές όπως είπε ο madsc είναι για κλωτσιες,δεν είναι stock αλλά επισκευασμένες,μου το χε πει ο εξυπνάκιας που είναι στο ταμείο.Και οι τιμές δεν είναι και τίποτα σπουδαίο από ότι είδα.
daimonas Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2002 Μια λύση είναι να καταγράφεται η τελεφωνική συνομιλία με τον υπάλληλο αγοροπωλησίας πριν την αγορά προϊόντος και κατόπιν μια καταγραφή με δημοσιογραφικό την ώρα του διακονονισμού.Χτυπάς και ένα τηλεφωνάκι στην προστασία καταναλωτή είσαι οκ.
HexStatic Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2002 kala lew egw oti einai supermarket to plaisio....
mandos Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2002 gia na exo ypopshn mou merika pramatakia loipon den eixa tetoio prob alla kalo einai na xeroume me ti ******* exoume na kanoume ores ores skeftomai pos einai dynaton na prosfereis otidipote (apo kataskeyh mobo mexri polhsh) kai na mhn prosexeis ton pelath mono mia etairia me exei prosexei, kai kanena katasthma ektos apo auta pou eimai gnostos ti na pei kanenas... emeis ftaime pou asxolioumaste mazi tous
okt Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2002 Katalavaino ti dysanasxatisi sas alla kalo einai na agorazoume apo ena sygkekrimeno katastima.. Ego agorazo apo to Plaisio psyhikou ksero ton ypeuthino tou service kai me exei voithisei apeires fores.
telikiasmenos Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2002 Paidia na sas pw to kolpo... Otan exeis problhma pas sto plaisio kai les 'thelw na milhsw me kapoion poy kserei apo ypologistes' (Synhthws paidia apo to service). Pros theou MHN epanalambanw MHN zhtatai ton ypeythino. 99% einai asxetos apo pc. Opws episis kai oi pio poly pwlhtes. Oses fores eixa problhma phgaina sto peristeri kateytheian katw sto service (Oxi thl...den briskeis akrh) kai panta me eksyphretoysan. Mporei bebaia na hmoyn kai tyxeros, alla an milhseis se kapoion sxetiko apofeygeis anohtes kai koyrastikes apanthseis.
madsc Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2002 Για την ιστορία, τα πράγματα φυσικά και δεν τα πήρα, αλλά τα πήρα με τον κοράκι που μου το "έπαιζε ιστορία"! Στο Πλαίσιο Καλλιθέας δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής. Ούτε με αγορές, ούτε και με αλλάγές εντός εγγύησης. Ίσως φταίνε τα τιμολόγια που κόβονται σε εταιρεία με αντικείμενο τα pc, ίσως ότι τα παιδιά στην Καλλιθέα κάτω στο service απλά ξέρουν τη δουλειά τους, και πάνω απ' όλα ξέρουν να φέρονται. Τα πράγματα στο stockhouse όντως είναι ελλατωματικά, επισκευασμένα, (για πες μου και εμένα να μαθαίνω πως επισκευάζεις ελλατωματικά τσιπάκια !!!), ή απλά αυτό που λέμε διαλογής. Ένας άλλος "έξυπνος" πωλητής από το stockhouse μου είπε πως τα crypto τα modem που είχαν εκεί τα έδιναν μισοτιμής επειδή σταμάτησαν τη συνεργασία τους με την εν λόγω εταιρεία. Εγγύηση δεν είχαν, να τα δοκιμάσουν δεν δεχόντουσαν, ούτε μπορούσε να μου πει ότι δούλευαν. Πάντως μου είπε ότι ήταν "πολύ καλά". Καλά το καταλάβαμε ότι έπεσαν οι πωλήσεις του Πλαισίου κατά 6.96% (Ram Δεκεμβρίου), δηλ άμα πέσουν και άλλο θα ζητάμε PIV στα 2Ghz & θα μας δίνουν PIII στα 1000; sc
Tiger_GV Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2002 Paidia epidi gnorizo arketa kala to Plaisio sas plirofo apla oti olloi oi polites den exoun kamia ma kamia sxesi me tous ipologistes einai apla ftino ergatiko dinamiko , episis ta stockhouse einai apla palia episkebasmena antikimena apo epistrofi , kai kati teleyteo otan pernete thlefono milate sinithos me kapies kopeles pou einai ekei mono kai mono gia na apantane sta problimata kai stis ervtisis genika den mporoun na sas boithisoun. TiGeR
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.