Προς το περιεχόμενο

τι κάρτα γραφικών προτείνεται;;;

kiss11

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λέω να αλλάξω τροφοδοτικό....και να αλαξω την καρτα γραφικών..... λέω να πάω κάπου στα 550 w με 600W ( ΕΧΩ 425W)

οπότε σύμφωνα πάντα με την μητρική μου που έιναι η

Μ/Β: Gigabyte GA-MA78GM-S2H

CPU: ATHLON 64x2 4850E 2,5Ghz

πια να πάρω;;;;;; μιλάμε πάντα για HTPC

θελω να δω σε λίγο καιρό dvd "μπλου ραιτ" και να παίζει λίγο ο γιος μου κανένα παιχνιδάκι......

Κυρίως να ειναι πιο "ξεκούραστος" ο υπολογιστής μιας και τον χρησιμοποιώ (λίγο) για επεξεργασία βίντεο, φωτο αρκετά και ......παρακολούθηση ταινιών ΠΟΛΥ.

Τι πρέπει να προσέξω, τι να αγοράσω.....

Να μη πάμε και πολύ ακριβά .......

και μια "χαζή" ερώτηση.....

έχω κάρτα τηλεοράσεως......άμα συνδέσω την κάρτα με την τηλεόραση και απο την 2η υποδοχή της κάρτα γραφικών στην οθόνη του υπολογιστή για να παίζει το παιδί μου στο άλλο δωμάτιο (διπλανό), γίνεται;;;;;;;;;

Δημοσ.

και μια "χαζή" ερώτηση.....

έχω κάρτα τηλεοράσεως......άμα συνδέσω την κάρτα με την τηλεόραση και απο την 2η υποδοχή της κάρτα γραφικών στην οθόνη του υπολογιστή για να παίζει το παιδί μου στο άλλο δωμάτιο (διπλανό), γίνεται;;;;;;;;;

Αν καταλαβα καλα τι θες να κανεις, η καρτα τηλεορασης δεν παιζει κανενα ρολο σε αυτο

(Μαλλον θες να βλεπεις bluray ενω ταυτοχρονα να παιζει καποιος παιχνιδι σε αλλη οθονη)

Θα παρεις μια καρτα γραφικων με 2 εξοδους πχ 2 DVI και θα συνδεσεις τη μια στην tv και την αλλη στην οθονη του pc

Θα ρυθμισεις απο τις επιλογες της καρτας γραφικων να εχεις 2 desktop το ενα διπλα στο αλλο οποτε στο ενα θα βλεπεις video και στο αλλο ο γιος σου κατι αλλο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...