ados Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 εχω κατεβασει το cd απο εδω http://www.ubuntu.com/ το εχω γραψει σε cd κανονικα,τον δισκο μου τον εχω χωρισμενο,κανω εππανεκινηση και το βαζω να κανει boot απο το cd που εχω κατεβασει (αφου το εχω βαλει μεσα) και δεν μου αρχιζει την εγκατασταση και με ξαναξεκιναει απο τα windows.τι κανω λαθος? τα windows που εχω επανω ειναι τα 7 στα 32bit και κατεβασα αυτην την εκδοση ubuntu για 32 bit ειναι τα 9.04 εχω δυπηρινο επεξεργαστη στα 2.5ghz 2giga ram και το εγραψα σε cd και οχι σε dvd Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rpg_master Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 To iso με ποιό πρόγραμμα το "έκαψες"? Δοκίμασε το PowerISO ή το MagicISO (νομίζω έχουν κ επιλογή για bootable cd, αν και δεν χρειάζεται). Στην επιλογή ταχύτητας βάλε το πολύ 24χ. Αν δεν λειτουργήσει και πάλι δοκίμασε μέσω ενός USB stick, οδηγίες για το πώς μπορείς να το κάνεις θα βρεις εδώ: https://help.ubuntu.com/community/Installation/FromUSBStick Ελπίζω να βοήθησα. Υ.Γ. Πολύ καλό το Ubuntu, αλλά αξίζει να δοκιμάζεις και το Oxinus που είναι made in Greece Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xrist0f0r0s Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 επειδη και εγω καινουριος ειμαι με το linux (ελπιζω να μην μου πει κανεις τπτ εαν κανω λαθος ) δωκιμασε να το κανεις σε boot μορφη iso (δεν εχω ιδεα ) μπες στα 7 και κανε pre -installer τα ubuntu και μετα κανε αφισετο να κανει ρεσταρτ και κανε format κανονικα αυτα απο εμενα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sergyma Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 πρεπει να αλλαξεις στο bios τη σειρα και να βαλεις πρωτο το cd drive ετσι οταν κανεις εκκινηση θα κοιταξει πρωτα εκει για λειτουργικο και οταν βρει bootable cd θα το φορτωσει στην αρχικη οθονη στην εκκινηση πριν φορτωσει το λειτουργικο βγαζει πως μπαινεις στο bios συνηθως ειναι καποιο απο τα F κουμπια σε μενα ειναι με F2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lef50 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Στην επιλογή ταχύτητας βάλε το πολύ 24χ. 8X ακομα καλυτερα. Υ.Γ. Πολύ καλό το Ubuntu, αλλά αξίζει να δοκιμάζεις και το Oxinus που είναι made in Greece Εγω παντως δεν την ηξερα βρηκα ομως αυτο http://www.linuxformat.gr/?q=category/tags/oxinus-ubuntu-debian Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ados Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 λοιπον παιδες σας ευχαριστω,τελικα εφταιγε το δισκακι μαλλον ή η εγγραφη μου,τελικα το ξανακατευασα και το ξαναεγραψα και εγινε,μια ακομα ερωτηση,γιατι οταν ξεκιναω τον υπολογιστη δε με ρωταει με ποιο λειτουργικο θελω να ξεκηνησω και με παει κατ,ευθειαν στα windows? ενω ποιο πριν ta δουλευα τα ubuntu μολις εκανα επανεκινηση.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lef50 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Eχεις κανει εγκατασταση? μεσω wubi η καθαρη πριν το ιδιο δισκακι δουλευε?αμα το βαλεις μεσα τωρα ξεκιναει η διανομη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rpg_master Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 @ados: Δοκίμασε το (θα στο πω στα vista που έχω, δεν νομίζω να εχει μεγάλη διαφορά στα 7) πίνακας ελέγχου -> σύστημα -> ρυθμίσεις συστηματος για προχωρημένους -> για προχωρημένους -> ρυθμίσεις στο εκκίνηση και αποκατάσταση εκει μπορείς να φτιάξεις το αρχικό λειτουργικό σου σύστημα (windows, linux κλπ), αλλά και τον χρόνο παραμονής του αρχικού παραθύρου επιλογής λειτουργικού κατα την εκκίνηση του pc σου. Ελπίζω να σε βοήθησα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.