Προς το περιεχόμενο

Windows 7 σε laptop PIII 1GHZ 512DDR

gherudos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είδα κάτι βίντεο στο youtube όπου έχουν περάσει τα Windows 7 σε χειρότερα συστήματα,ακόμη και σε Pentium 2 με 256 Ram.Έτρεξα το Windows 7 advisor και έγραψε ότι θα είναι ΟΚ και δεν θα έχω και θέμα με drivers απλά καλό θα ήταν να αναβαθμίσω τη Ram σε 1GB.Τα βίντεο που είδα στο youtube έτρεχαν καλά τα win7 στα παλιά laptops.To laptop υπάρχει μόνο για σερφάρισμα στο ίντερνετ για τίποτε άλλο,τι λέτε να το επιχειρήσω;Ή θα σέρνεται;Επειδή πάει για format ούτως ή άλλως,απλά για να περάσω κάτι πιο φρέσκο,αυτή τη στιγμή έχει Win XP PRO με sp2 και πάει σφαίρα.

Δημοσ.

Δεν νομιζω να εχει προβλημα.

Αλλα καλητερα δοκιμασε καποια lite εκδοση για να ειναι οσο πιο ελαφρυ γινετε(γιατι οσο να νε 512 ram ειναι).

• Moderators
Δημοσ.

Προτεινω xp sp3.Αν εκανες την δουλεια σου με τον καλυτερο δυνατο τροπο μ αυτα,γιατι να μην συνεχισεις να την κανεις ακριβως με τον ιδιο τροπο?Πιο γρηγορα με τα 7 αποκλειεται να δουλευεις με την υπαρχουσα μνημη,θα επιβαρυνεις το laptop χωρις λογο.

Δημοσ.

Μόνο για χρήση firefox θα είναι,θα βάλω τα Windows 7 starter,προς το παρόν είναι ότι πιο lite κυκλοφορεί θα αφαιρέσω και όλες τις έξτρα υπηρεσίες που δεν χρειάζονται και πιστεύω να είμαι ΟΚ.

Δημοσ.
Προτεινω xp sp3.Αν εκανες την δουλεια σου με τον καλυτερο δυνατο τροπο μ αυτα,γιατι να μην συνεχισεις να την κανεις ακριβως με τον ιδιο τροπο?Πιο γρηγορα με τα 7 αποκλειεται να δουλευεις με την υπαρχουσα μνημη,θα επιβαρυνεις το laptop χωρις λογο.

Δεν προκειτε να εχει προβλημα.

Εγω ειχα βαλει vista ultimate σε laptop με 512mb ram και δουλευε καλα(για βασικες δουλειες φυσικα firefox,ms office κτλ.).

• Moderators
Δημοσ.
Δεν προκειτε να εχει προβλημα.

Εγω ειχα βαλει vista ultimate σε laptop με 512mb ram και δουλευε καλα(για βασικες δουλειες φυσικα firefox,ms office κτλ.).

Δεν ειπα πουθενα πως θα εχει προβλημα.Φυσικα και γινεται να τα βαλει,φυσικα και θα δουλευουν.Και γω εχω βαλει τα vista σε pentium III με λιγη μνημη και καπου εδω μεσα υπαρχει και pic που ειχα ποσταρει.To οτι δουλευαν για τα βασικα δεν σημαινει πως ηταν και η ιδανικη επιλογη για λειτουργικο σ αυτο το μηχανημα.

Ειπα πως πιο γρηγορα απο τα xp δεν θα ειναι.Και απο την στιγμη που δεν καιγεται για οτιδηποτε καινουριο προσφερουν τα 7 και μιλαμε για απλη χρηση,τα xp ειναι λογικη επιλογη.Το τι θα κανει απο κει και περα ειναι δικια του αποφαση.

Just my 2 cents here.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...