Προς το περιεχόμενο

APB: All Points Bulletin {MMO}

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είναι αρκετά χαοτικό. Δε καταλαβαίνεις πότε δέχεσαι αποστολές και πότε όχι. Τα αυτοκίνητα γλιστράνε γιατί θέλουν να χρησιμοποιείς συνέχεια το χειρόφρενο. Και καλά για στυλ. Από πλευράς ήχων το παιχνίδι τα σπάει ειδικά στα όπλα. Το γεγονός όμως ότι είναι Open World σημαίνει ότι σε κάθε αποστολή έχεις τα δύο παλικάρια απέναντι σου με όπλα από άλλο πλανήτη και εσύ με το starter σου και το π...ί στο χέρι. Γενικά ρίχνω μία δύο σφαίρες και μετά γεια σου.

Φοβερά θετικό αν φτιάξουν τα αυτοκίνητα είναι το γεγονός ότι κάθε αυτοκίνητο έχει διάφορες θέσεις για να μπεις που σημαίνει ένας οδηγεί και οι άλλοι πυροβολούν καθώς κυνηγάς το "πακέτο". Επί της παρούσης όμως δεν είναι ιδιαίτερα πρακτικό γιατί τα αυτοκίνητα αντέχουν τόσο πολύ που χωρίς μπαζούκα και να πυροβολείς δε κάνεις και τίποτα.

• Απαντ. 135
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Φαίνεται πολύ άθλιο!Τα αυτοκίνητα μοιάζουν με hotwheels .Και πολύ δύσκολα στην κίνηση .

Έπαιξες? Γιατί εμενα μου φάνηκε πολύ ωραίο.

Δημοσ.

Μου ήρθε κι εμένα Invite, μπήκα σήμερα να δω τι άλλαξε σε σχέση με την προηγούμενη beta της RTW.

Τα αμάξια γλιστράνε και έχουν περίεργο χειρισμό γιατί έχεις lag. Οι server είναι στην δυτική ακτή της Αμερικής. Με Ping περι τα 50ms τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα. ο Ευρωπαϊκός beta server θα ανοίξει από βδομάδα.

To performance είναι πολύ καλύτερο αυτή τη φορά και δεν συναντάς πολλά bugs. Έχουν βελτιώσει πολλά πραγματάκια που ήταν σπαστικά και πιστεύω ότι η G1 κάνει καλή δουλειά.

Σε δυο πράγματα πρέπει να δώσουν προσοχή.

Στο balance που ακόμα έχει θέματα.

Στο matchmaking που είναι ακόμα broken.

Αν γίνουν αυτά τα δυο το παιχνίδι είναι έτοιμο για release...με σκοπό να βάλουν φυσικά και καινούρια districts.

• Moderators
Δημοσ.

Σε δυο πράγματα πρέπει να δώσουν προσοχή.

Στο balance που ακόμα έχει θέματα.

Στο matchmaking που είναι ακόμα broken.

Αν γίνουν αυτά τα δυο το παιχνίδι είναι έτοιμο για release...με σκοπό να βάλουν φυσικά και καινούρια districts.

Έτσι. Αυτά τα 2 μου την είχαν σπάσει στο πρώτο.

Σε έβαζε επειδή είσουν μεγάλο threat level ενάντια σε 2 ή 3 μικρότερου, πιστεύοντας ότι τους έχεις κι εκείνοι σου έκαναν παγίδα ή κάτι τέτοιο (ή απλά firing squad).

Και οι ωραίες στιγμές του να πηγαίνεις 3 vs 3 και οι άλλοι 3 να είναι τούμπανα σε skills/guns. :P

Δημοσ.

Έπαιξες? Γιατί εμενα μου φάνηκε πολύ ωραίο.

Όχι..Αλλά είδα το video και δεν μου άρεσαν καθόλου πως δείχνουν τα αμάξια,και φαίνονται μαούνες .

Δημοσ.

Όχι..Αλλά είδα το video και δεν μου άρεσαν καθόλου πως δείχνουν τα αμάξια,και φαίνονται μαούνες .

Όταν βγει η έστω μπει σε open beta δοκίμασε το , μπορεί να σου αρέσει .. εγώ πάντως ανυπομονώ :devil:

Δημοσ.

Όταν βγει η έστω μπει σε open beta δοκίμασε το , μπορεί να σου αρέσει .. εγώ πάντως ανυπομονώ :devil:

Θα το έχω υπόψιν μου.

Δημοσ.

Ρε μαγκες που τα τσιμπισατε τα κλειδια;

Εχω γραφτει σε καθε κωλο key-event που κανουν σε sites.

Tοσο ατυχος ρε γαμωτο;

Δημοσ.

Δε χάνεις κάτι. Είναι πρώτο κύμα της κλειστής beta. Και πέρα λεφτών δε βρίσκεις κάτι άλλο. Θέλει ακόμα.

• 1 μήνα μετά...
  • Moderators
Δημοσ.

Έπαιξα κι εγώ κάμποσο την beta.

Καλό ότι τα mods είναι με + και -.

Αλλά όταν το matchmaking βάζει rating 30κάτι (εμένα) και rating 26 εναντίον σε rating 102 και 122 και να έχουν και 3 παραπάνω threat levels από εμάς...

Ίδιο και απαράλλαχτο με το παλιό beta.

Και αυτά τα "το φτιάχνουν", τα ακούω από τότε.

Uninstall και ότ/αν φτιαχτεί, θα παίξω πάλι.

Δημοσ.

Open Beta Date has been set

We have set our formal Open Beta date: May 18, 2011.

With the builds over the last week fixing most critical issues (still some PB optimization and hardware issues to iron out over the next couple of builds), plus the items currently in the pipeline that addresses additional items, and the near completion of the US-East datacenter, we are now heading forward with removing all restrictions to joining the game on May 18, 2011.

• Moderators
Δημοσ.

Άντε μπας και δούμε κανέναν καινούριο. Πάντως υπάρχουν πολλοί cheaters και το matchmaking είναι ακόμα χάλια...

Έγραψα πιο πάνω την γνώμη μου.

Συνεχίζει να είναι ένα πολύ ωραίο concept, αλλά με τραγική εκτέλεση. :(

Και έλεγα πως θα είχαν αλλάξει και τίποτα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...