comfuzio Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 είναι ακριβός τα ίδια η διαφορά είναι το πόσο κόσμο έχει το καθένα
mokas1234567 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Προς Comfuzio Φιλε μιας και εχεις μπει θελω εντυπωσεις...αξιζει να το παρω ή να μεινω στο απιστευτα γαματο multi του GTA IV??
DeViAnT_Puppet! Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Προσωπικά πιστεύω τα λεφτά που ζητάν γι αυτό το παιχνίδι αυτή τη στιγμή είναι υπερβολικά. Όμως, σαν concept το APB έχει τρελό potential. Σε κάνα χρόνο-δυο που πιθανόν να έχουν μπει και άλλα districts, να φτιάξουν το matchmaking system, το balance, το lag( το κάνει unplayable), να βάλουν περισσότερο κόσμο σε κάθε instance (ίσως έτσι φτιαχτεί και το matchmaking), να εμπλουτίσουν τα modes και το multi γενικά (γιατί η υπεροχή του παιχνιδιού ουσιαστικά φαίνεται όταν παίζεις με ομάδα) τότε θα είναι ένα από τα καλύτερα MMO ή μάλλον MOG. Αυτή τη στιγμή όμως το παιχνίδι είναι πολύ μονότονο, ό,τι κάνεις τα πρώτα λεπτά στο Tutorial District αυτά κάνεις και στο υπόλοιπο game και τίποτα παραπάνω απο grinding ουσιαστικά. Συγκριτικά με τιμή/απόδοση θα έλεγα ότι το GTAIV multi υπερέχει ξεκάθαρα αυτή τη στιγμή( καλύτερα mechanics overall, πιο πολλά modes, μεγαλύτεροι χάρτες κτλ κτλ.). Το μόνο που λείπει απο το GTA είναι το απίστευτο customizing του APB (καλύτερο από κάθε άλλο ΜΜΟ κατά την γνώμη μου) και το social district γενικά.
comfuzio Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Προσωπικά πιστεύω τα λεφτά που ζητάν γι αυτό το παιχνίδι αυτή τη στιγμή είναι υπερβολικά. Όμως, σαν concept το APB έχει τρελό potential. Σε κάνα χρόνο-δυο που πιθανόν να έχουν μπει και άλλα districts, να φτιάξουν το matchmaking system, το balance, το lag( το κάνει unplayable), να βάλουν περισσότερο κόσμο σε κάθε instance (ίσως έτσι φτιαχτεί και το matchmaking), να εμπλουτίσουν τα modes και το multi γενικά (γιατί η υπεροχή του παιχνιδιού ουσιαστικά φαίνεται όταν παίζεις με ομάδα) τότε θα είναι ένα από τα καλύτερα MMO ή μάλλον MOG. Αυτή τη στιγμή όμως το παιχνίδι είναι πολύ μονότονο, ό,τι κάνεις τα πρώτα λεπτά στο Tutorial District αυτά κάνεις και στο υπόλοιπο game και τίποτα παραπάνω απο grinding ουσιαστικά. Συγκριτικά με τιμή/απόδοση θα έλεγα ότι το GTAIV multi υπερέχει ξεκάθαρα αυτή τη στιγμή( καλύτερα mechanics overall, πιο πολλά modes, μεγαλύτεροι χάρτες κτλ κτλ.). Το μόνο που λείπει απο το GTA είναι το απίστευτο customizing του APB (καλύτερο από κάθε άλλο ΜΜΟ κατά την γνώμη μου) και το social district γενικά. +1 Εγώ ουσιαστικά σήμερα θα παίξω μιας που 2 μέρες τώρα με είχα afk στα npc για να ανεβάσω lvl στα fashionistas & tuner και να τα πάω όλα 15. Δίνουν πολύ καλά λεφτά επίσης τα pre-order που δίνει το game τα σπάνε! Σήμερα και αύριο λογικά θα κάνω grind στα action districts αλλά θέλω πρώτα να κάνω μια καλή clan για να έχει πλάκα
cmi30 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Μπήκα στο παιχνίδι εχθές το βράδυ.Προσωπικά το βρίσκω πολύ ωραίο και πολύ διασκεδαστικό!..Το customization των ρούχων και των αυτοκινήτων είναι απίστευτο!!!!! Και όπως είπε και ένας φίλος παραπάνω έχει απίστευτο potential.....
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Moderators Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Ναι, μερικά πράγματα να φτιάξουν και είμαστε κομπλέ. Το customisation είναι μακράν φοβερό. Θα βάλω και τίποτα pics από την beta όταν έπαιζα. Αν και δεν είχα καλή φαντασία στα δικά μου custom αυτοκίνητα.
cmi30 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Ναι, μερικά πράγματα να φτιάξουν και είμαστε κομπλέ.Το customisation είναι μακράν φοβερό. Θα βάλω και τίποτα pics από την beta όταν έπαιζα. Αν και δεν είχα καλή φαντασία στα δικά μου custom αυτοκίνητα. Ναι και εγώ στο καλλιτεχνικό κομμάτι είμαι χάλια....
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Moderators Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Σκέψου το αλλιώς, είσαι "χάλια", αλλά κάνεις κάτι που δεν κάνουν οι άλλοι. Συνεπώς είσαι αυθεντικός.
cmi30 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Σκέψου το αλλιώς, είσαι "χάλια", αλλά κάνεις κάτι που δεν κάνουν οι άλλοι.Συνεπώς είσαι αυθεντικός. Ναι υποθέτω ότι μπορείς να το δεις και έτσι....
XxMikexX Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 αυριο θα το αγορασω και εγω.. εχω μερικες αποριες επειδη δεν τα παω καλα με τα αγγλικα της επισημης σελιδας του παιχνιδιου και θα ηθελα λιγη βοηθεια.. καταρχην εκτως απο ωρες σου επιτρεπει να αγορασεις 30 μερες unlimited οπως σε αλλα online παιχνιδια? και αν ναι ποσο κανει αυτο? επισης παω να κανω register στην επισημη σελιδα και ζηταει ενα Product Key.. πρεπει να εχω το παιχνιδι για να κανω register πρωτα?
cmi30 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Ναι μόλις το αγοράσεις θα πάρεις και το product key,θα σου έρθει αμέσως με mail.Με την αγορά θα πάρεις επίσης και 50 ώρες παιχνιδιού.
XxMikexX Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 (επεξεργασμένο) μετα απο μερικες μερες παιχνιδιου εχω να πω οτι το παιχνιδι ειναι ΑΘΛΙΟ! μηδαμινη υποστηριξη απο GM'S μονο 80 ατομα σε καθε district τα αυτοκινητα εχουν κινηση βαρκας, οταν σε ακουμπαει ενα αυτοκινητο πεθαινεις! σημειωση για να σκωτοσεις καποιον με αυτοκινητο η να σε σκωτοσει εκεινος πρεπει να εισαστε παρτυ! αλλιως δεν παθαινεις τιποτα απο τα αυτοκινητα οσο και να τρεχουν! γινεται μαλιστα κατι σαν bug πολλες φορες και σε παιρνει σβαρνα το αυτοκινητο του αλλου οταν δεν εισαστε σε παρτυ μαζι και μεχρι να κανεις κινηση να φυγει αυτο σε σπρωχνει σαν να εισαι αντικειμενο! εκανα και προταση στο φορουμ να το φτιαξουν αυτο και βγηκαν ενα καρο noobia και λεγανε οχι δεν θα ηταν ωραιο και τετοια ΕΛΕΟΣ!! και για να σκωτοσεις καποιον παλι πρεπει να εισαι παρτυ μαζι του αλλιως δεν παθαινει τιποτα! και ολοκληρο γεμιστιρα να αδειασεις πανω του αν δεν εισαστε σε παρτυ δεν πεθαινει!!! οι περισσοτερες αποστολες απετουν καμπερωμα για να κρατησεις μια περιοχη και γενικα δεν εχει δραση.. πολυ μονοτονια εχει! Στις αποστολες που πρεπει να κανεις escape απο τον αντιπαλο αν τρακαρεις καπου παιρνεις καποια δευτερολεπτα πεναλτυ.. ως εδω καλα.. ομως δεν υπολογισαν οτι υπαρχουν και αλλοι παιχτες που παιζουν! αν ο αλλος ερθει εξεπητηδες (οποιοσδηποτε ακυρος που παιζει με αλλους εκεινη τι στιγμη) και σε τρακαρει παιρνεις πεναλτυ και χανεις πολυ χρονο απο την αποστολη! ΚΑΝΕΝΑ νοημα παιχνιδιου.. (συνεχεια σου λεει πηγαινε εκει να προστατεψεις την περιοχη, πηγαινε εκει να κανεις graffity, πηγαινε εκει να κατσεις να παρεις την περιοχη, φυλα την περιοχη μεχρι να περασει καποιος χρονος, κυνηγα τον αλλον και στην ουσια αυτος κανει κυκλους περα δωθε με το αυτοκινητο και εσυ πρεπει να τον τρακαρεις αλλα οταν ολα τα αμαξια εχουν την ιδια ταχυτητα πως θα το καταφερεις? ο κοσμος ειναι επιικος ΜΙΚΡΟΣ, πολλες φορες ΧΩΡΙΣ να το θες μπαινεις σε παρτυ με εναν αστυνομο η κλεφτη αναλογα τι θα διαλεξεις και θα πρεπει να τρεχεται γυρω γυρω για να το σκασει ο ενας και ο αλλος να τον ποιασει κλπ κλπ!) Επισης τα στατιστικα δεν μενουν μονιμα! Αν χανεις καποιες αποστολες καποια στιγμη χανεις και στατιστικα! Δηλαδη αν πεσεις σε παρτυ με noobies και χανεις συχνα τις αποστολες θα πεφτουν και τα στατιστικα! το ΜΟΝΟ που αξιζει ειναι το creation mode αλλα αν ηθελα να φτιαχνω πραγματα ομως θα ανοιγα το photoshop δεν ηταν αναγκη να σκασω 46ευρω συν αλλα τοσα για συνδρομη... και το κορυφαιο? οταν κανεις εγγραφη (register) ΔΕΝ εχει για χωρα την ελλαδα να επιλεξεις! αν δεν βαλουν λιγη δραση στο παιχνιδι θα παει απατο!!! και οσοι παιζουν θα εχουν δει οτι συνολικα πανο απο 5000 ατομα δεν εχουν φτασει ΠΟΤΕ συνολικα ΟΛΟΙ οι σερβερς μαζι!!! κριμα που περιμενα τοσα χρονια αυτην την διαδυκτιακη πατατα!!!! Επεξ/σία 8 Ιουλίου 2010 από XxMikexX
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Moderators Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Κάθομαι και κοιτάω τις εικόνες στο forum του παιχνιδιού για να δω τα customisations. (κάποια στιγμή ίσως βάλω κι εδώ τα δικά μου που δεν ήταν κάτι τρελά, από την beta) Κάποιος που να παίζει αυτή τη στιγμή και να μας πει αν έχει αλλάξει κάτι από τότε:
chek2fire Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Πάει για κλισιμο η εταιρεία που το έφτιαξε το game αν και από τι λένε θα βρουν αγοράστες και το game θα σωθεί και δεν θα κλείσουν οι server. Οι developer μιλάνε για αποτυχία του συγκεκριμένου τίτλου και ότι αυτό οδήγησε στην οικονομική τους κατάρευση/.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα