Προς το περιεχόμενο

APB: All Points Bulletin {MMO}

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 135
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πωωωωωωωω Ρε μαγκες λιγο λαλακια να δωσεις 50ευρω για το game και να πληρωνεις και συνδρωμη...παιζει να βγει κανας private :-(:-( ??

Αμα το παρω το game ειμαι μεσα για clan comfuzio

Δημοσ.

Ε κοίτα όλα τα mmo games έχουν στην αρχή λίγο μεγάλη τιμή αλλά αν δεις και τους πίνακες με τις τιμές δεν είναι και τόσο ακριβό. 9 το μήνα για full access είναι τίποτα αλλιώς παίρνεις μερικές ώρες access και απλά θα έχεις unlimited social που και αυτό αν έχει ταλέντο και μπορείς να κάνεις design ρούχα και τι άλλο έχει το game τα πουλάς για rtw τα οποία τα μετατρέπεις σε action game time .... αυτοί που θα είναι καλοί στο design λογικά θα παίζουν τσάμπα όχι σαν και εμένα που δεν πιάνει το χέρι μου xD

Δημοσ.

Και εγω απο desing τιποτα,random και αν μου αρεσε το κραταγα....Αυτα τα 9 ευρω για την ζωη του μαθητη οπως ειμαι εγω ειναι πολλα.....

• Moderators
Δημοσ.

Αν φτιάξουν το balance και το matchamaking system του, εγώ θα το χτυπήσω γιατί λέει πολύ σε customιές (και έσβησα το beta directory με τα screenshots ο ηλίθιος), αλλά αυτά μόνο δεν με κρατάνε. :/

Δημοσ.

Κοίτα και γω σπάστηκα με αυτό το match making system τους αλλά έκανα recruite έναν ο οποίος ήταν πάρα πολύ καλός και το παίξαμε σαν mmorpg!

Έπερνα εγώ τους enemy πάνω μου και αυτός τους killαρε, 4,5 ώρες στο kttc έτσι το βγάλαμε και βγάλαμε πολλά λεφτά.

Αυτό που θέλει για μένα fix είναι το Fashionistas γιατί ανέβαινε πολύ αργά levels και για να το πας level 15 ίσως να θέλει 1 μέρα afk στο npc και άλλο τόσο το tuner. Οκ δεν είναι από τον χρόνο που πληρώνεις αυτό αλλά και πάλι τόσες πολλές ώρες για να ανεβάσεις level σε αυτά τα 2 για να μπορείς να έχεις όλα τα items για το toon & car ... ε παρά πάει!

Δημοσ.

Εγώ το έχω ήδη αγοράσει και θα παίξω εκεί από 28 του μήνα νομίζω που δίνουν access στα pre-order. Τώρα αν τα αξίζει πιστεύω πως θα δείξει και από το τι updates θα κάνουν γιατί με αυτά που είδα ως τώρα είναι λίγο "φτωχό" αλλά διασκεδαστικό. Αν τα updates του θα είναι μόνο fixes τότε δεν λέει αλλά αν έχουν σκοπό σε κανά 6μηνο να βάλουν και νέα πράγματα για να έχει πιο πολύ ενδιαφέρον και να μην είναι ένα fps σαν τα κλασικά με 5-10 άτομα να κάνουν γύρο-γύρο από μια πισίνα κτλ τότε θα λέει. Αν και στο kttc που ήμουν εγώ όλα τα instances είχαν 1000 άτομα μέσα και πολλές φορές δεν μπορούσες να μπεις να παίξεις :P

Για event είχε πάρα πολύ κόσμο και πολύ χαβαλέ

Δημοσ.

Και εμένα το match making system με χάλασε, κάποια στιγμή είχα έναν αντίπαλο ο οποίος με σκότωνε με 2 σφαίρες και το παράτησα, άσε που πολλοί δεν παίζουν σαν να είναι σε ομάδα και καταντάει σπαστικό. Αν φτιαχτεί το match making system και βρώ άτομα να παίξουμε ίσως το πάρω.

Διάβασα ότι όσοι θέλουν να πουλήσουν τα πράγματα που θα φτιάξουν πρέπει να πληρώσουν RTW πόντους.

Δημοσ.

Παιδιά επειδή λέω από την Τετάρτη να μπω και εγώ,είναι κανένας με early access να μας πει εντυπώσεις;

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Το early access ξεκήνισε σήμερα και δεν μπήκα νωρίς και όπως ήταν φυσικό μου πήραν το clan name παρόλο που το κατοχύρωσα στο forum τους εδώ και καιρό και το είχα από την pre-beta.

Κόσμο έχει αλλά ξενέρωσα αφάνταστα με την μηδαμινή υποστήριξη των admin σε θέματα clan και μάλιστα με χάλασε σε τέτοιο βαθμό που μάλλον δεν συνεχίσω μετά τις ώρες που αγόρασα.

Anyway για όποιον έχει μπει παίζω στον 2ο server και όχι στον 1ο με το όνομα που έχω εδώ, όποιος θέλει /w Comfuzio

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...