Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με αποσυνδεσεις

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα σας.

Έχω παρατηρησει ενα προβλημα με τη συνδεση μου. Ειναι η οτενετ οndsl 2Mbit και εχω ενα μοντεμακι της οτενετ ενα sagem. Το προβλημα ήταν οτι αν το αφηνα το pc ανοιχτο πχ για να κατεβασει ή να ανεβασει στο utorrent τοτε παντα οταν ερχομουν σπιτι το pc ήταν αποσυνδεδεμενο. Είπα θα φταιει το μοντεμ που είναι παλιο αλλά μετα δοκιμασα ενα router ενως φιλου TP link w8901g. Τελικα αυτο που παρατηρησα και με το ρουτερ είναι οτι με πετουσε οποτε δεν βρισκομουν στο pc για ενα διαστημα. Και λοιπον εχω καταληξει να είμαι με το μοντεμακι της sagem και απλα να αφηνω ανοιχτο ενα ραδιοφωνο στον mozilla οταν φευγω και η συνδεση οντως διατηρηται. Μηπως ξερει κανεις ποιο είναι το προβλημα? ευχαριστω εκ τον προτερων!

Δημοσ.

μηπως εχεις βαλει μετα απο λιγα λεπτα η καρτα δικτυου να απενεργοποιηται για εξοικονομηση ενεργειας?

Δημοσ.

δεξι κλικ στο ο υπολογιστης μου,διαχειριση,διαχειριση συσκευων,προσαρμογεις δικτυου,δεξι κλικ πανω στον προσαρμογεα που εχεις,ιδιοτητες,και μετα διαχειριση ενεργειας.και ξετικαρεις αμα εχει απενεργοποιηση αυτης της συσκευης για εξοικονομηση ενεργειας!:-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...