Προς το περιεχόμενο

Πεθανε η καρτα??

teoefsta

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον παιδια χ8ες ειπα να αλλαξω θεση στην ψυκτρα της καρτας γραφικων γτ ετσι οπως την ειχα βαλει δν εκλινε τ καπακι και αυτο γιατι κανονικα δν εμπενα κ αυτο ολο με παντεντα κ κοψιμο καποιον φινσ.Παντος μια χαρα ηταν πριν την αλλαξω θεση ειχε κατεβασει 10-15 βαθμους απο την στοκ της αλλα αυτο που δεν εκλεινε το καπακι μου την εσπαγε.Οταν ξεκουμποσα τν ψηκτρα ειδα ειχε κατι φουσκαλες η παστα και ειπα να την απλοσο λιγο καλυτερα(την υπαρχουσα παστα οχι καπια καινουργια) με μια τηλεκαρτα τν απλοσα μια χαρα (αν κ ηταν ψιλοξερη ναι το ξερω εκανα μ@**κια ) ολα καλα κουμπο8ηκε παντος μετα απο τοση ωρα για να μη ακουμπανε τα φινς της ψυκτρας στους πυκνοτες ολα οκ την βαζω μεσα στο πσ κ ανοιγω τ πσ...κ τ γινετε λοιπον εκει που ειχα χαρει οτι μπηκε κ ολα οκ χωρις ζημια απο τις μ***κιες μου μολις ανοιγει τ πσ εκει που λεει πατα f2 για να μπεις στα βιος κτλπ μου βγαζει κατι οριζοντιες γραμμες(artificats) κ χαλαει τελιος η εικονα....τι λετε μας αφησε η καρτουλα η γινετε τπτ ??κ αυτο τον καιρο δν εχω λεφτα για να αγορασω καμια καλη καρτα γραφικων ασχετα που αυτη η καρτα τα επαιζε ολα μια χαρα κ δεν ειχα κανενα παραπονο.Λεω να αγορασω μια παστα να δοκιμασω μπας και.......γιαυτο λεω μπας κ γινετε τπτ ή αναγκαστηκα παμε για νεα????:fear:

οκ τωρα?

Δημοσ.

καταρχήν καθάρισες την παλιά πάστα; Αφου την καθαρίσεις με οινόπνευμα ή ότι άλλο έχεις ρίξε ένα ρύζι πάστα και άπλωσε την . We will be here !

Δημοσ.

αφού και εγώ προσπάθησα να καταλάβω τι λες με κόπο(διόρθωσε λίγο την ορθογραφία σου και τον τρόπο γραφής διότι έτσι απλά δε θα σε βοηθήσει κανείς) κάνε ότι σου είπε ο bancu και βάλε προσεκτικά τη ψύκτρα,ώστε να είσαι σίγουρος ότι πατάει καλά...αν παρόλα αυτά συνεχίζει τα ίδια βάλε πάλι τη στοκ ψύκτρα και ξαναδοκίμασε...αν συνεχίζει τα παιχνίδια και έχεις εγγύηση γύρνα την πίσω παίχτο κινέζος(μη πεις ότι άλλαξες μόνος σου τη ψύκτρα) και ζήτα να σου δώσουν άλλη.

Δημοσ.
αφού και εγώ προσπάθησα να καταλάβω τι λες με κόπο(διόρθωσε λίγο την ορθογραφία σου και τον τρόπο γραφής διότι έτσι απλά δε θα σε βοηθήσει κανείς) κάνε ότι σου είπε ο bancu και βάλε προσεκτικά τη ψύκτρα,ώστε να είσαι σίγουρος ότι πατάει καλά...αν παρόλα αυτά συνεχίζει τα ίδια βάλε πάλι τη στοκ ψύκτρα και ξαναδοκίμασε...αν συνεχίζει τα παιχνίδια και έχεις εγγύηση γύρνα την πίσω παίχτο κινέζος(μη πεις ότι άλλαξες μόνος σου τη ψύκτρα) και ζήτα να σου δώσουν άλλη.

μια χαρα παταγε κ τωρα το ειχα τσεκαρει..ελα ομως που δν εχει εγυηση πλεον...τεσπα ευχαριστω ολους σας..

Δημοσ.
:cry::cry::cry::cry:Τελικα πηρα καινουργια παστα καθαρισα την παλια την απλωσα κ παλι τα ιδια μην πω κ χειροτερα η εικονα..α και κατι αλλο που παρατηρησα ειναι οτι ζεστενεται πολυ ολη η καρτα....μαλλον τελικο συμπερασμα R.I.P
Δημοσ.

Εβαλα μια 7300gs προσωρινα μεχρι να παρω μια καλη καινουργια...Το θεμα ειναι οτι αυτη δεν την παλευει καθολου στα games..Αμα την κλοκαρω δεν θα πετυχω και τπτ σπουδαιο σωστα??

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:52 ----------

κανεις?:fear:

Δημοσ.

ποια ηταν η καρτα που 8εωρεις οτι καηκε?

Ε η 7300 οσο να ναι ειναι λογικο να μην κανει πολλα σε παιχνιδια...Δεν ξερω κατα ποσο 8α ανεβει η καρτα με o/c αλλα δεν νομιζω να κερδισεις και πολλα με αυτην...

Δημοσ.
ποια ηταν η καρτα που 8εωρεις οτι καηκε?

Ε η 7300 οσο να ναι ειναι λογικο να μην κανει πολλα σε παιχνιδια...Δεν ξερω κατα ποσο 8α ανεβει η καρτα με o/c αλλα δεν νομιζω να κερδισεις και πολλα με αυτην...

η 7950gt....

Δημοσ.
οκ.Τωρα ο μονος δρομος ειναι η αλλαγη καρτας και αυτο αναλογα με το υπολοιπο συστημα..

εχω τον Ε6600 μεχρι που παω χωρις bottleneck??βασικα θα περιμενω να βγουν οι καινουργιες να πεσουν οι 4890 η θα παω για τις καινουργιες

Δημοσ.
εχω τον Ε6600 μεχρι που παω χωρις bottleneck??βασικα θα περιμενω να βγουν οι καινουργιες να πεσουν οι 4890 η θα παω για τις καινουργιες

εάν τον κλοκάρεις γύρω στα 3,4 για εμένα άνετα αγοράζεις καινούργια vga χωρίς bottleneck

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...