pcfan Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Εδώ και δυο μέρες ταλαιπωρούμαι και δεν μπορώ να ενεργοποιήσω τα genius mixes στο iTunes.Έχω το iPod touch 2g με περασμένη την 3.1.1 έκδοση firmware.Δοκίμασα όλους τους τρόπους που αναφέρονται στο internet αλλά παρόλα αυτά τίποτα.Έχω απενεργοποιήσει και έχω ξαναανοίξει το genius πολλές φορές, το έχω κάνει update άλλες τόσες , μέχρι και νέο account στο iTunes έκανα μήπως είχε κάποιο πρόβλημα αυτό που είχα. Μπορείτε να με βοηθήσετε;δεν ξέρω τι άλλο να δοκιμάσω. Έχω το iTunes 9 στο pc μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Snolly Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Εδώ και δυο μέρες ταλαιπωρούμαι και δεν μπορώ να ενεργοποιήσω τα genius mixes στο iTunes.Έχω το iPod touch 2g με περασμένη την 3.1.1 έκδοση firmware.Δοκίμασα όλους τους τρόπους που αναφέρονται στο internet αλλά παρόλα αυτά τίποτα.Έχω απενεργοποιήσει και έχω ξαναανοίξει το genius πολλές φορές, το έχω κάνει update άλλες τόσες , μέχρι και νέο account στο iTunes έκανα μήπως είχε κάποιο πρόβλημα αυτό που είχα.Μπορείτε να με βοηθήσετε;δεν ξέρω τι άλλο να δοκιμάσω. Έχω το iTunes 9 στο pc μου. Σκέτο Genius βλέπεις στο iTunes; Μόνο τα Genius Mixes δε βλέπεις; Επίσης έχει βγεί 3.1.1; Δεν είναι η 3.1 η τελευταία; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pcfan Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Σκέτο Genius βλέπεις στο iTunes; Μόνο τα Genius Mixes δε βλέπεις;Επίσης έχει βγεί 3.1.1; Δεν είναι η 3.1 η τελευταία; Ναι βλέπω σκέτο genius.Έχω κάνει και πολλές genius playlists. Για το iPhone είναι τελευταία η 3.1 για το iPod touch όμως που έχω η τελευταία είναι η 3.1.1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Koyklos7 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 για το iPod touch όμως που έχω η τελευταία είναι η 3.1.1 Κατι λαθος κανεις , τιν 3.1 εχεις και στο ipod touch , δεν εχει βγει ακομα η 3.1.1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δεν κάνει λάθος, έτσι είναι. Για το iPod Touch βγήκε η 3.1.1. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pcfan Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Δεν κάνει λάθος, έτσι είναι. Για το iPod Touch βγήκε η 3.1.1. Πές τα φίλε μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djmike Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 τα genius mixes γίνονται στο itunes... οχι στο ipod εκει απλως ¨μεταφερονται¨ οποτε το προβλημα σου λογικα ειναι πως στο itunes δεν φαινονται.... εμενα σε mac ομως το προβλημα ήταν με cookies το οποιο εκανε error στο update αν σε βοηθαει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Loser Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 πρέπει να πας στο sync menou του iphone στο itunes και στο music να επιλέξεις να κάνει sync με τις λίστες(όλες οι κάποιες) του genious mixes. Δυστιχώς το iphone δεν κάνει δικές του playlist ανάλογα με την μουσική που ήδη έχεις μέσα. ΠΡΟΣΟΧΗ οι λίστες μπορεί να είναι πολύ μεγάλες και να γεμίσουν όλο το κινητό σου με μουσική! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pcfan Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 πρέπει να πας στο sync menou του iphone στο itunes και στο music να επιλέξεις να κάνει sync με τις λίστες(όλες οι κάποιες) του genious mixes. Δυστιχώς το iphone δεν κάνει δικές του playlist ανάλογα με την μουσική που ήδη έχεις μέσα. ΠΡΟΣΟΧΗ οι λίστες μπορεί να είναι πολύ μεγάλες και να γεμίσουν όλο το κινητό σου με μουσική! Στο μενού του iTunes εκεί που είναι Αριστερά η κατηγορία genius δεν εμφανίζεται η επιλογή genius mixes.Στο μενού music του iPod μου μέσα στο Itunes δεν εμφανίζεται καμιά επιλογή για genius mixes.Να κάνω ακόμα μια ερώτηση με αφορμή την παρατήρηση του προλαλίσαντα:Έχω το 8 gb iPod touch και έχω περίπου μέσα 2gb ελεύθερα, λέτε να είναι πρόβλημα χωρητικότητας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Loser Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Στο μενού του iTunes εκεί που είναι Αριστερά η κατηγορία genius δεν εμφανίζεται η επιλογή genius mixes.Στο μενού music του iPod μου μέσα στο Itunes δεν εμφανίζεται καμιά επιλογή για genius mixes.Να κάνω ακόμα μια ερώτηση με αφορμή την παρατήρηση του προλαλίσαντα:Έχω το 8 gb iPod touch και έχω περίπου μέσα 2gb ελεύθερα, λέτε να είναι πρόβλημα χωρητικότητας; Τα Ipods/Iphones τα genius mixes τα βλέπουν απλά σαν άλλη μια playlist την οποία κάνουν sync οπότε το πρόβλημα σου είναι ότι στο Itunes δεν έχεις genius playlists. Στο ipod δεν θα δεις κάποιο νέο menou, απλά (αν επιλέξεις να τις κάνεις sync) εκεί που έχει τις playlists θα δεις και αυτές του genious mixes. Για το πρόβλημά σου: 1) μήπως έχεις πολύ μικρή library (φαντάζομαι πως όχι) 2) μήπως δεν έχεις genre στην μουσική σου (κάπου διάβασα ότι μπορεί να παίζει ρόλο) 3) δοκίμασε να κάνεις turn off το genius (χωρίς να κρασάρει ή να βγάλει κάποιο περίεργο message) κλείσιμο του itunes και turn on. Σε όλα τα forum που έχω δει κάπως έτσι το αντιμετωπίζουν όλοι. 4) αν τίποτε δεν λειτουργήσει δοκίμασε να ρωτήσεις στο discussions.apple.com αν και μάλλον τις ίδιες απαντήσεις θα πάρεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.