-fragos- Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 γεια σας! ξερετε κανενα προγραμμα απο ιστοσελιδα(free)που να μπορω να βαζω εικονες του σπιτιου μου και να το διαμορφονο οπως θελω. ευχαριστω...
dermitzos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Τι εννοείς να τις διαμορφώνεις όπως θέλεις εσύ; Να αλλάζεις χρώμα στους τοίχους κλπ;
Technology fan Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δες το sketchup, έχει πολλά tutorials και είναι και free!
the_eye Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Και το Sweet Home 3D είναι open source και τρέχει σε Windows, Mac OS X 10.4 / 10.5, Linux and Solaris. http://www.sweethome3d.eu/index.jsp
-fragos- Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 θελω ενα προγραμμα οπως ειπε και ο dermitzos δηλαδη να αλλαζω χρωμα στους τοιχους να αλλαζω στα επιπλα θεση και τετοια σχετικα. το sketchup το ειχα καταβασει αλλα δεν ειναι αυτο που ψαχνω. the_eye δυστηχως εχω windows xp παντως σας ευχαριστω οπιως ξερει κανενα αλλο ας γραψει ευχαριστω και παλι!
dermitzos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 To sweet home 3D δουλεύει σε windows xp αρκεί να έχεις το java εγκατεστημένο...
the_eye Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δεν κατάλαβα γιατί λες ότι "δυστηχως εχω windows xp" αφού γράφω ότι τρέχει σε windows. Και είναι δοκιμασμένο σε xp.
-fragos- Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 ναι σορυ τα εκανα σαλατα. εκανα Install αλλα δεν ξερω πως εισαγετε εικονα του σπιτιου.
the_eye Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Έχει ένα εργαλείο που εισάγεις τοίχους. Ψάξου λίγο είναι πολύ εύκολο.
V for Vagelis Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 γεια σας!ξερετε κανενα προγραμμα απο ιστοσελιδα(free)που να μπορω να βαζω εικονες του σπιτιου μου και να το διαμορφονο οπως θελω. ευχαριστω... Photoshop και gimp μου ρχονται στο μυαλό, αν όντως θες απλά να επεξεργάζεσαι φωτό του σπιτιού σου και να αλλάζεις χρώματα πχ. Αλλιώς αν θες να ασχοληθείς με σχεδιασμό δες και εδώ http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=326676 αν και το sweet home 3D που σου προτείνουν φαίνεται απλό και εύχρηστο
-fragos- Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Photoshop και gimp μου ρχονται στο μυαλό, αν όντως θες απλά να επεξεργάζεσαι φωτό του σπιτιού σου και να αλλάζεις χρώματα πχ.Αλλιώς αν θες να ασχοληθείς με σχεδιασμό δες και εδώ http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=326676 αν και το sweet home 3D που σου προτείνουν φαίνεται απλό και εύχρηστο ναι αλλα μπορω στο sweet home 3D να βαλω εικονα του σπιτιου μου και να το επεξαργαστω???δηλαδη αλαγη χρωματων στους τοιχους να μεταφερω επιπλα και τετοια???
adi32 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Να μεταφερεις επιπλα κλπ απο φωτογραφιες δικες σου δε γινεται Αυτα μονο με κοπτοραπτικη με προγραμματα ζωγραφικης αλλα θα ειναι χαλια το αποτελεσμα Το μονο που μπορεις να κανεις με photoshop να αλλαξεις χρωματισμους σε φωτογραφιες Αλλιως πρεπει να βρεις καποιο σχεδιαστικο προγραμμα στο οποιο θα χτισεις απο την αρχη το σπιτι σου και θα βαλεις μεσα τα ετοιμα επιπλα που εχει ωστε να μπορεις να τα μετακινεις να τα βαφεις κλπ
V for Vagelis Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Ισως απ τη σελίδα της adobe βρεις κανα free trial, αλλιώς το gimp είναι free νομίζω. Κατά τ άλλα συμφωνώ με τον adi32 και απ τη στιγμή που θες να αλλάζεις θέσεις επίπλων κάποιο σχεδιαστικό θα ήταν πιο ιδανικό. Το sweet home 3D πάντως τώρα το κατέβασα και για free πρόγραμμα φαίνεται να κάνει καλά τη δουλειά του, έχει και tutorials στο site απ ότι είδα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.