Προς το περιεχόμενο

προγραμμα για σπιτια

-fragos-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας!

ξερετε κανενα προγραμμα απο ιστοσελιδα(free)που να μπορω να βαζω εικονες του σπιτιου μου και να το διαμορφονο οπως θελω.

ευχαριστω...:-)

Δημοσ.

θελω ενα προγραμμα οπως ειπε και ο dermitzos δηλαδη να αλλαζω χρωμα στους τοιχους να αλλαζω στα επιπλα θεση και τετοια σχετικα.

το sketchup το ειχα καταβασει αλλα δεν ειναι αυτο που ψαχνω.

the_eye δυστηχως εχω windows xp

παντως σας ευχαριστω

οπιως ξερει κανενα αλλο ας γραψει

ευχαριστω και παλι!

Δημοσ.
γεια σας!

ξερετε κανενα προγραμμα απο ιστοσελιδα(free)που να μπορω να βαζω εικονες του σπιτιου μου και να το διαμορφονο οπως θελω.

ευχαριστω...:-)

Photoshop και gimp μου ρχονται στο μυαλό, αν όντως θες απλά να επεξεργάζεσαι φωτό του σπιτιού σου και να αλλάζεις χρώματα πχ.

Αλλιώς αν θες να ασχοληθείς με σχεδιασμό δες και εδώ http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=326676

αν και το sweet home 3D που σου προτείνουν φαίνεται απλό και εύχρηστο

Δημοσ.
Photoshop και gimp μου ρχονται στο μυαλό, αν όντως θες απλά να επεξεργάζεσαι φωτό του σπιτιού σου και να αλλάζεις χρώματα πχ.

Αλλιώς αν θες να ασχοληθείς με σχεδιασμό δες και εδώ http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=326676

αν και το sweet home 3D που σου προτείνουν φαίνεται απλό και εύχρηστο

ναι αλλα μπορω στο sweet home 3D να βαλω εικονα του σπιτιου μου και να το επεξαργαστω???

δηλαδη αλαγη χρωματων στους τοιχους να μεταφερω επιπλα και τετοια???

Δημοσ.

Να μεταφερεις επιπλα κλπ απο φωτογραφιες δικες σου δε γινεται

Αυτα μονο με κοπτοραπτικη με προγραμματα ζωγραφικης αλλα θα ειναι χαλια το αποτελεσμα

Το μονο που μπορεις να κανεις με photoshop να αλλαξεις χρωματισμους σε φωτογραφιες

Αλλιως πρεπει να βρεις καποιο σχεδιαστικο προγραμμα στο οποιο θα χτισεις απο την αρχη το σπιτι σου και θα βαλεις μεσα τα ετοιμα επιπλα που εχει ωστε να μπορεις να τα μετακινεις να τα βαφεις κλπ

Δημοσ.

Ισως απ τη σελίδα της adobe βρεις κανα free trial, αλλιώς το gimp είναι free νομίζω.

Κατά τ άλλα συμφωνώ με τον adi32 και απ τη στιγμή που θες να αλλάζεις θέσεις επίπλων κάποιο σχεδιαστικό θα ήταν πιο ιδανικό. Το sweet home 3D πάντως τώρα το κατέβασα και για free πρόγραμμα φαίνεται να κάνει καλά τη δουλειά του, έχει και tutorials στο site απ ότι είδα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...