mikeharitakis Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 εχουν σπασει τα νευρα μουυ!εχω αγορασει καινουργιο το battlefield 2142 deluxe edition του εχω περασει το τελευταιο patch 1.5 και οτι και να κανω με το που μπενει σε ενα σερβερ στα 5 δευτερολεπτα παγωνει και με πεταει εξω στο μενου λεγοντας ενα παραθυρακι punkbuster και εχει ενα οκ.κατεβασα το pbsetup και ενα update manual το τρεχω σαν win xp το τρεχω και σαν διαχειριστις και εξακολουθει να κανει παλι τα ιδια!!τι αλλο να κανω??
AccountSaver Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 μπαίνεις εδώ http://www.evenbalance.com/index.php?page=pbsetup.php πας εκει που λεει Windows 3.4 For All Windows Games το κατεβάζεις...το κάνεις Install πατάς add game > battlefield 2142,το κάνεις Check For Update,τελιώνει το αφήνεις να κάνει την δουλειά του κάνεις ρεστάρτ και είσαι έτοιμος.
mikeharitakis Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 τα εχω κανει αυτα..! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:16 ---------- ξεχασα να αναφερω οτι εχω windows vista 64bit
AccountSaver Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 εντάξει τότε δεν γνωρίζω φίλε μου,αυτό που γνώριζα στο είπα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.