Προς το περιεχόμενο

Πρόταση Κινητού Τηλεφώνου

wishicouldsleep

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά!!!! Όπως δηλώνει και το θέμα, θα ήθελα να με βοηθήσετε στην επιλογή κινητού τηλεφώνου. Τα κριτήριά μου είναι συγκεκριμένα:

1)Τιμή κάτω από 150 ευρώ ή έστω κάπου εκεί γύρω

2)Σχετικά καλή ποιότητα κάμερας

3)Οπωσδήποτε δυνατότητα αναπαραγωγής mp3

4)Μάρκα κατά προτίμηση Sony Ericcson

Βέβαια υπάρχει και ένα πρόβλημα. Τείνω να είμαι σχετικά απρόσεκτη με τα κινητά μου και ως εκ τούτου τα χαλάω με τρελούς ρυθμούς! Επομένως χρειάζομαι κινητό που έχει και ανάλογες αντοχές!:-D. Thanks εκ των προτέρων!!!:-)

Δημοσ.
Αυτό είναι ο,τι πρέπει, φτηνό και ανθεκτικό, παίζει mp3 έχει ράδιο, φακό, είναι αδιάβροχο. Μας τα χαλάει λίγο η μάρκα και η κάμερα. Παίζει και σε ΜΗ vodafone live.
Δημοσ.

Τσεκαρε αν θες το Nokia 6303 classic που ομως ξεφευγει για λιγα ευρω απτο budget σου.

Μιλαμε για απιστευτα καλο κινητο, δεν εχει ουτε ενα ψεγαδι. Πλουσιο σε χαρακτηριστικα, καλη οθονη, δυνατη μπαταρια (εχω 5μερες να το φορτισω με 1:30 ωρα συνομιλιων κι ακομα εχει λιγη μπαταρια), πληκτρα σε πολυ βολικη θεση και με καλη αισθηση, η καλυτερη ποιοτητα κατασκευης που εχω δει εδω και χρονια σε entry level κινητα και καμερα 3.2mpixel. Αν και οι φωτο του εχουν θορυβο γενικα, αν το ψαξεις λιγο θα βγαζει καλες φωτο στο τελος. Οχι ομως οτι η καμερα ειναι το δυνατο του σημειο, αυτο το ξεκαθαριζω.

Μειονεκτημα του ειναι το υψηλο SAR που ωστοσο δεν ξεπερνα επ ουδενι τα ορια που εχει θεση ΕΕ. Εχει 1.03 νομιζω, κατι τετοιο.

ΥΓ. Στα ιδια λεφτα εψαξα για SE πριν 1 βδομαδα και κοιταζοντας σε φορουμς εσωτερικου και εξωτερικου, ειδα πως ολα τα μοντελα της SE σε αυτα τα λεφτα τα κραζουν. Το 6303 αντιθετα εχει παρει εξαιρετικες κριτικες και το χαρακτηριζουν ολοι σαν value for money. Οποτε σου εριξα κι αυτη την ιδεα, κι η επιλογη δικη σου :)

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ ρε παιδιά! Όντως το Nokia φαίνεται καλό! Είχα και στο παρελθόν απλά μου έκανε διάφορα τσαλίμια (έκλεινε μόνο του, έσβηνε η οθόνη κ.ο.κ) και γι'αυτό δεν ήμουν σίγουρη. Φαντάζομαι πως θα έφταιγε το συγκεκριμένο μοντέλο.

Τώρα η πρόταση του/της gs20309 είναι αρκετά δελεαστική αλλά μήπως γνωρίζεις αν το κινητό εμφανίζει προβλήματα?? Και πάλι ευχαριστώ! :)

Δημοσ.

Θα έλεγα όχι.

To κ770 έχει υψηλότατο SAR :(

Ανάλυση video 176x144 :(

Υποδοχή για ακουστικά της SE (ενώ το nokia έχει το standard 3.5mm)

Χειρότερη μπαταρία

Είναι παλιό μοντέλο.

Πάρε το 6303

Δημοσ.

Α, επίσης angmar πολύ καλή πρόταση, αλλά δεν έχω ξαναδουλέψει samsung και δεν ξέρω κατά πόσο είμαι διατεθειμένη να το κάνω τώρα. Ξέρω η βαρεμάρα μου δεν παλεύεται. Να'σαι καλά πάντως!

Δημοσ.
Σας ευχαριστώ ρε παιδιά! Όντως το Nokia φαίνεται καλό! Είχα και στο παρελθόν απλά μου έκανε διάφορα τσαλίμια (έκλεινε μόνο του, έσβηνε η οθόνη κ.ο.κ) και γι'αυτό δεν ήμουν σίγουρη. Φαντάζομαι πως θα έφταιγε το συγκεκριμένο μοντέλο.

Τώρα η πρόταση του/της gs20309 είναι αρκετά δελεαστική αλλά μήπως γνωρίζεις αν το κινητό εμφανίζει προβλήματα?? Και πάλι ευχαριστώ! :)

έχω διαβάσει ότι κάτι με τα πλήκτρα ότι "ξεβάφουν" βέβαια αυτό για ένα κ770 με ασημί πλήκτρα αλλά το συγκεκριμένο έχει καφέ πλήκτρα οπότε δεν ξέρω εαν χαλάνε τόσο εύκολα.

επίσης σίγουρα το νόκια φαίνεται πιο γερό αλλά δεν μου αρέσει το design του..μου κάνει σαν πιο "αντρική" συσκευή.

επειδή έχω επιδότηση 119ε σκέφτομαι για το κ770 (αλλά θα το χρησιμοποιήσω ως 2η συσκευή και δεν θα έχει πολλή χρήση, επίσης θα του πάρω κ μια θήκη κ γενικότερα δεν μου χαλάνε εύκολα πράγματα γιατί τα προσέχω ίσως παραπάνω από όσο θα έπρεπε, σε σημείο να με κοροιδεύουν..)

στο κάτω κάτω ότι πρόβλημα κ να έχει υπάρχει 2 χρόνια εγγύηση.. βέβαια εσύ που το θέλεις σαν 1η συσκευή δεν ξέρω εαν θα σου κρατήσει πάνω από χρόνο.. επίσης η τελική απόφαση είναι όταν θα πας στο κατάστημα κ θα τα δεις κ τα 2, ποιο σου κάθεται καλύτερα.. μην πάρεις πχ κάτι που είναι μεν γερό αλλά δεν σ αρέσει.. αλλά κ το αντίθετο, σ αρέσει αλλά το διαλύσεις σε 2 μήνες λολ... απο εσένα εξαρτάται...

αυτό που μου άρεσε στο κ770 είναι κάτι για desktop remote και κάτι άλλα καλούδια που έχει στο λογισμικό του..

βέβαια με προβλημάτισες τώρα με το SAR δηλαδή με ένα iphone κ k770i θα ψηθούν κ τα τελευταία εναπομείναντα κύτταρα του εγκεφάλου?.....

επίσης διάβασα ότι η κάμερα του κ770 είναι πολύ καλή στο να τραβάς φωτό αλλά για βίντεο δεν είναι κ πολύ καλή..

Α κ κάτι άλλο , δες στο skroutz μπας κ παίζει να τα βρείς φτηνότερα, ανέφερα voda γιατί αναγκαστικά εγώ απο κεί θα πάρω..

Δημοσ.

Ξεκοληστε με το SAR. Δεν εχει τοσο μεγαλη σημασια αν ειναι λιγο μεγαλυτερο η λιγο μικροτερο, ενω παραμενει εντος οριων. Ο δεικτης SAR ειτε 1 ειναι ειτε 0.1 ειναι ΕΝΤΟΣ των οριων επιτρεπομενου SAR που εχουν καθοριστει απο επιστημονες. Και το 1 SAR ειναι επιτρεπομενο.

Να σας ανησυχει αν ξεπερνα το οριο. Γιαυτο εχουν δοθει ορια επικινδυνοτητας. Οπως στο δρομο οταν εχει οριο 120, δεν εχει σημασια αν πας με 100 ή με 120, αν ομως πας με 180 τοτε γινεσαι επικινδυνος

Και ακομα πιο πολυ να σας ανησυχει η κακη χρηση απο εσας τους ιδιους (πχ ολη μερα κολημενο στο αυτι το κινητο), παρα η τιμη του SAR.

Απλα δεχομαι οτι το SAR οσο πιο χαμηλο τοσο το καλυτερο, προφανως.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...