Thorndale Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Παιδια γεια σας αγορασα προσφατα μια καινουργια τηλεοραση μια samsung lcd 40 inch 200Ghz series 7 η οποια εχει και θυρα USB ...ετσι συνδεω κανονικα τον εξωτερικο μου σκληρο δισκο διαβαζει avi ολα μια χαρα.. το μονο προβλημα ειναι οτι ναι μεν ενσωματωνει υποτιτλους απο αρχειο srt αλλα τους ελληνικους τους εμφανιζει σαν κινεζικα οπως δηλαδη με τους υπολογιστες δεν ρυθμισεις την γραμματοσειρα... θελω να μου πειτε αν ξερετε αν μπορω να το αλλαξω γιατι θα αναγκαζομαι συνεχεια να κατεβαζω αρχεια με ενσωματωμενους υποτιτλους... ευχαριστω προκαταβολικα !!!!
sugata Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 δοκίμασε να ανοίξεις το αρχείο των υποτίτλων με το notepad, κάνε save as, και εκεί άλλαξε την κωδικοποίηση των χαρακτήρων. θαρρώ utf-8... λογικά θα λυθεί το πρόβλημα.
Thorndale Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 φιλε μου πως αλλαζω την κωδικοποιηση??? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 02:30 ---------- α οκ το βρηκα λυθηκε το προβλημα σε ευχαριστω παρα παρα πολυ
DimitrisGR Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Τσέκαρε και τα regional options μπας και ειναι απο κει ! Μπορει να θέλει να βάλεις σε όλα GREEk!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.