Προς το περιεχόμενο

Ένας μικρός άγγελος χρειάζεται τη β-οήθειά μας...

gherudos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

paidi.bmp

Ένας μικρός άγγελος χρειάζεται τη βοήθεια όλων μας,το PSPGR θα προσπαθήσει να μαζέψει χρήματα για να βοηθήσουμε την οικογένεια του μικρού Χρήστου ο οποίος πάσχει από όγκο στο κεφάλι και θα νοσηλευτεί σε κλινική της γερμανίας.

Από σήμερα και μέχρι το βράδυ της Κυριακής όλες οι δωρεές που θα κάνετε για το PSPGR μέσω paypal θα πάνε για καλό σκοπό,θα συνεισφέρουμε κι εμείς το κάτι τι μας ώστε αυτός ο μικρός άγγελος να χαμογελάσει ξανά και να επιστρέψει γρήγορα στην Ελλάδα.

Για να κάνετε τη δωρεά μέσω paypal πατήστε ΕΔΩ

Όσοι θέλετε να βοηθήσετε και με άλλους τρόπους εκτός paypal επικοινωνήστε με την κυρία Βάσω Μπράτζου στο τηλέφωνο 6959788088.

Update

Μιλήσαμε με τη νονά του μικρού Χρήστου και μας έδωσε και έναν λογαριασμό του πατέρα του μικρού Χρήστου για όσους επιθυμούν να βοηθήσουν και δεν έχουν paypal:

Εθνική Τράπεζα

434/748684-78

Χατζημιχαήλ Άγγελος

Σας ευχαριστούμε πολύ...

Update

Έχουμε συγκεντρώσει το ποσό των 728.42 ευρώ μέσω Paypal από τους χρήστες του PSPGR που ευαισθητοποιήθηκαν,σας ευχαριστούμε πολύ:

-CHRISTOS NASSOPOULOS

-Koukosias Vasilios

-Nickos Galanopoulos

-Dimitrios Batikas

-christos sofronis

-LAMBROS DIMOS

-Gregory Dellas

-Christis Vlademirou

-christos milonas

-KONSTANTINOS XATZIMARKOY

-CHRISTOS KASTRISIOS

-THEODOROS LAMPIRIS

-chris papadopoulos

-Nikos Papadopoulos

-IOANNIS DESYPRIS

-Dimitrios Sarlis

-Flora Papastefanou

-CHRISTOS TRUSAS

-Konstantinos Efthimiatos

-Nickos Galanopoulos

-DIMITRIOS BORBOTSIALOS

-Spyridon Avlonitis

-Petros Kedrolis

-Vasileios Stamatis

-EVAGELIA ZANNE

-nick mihelakis

-SPIRIDON PAPAPETROS

-Dimos Katirtzis

-andreas desillas

-Georgios Emmanouilidis

-PANAGIOTIS KONDIS

-SPIRIDON PAPAPETROS

-zacharias magoutas

-Mironas Alifantaros

-Stratos Georgantas

-stavros touloumis

-Spyridon Petratos

-maikmaik papadam

-thodoris karavas

-Rafael Karavatakis

-KONSTANTINOS KOUZOUPIS

-MICHAEL KOUMAKIS

-panagiotis papadopoulos

-Panagiotis Philippou

-Konstantinos Tsolkas

-CHRISTOS MARASLIS

-GEORGIOS THALASSINOS

-Alexandros Hasikos

-Emmanouil Patiniotakis

-Evaggelos Vasiliou

-TRYFON KARAMATSOUKIS

-kostantinos kalathas

-THEOFANIS TZIKAS

-Ioannou Aristidis

-KOSTAS DAMIANIDHS

-ALEXANDROS MARTINOS

-Orestes Panagoulas

-Christina Chatziemmanouil

-PET PETRIDIS

-Nikos Spiropoulos

-symeon mathiasos

-Dimitrios Moisidis

-Ilias Lavidas

Δημοσ.

Να συνεισφέρουμε εφόσον υπάρχουν full στοιχεία.Καλό ειναι σε τέτοιες προσπάθειες να μπαίνει το όνομα κάποιου δικηγόρου για την κάλυψη της συλλογής χρημάτων γιατι κυκλοφορούν και επιτήδειοι εκει εξω που καπηλεύονται το ανθρώπινο πόνο.

Εύχομαι να πάνε όλα καλά στο παιδί, κανεις δεν αξίζει τέτοια μοίρα τόσο μικρός.

Δημοσ.

Αν εννοείς από μέρους μου θα δημοσιεύσω την απόδειξη από την κατάθεση των χρημάτων καθώς και screenshots από το paypal μου αν μου ζητηθεί.Με τέτοια θέματα δεν παίζουμε...

Δημοσ.

717.88Ε μέχρι στιγμής...

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:22 ----------

Το ποσό που καταφέραμε να συγκεντρώσουμε από τις δωρεές του PSPGR μέχρι το βράδυ της Κυριακής στις 00:00 έφτασε τα 728.42 ευρώ.Το ποσό μεταφέρθηκε από το paypal στο λογαριασμό της τράπεζας μου και σε 3-5 ημέρες θα φανεί,μόλις φανεί θα αποστείλω το τελικό ποσό στον πατέρα του παιδιού.Μόλις στείλω τα λεφτά θα ποστάρω και μια φωτογραφία με την ηλεκτρονική απόδειξη της μεταφοράς των χρημάτων,η μεταφορά θα γίνει μέσω Winbank.

Σας ευχαριστούμε όλους που βοηθήσατε...

Εύχομαι καλή επιτυχία για την εγχείρηση,όλα να πάνε καλά,καλή δύναμη στους γονείς και να επιστρέψουν γρήγορα στην Ελλάδα με τον μικρό Χρήστο.

ΥΓ.Όσοι από εσάς είστε χρήστες του PSPGR και κάνατε μια δωρεά πήρατε VIP/Super VIP status.

• Moderators
Δημοσ.

Ειλικρινα, ειναι η πρωτη φορα που εκανα μια δωρεα μεσω διαδικτυου και μαλιστα ουτε καν το σκεφτηκα δευτερη φορα...

Αυτη η φωτογραφια με συγκινησε οσο δεν μπορεις να φανταστεις φιλε μου... Τα συγχαρητηρια μου για την πρωτοβουλια σου αυτη, ελπιζω πραγματικα να πανε ολα καλα με το παιδακι....

Δημοσ.
Αν εννοείς από μέρους μου θα δημοσιεύσω την απόδειξη από την κατάθεση των χρημάτων καθώς και screenshots από το paypal μου αν μου ζητηθεί.Με τέτοια θέματα δεν παίζουμε...

δεν εννοεί αυτό απλός καλό ειναι να ανφέρετε και δικηγόρος

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...