Προς το περιεχόμενο

Ερωτηση για facebook

spid_x

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενας γνωστος μου εφτιαξε ενα mail αποκλειστικα για facebook και ενα account στο fb με ασχετο ονομα. Ωστοσο του ηρθανε μηνυματα στο ΚΑΝΟΝΙΚΟ του email (yahoo) που ειχαν σχεση με το λογαριασμο στο facebook!!!!

Υπαρχει περιπτωση οταν συνδεεσαι στο fb και μετα σε ασχετο mail acount να παιρνει πληροφοριες το facebook απο εκει? :confused:

Μηπως η yahoo λειτουργει σαν "χρυσος οδηγος" και πληκτρολογοντας ενα ονομα βρισκεις το email του?

Ειναι πολυ μπερδεμενη η κατασταση

Δημοσ.

το ίδιο έπαθα και εγώ με 2 διαφορετικά hotmail accounts..οποτε δεν είναι το yahoo..το facebook μπαινει για τα καλά στο pc μας..( το έχω αναφέρει σε παλαιότερο θέμα στο insomnia σχετικά με το facebook ) ..:shifty:

Δημοσ.

Και τι ακριβως γινεται? Πως βρισκουν οι αλλοι το πραγματικο mail ?? Ειναι δυνατον ρε παιδια? Να μην εχεις βαλει κανενα απο τα πραγματικα σου στοιχεια στο facebook και να σε βρισκουν!!

Επαθε πλακα ο αλλος. Εβαλε mail ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ και ονομα ΟΤΙΝΑΝΑΙ, συνδεθηκε μια φορα μονο στο facebook και του ηρθε τωρα μηνυμα απο μια κοπελα "γεια σου ξαδερφακι" !!!

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!

Δημοσ.

Προφανός υπήρχε το cookie απο το προηγούμενο account ή/και μπορεί το σύστημα να είχε κάνει log την ip του παιδιού και έκανε τον συσχετισμό. Δεν είναι και επιστημονική φαντασία.

Δημοσ.

Facebook may also collect information about you from other sources, such as newspapers, blogs, instant messaging services, and other users of the Facebook service through the operation of the service (e.g., photo tags) in order to provide you with more useful information and a more personalized experience.

http://www.facebook.com/policy.php

αααααααααααααααααααααααααααααα

Δημοσ.

ο Facebook μπορεί επίσης να συλλέξει πληροφορίες για εσάς από άλλες πηγές, όπως εφημερίδες, blogs, υπηρεσίες στιγμιαίας ανταλλαγής μηνυμάτων, καθώς και άλλους χρήστες της υπηρεσίας Facebook μέσω της λειτουργίας της υπηρεσίας (π.χ., επισημάνσεις φωτογραφιών) για να σας παρέχουμε πιο χρήσιμες πληροφορίες και μια πιο εξατομικευμένη εμπειρία.

To μονο που εχει κανει ο φιλος μου απο αυτα ειναι να συνδεθει msn και yahoo.

• Moderators
Δημοσ.

Κατι τετοιο δεν ειναι λογικο. Κατα την γνωμη μου θα πρεπει να εχει κανει εκεινος καποιον συσχετισμο με τα δυο μεηλ του. Μηπως στο εχει δωσει ως δευτερευουσα διευθυνση στο νεο μεηλ του την διευθυνση του yahoo? Αν ισχυαν τα παραπανω που αναφερθηκαν, φανταστειτε τα μπερδεματα σε Νετ Καφε π.χ. η την περιπτωση να ερθει καποιος φιλος στον υπολογιστη σου και να μπει στο μεηλ του...

Προσωπικα εχω δυο λογαριασμους στο FB, εχοντας δωσει δυο διαφορετικα μεηλ, οι λογαριασμοι και του FB και τα μεηλ δεν συνδεονται με ΚΑΝΕΝΑΝ τροπο, και δεν ειχα ποτε προβλημα leeking στοιχειων...

Μην ξεχασω να αναφερω πως τουλαχιστον αλλα 4 ατομα εχουν χρησιμοποιησει τον υπολογιστη μου για μεηλ και FB ανα διαστηματα χωρις καποια παρενεργεια. Οποτε κατι αλλο παιζει...

Δημοσ.
το ίδιο έπαθα και εγώ με 2 διαφορετικά hotmail accounts..οποτε δεν είναι το yahoo..το facebook μπαινει για τα καλά στο pc μας..( το έχω αναφέρει σε παλαιότερο θέμα στο insomnia σχετικά με το facebook ) ..:shifty:

το έχεις καταλάβει και εσύ e? :confused:

Δημοσ.
το έχεις καταλάβει και εσύ e? :confused:

μου πρότεινε σαν φίλο άτομο που είχα πριν 8-9 χρόνια στο msn στο δεύτερο e-mail ...τι να πώ..πως το βρήκαν?και επίσης πρέπει να πω ότι δεν είχα μιλήσει ποτε μαζί του απο τότε..

• Moderators
Δημοσ.
μου πρότεινε σαν φίλο άτομο που είχα πριν 8-9 χρόνια στο msn στο δεύτερο e-mail ...τι να πώ..πως το βρήκαν?και επίσης πρέπει να πω ότι δεν είχα μιλήσει ποτε μαζί του απο τότε..

Μια φορα στο ιντερνετ,για παντα στο ιντερνετ.Ολο και καπου θα υπαρχει η συνδεση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...