Προς το περιεχόμενο

δημιουργία blog-συνεργασία (όσοι πιστοί προσέλθετε)

theblooper

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα,

είμαι νέος στον χορό του blogging και χρειάζομαι κάποιους συντάκτες για να ξεκινήσω ένα blog το blog μου θα είναι κάτι σαν το τρωκτικό . ο τίτλος του blog είναι πολύ πιασαρικος (δεν τον δημοσιεύω για λόγους διαφημίσεις) και χρίζομε συντάκτες για αυτό αν ενδιαφέρεστε ποστάρετε εδώ η στείλτε pm θα περιμένω.

Δημοσ.
καλησπέρα,

είμαι νέος στον χορό του blogging και χρειάζομαι κάποιους συντάκτες για να ξεκινήσω ένα blog το blog μου θα είναι κάτι σαν το τρωκτικό . ο τίτλος του blog είναι πολύ πιασαρικος (δεν τον δημοσιεύω για λόγους διαφημίσεις) και χρίζομε συντάκτες για αυτό αν ενδιαφέρεστε ποστάρετε εδώ η στείλτε pm θα περιμένω.

Δώσε πληροφορίες για το blog, με τι ασχολείται, τι θέματα, και βάλε και το link, δεν πειράζει. :-):-)

Δημοσ.

βασικα την ιδια θεματολογια με το τρωκτικο θα εχει θα ασχολείται με τα media,showbiz,πολιτικά κτλ λινκ δεν βαζω προς το παρον

Δημοσ.

το διαδικτυο και η τηλεοραση βριθει απο συγκεκριμενες προσπαθειες, η αποψη μου ειναι να βρεις κατι πιο πρωτοτυπο γιατι κατα πασα πιθανοτητα δεν προκειται να πιάσει και θα το κάνετε μόνο για τους εαυτούς σας

Καλη τύχη στην προσπάθεια σου αν και το Blog προτυπο (troktiko) δεν ειναι κατι που θα επρεπε να αναπαραγεται και ακολουθει την πρωινομεσημερινη παραπληροφορηση και δημοσιογραφικη αγνοια

Δημοσ.
ναι αλλα σε blogger δεν μπορεις να κανεις και πολλα οποτε κανεις οτι κανουν οι αλλοι :D

για ποιο λογο. Αυτο ειναι μια ψευδαισθηση. Αλλιως το blog υπαρxει μονο για το blog και δεν εχει λογο υπαρξης μιας και υπαρχουν αλλοι που το κανουν πολυ καλυτερα ;) Δεν το συνεχιζω γιατι αλλος ειναι ο σκοπος του Post σου, με συγχωρεις για το off-topic

Δημοσ.
Μια απο τα ιδια αν ειναι σαν το τρωκτικο, ημαρτον που το λες και για καλο.

+1 :devil:

Tελοσπάντων, κατά τη γνώμη μου ο blogger πρέπει να ασχολείται με κάτι που τον ενδιαφέρει και του αρέσει και κάτι να είναι πρωτότυπο ρε αδερφέ, τι να τα κάνω τα κουτσομπολίστικα , γεμάτη είναι η T.V. με αυτά. Προτιμώ να μην έχω πολλές επισκέψεις και να έχω ένα ποιοτικό blog με κάποια πρωτοτυπία και χρησιμότητα για τους αναγνώστες παρά θεματολογία τέτοιου είδους. Περί ορέξεως...

• Moderators
Δημοσ.
Γιατί όλοι όσοι έχετε blog βγάζετε τέτοια ζήλια για το troktiko ρε παιδιά???

Ας ειμαι ο πρωτος που θα πω οτι δεν ζηλευω γρι:-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...