RottenLungs Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Και εμένα μ'άρεσε αρκετά μπορώ να πώ αλλα σαν story δεν τρελάθηκα. Η αρχή πολύ καλή... 7/10 ***Το 9 μου άρεσε περισσότερο αλλα και με εκείνο δεν τρελάθηκα - Ήταν και πιο καλιτεχνικό***
barrcode Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Tην είδα πρόσφατα με την κοπελια μου και δεν τρελαθήκαμε. Δεν θα την έλεγα καλύτερη με τίποτα από αλλα παρόμοια όπως (nemo,ratatouille,wall-e) σε συναίσθημα και (ice age,shrek) σε γέλιο
Höfdingadrapa Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Μπαρκόουντ μάλλον πρέπει να αλλάξεις γκόμενα. Γέλασα και δάκρυσα...καταπληκτική! +1
Chrisxxx Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Και μένα μου άρεσε η ταινια ειδικά η αρχη ηταν φανταστική! Ισως κουρασε λιγάκι στο τέλος αλλά παλι ήταν πολύ καλη. Χειρότερη από το Wall-E πάντως για μένα.
barrcode Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Μπαρκόουντ μάλλον πρέπει να αλλάξεις γκόμενα.Γέλασα και δάκρυσα...καταπληκτική! +1 εχεις δει τα αλλα που ανεφερα?ποοοοοοολυ καλυτερα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.