Προς το περιεχόμενο

Up (Pixar)

soturin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

pixar-up-poster.jpg

Πολύ ωραίο. Πέραν του κλασσικού διασκεδαστικού επιπέδου της pixar, είχε πολύ ωραία ιστορία (που αμφιβάλλω αν τα πιτσιρίκια θα μπορέσουν να συνδυάσουν και να εκτιμήσουν αλλά πάλι ωραία πέρασαν τα άτιμα :-D).

εάν υπάρχει ήδη θέμα, παρακαλώ μεταφορά, απλά με τίτλο up δεν μπορούσα να το βρω από αναζήτηση (δυο γράμματα)

• Super Moderators
Δημοσ.
In addition to the positive critical reviews the film received, Up highlights Pixar's corporate image as an altruistic company through its charitable acts. In June 2009, a 10-year-old girl from Huntington Beach, California was suffering from the final stages of terminal vascular cancer. It is reported her dying wish was to "live to see the movie" despite the advanced stage of her disease. However, due to her deteriorating condition, the girl was unable to leave the family home. As a result, a family friend contacted Pixar and arranged for a private screening. A Pixar employee flew to the Huntington Beach home with various Up tie-in toys and a DVD copy of the film. The child could not open her eyes, so her mother described the film to her scene by scene. The young girl died approximately seven hours after the screening ended.

Πηγή: Wikipedia, με αναφορά στο CBS News

Δημοσ.

Κάπου διάβασα ότι όσον αφορά τις ταινίες της Pixar οι κριτικοί θεωρούν: Incredibles > Ratatouille >>>Up>Wall-e κτλ....

Προσωπικά δε με ενδιαφέρει...Ένα studio που όλες οι ταινίες που έχει βγάλει είναι από 8/10 και πάνω, είναι υπεράνω κριτικής....Θα πάω να το δω αύριο....

Δημοσ.

Βασικά εγώ έπαθα την πλάκα μου κλασσικά με τη μικρού μήκους στην αρχή. Που μπορεί να φτάσει η φαντασία του άλλου, και πόσο ωραία να χειριστούν σαν animation το σύννεφο.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 10:58 ----------

http://www.milkandcookies.com/link/164239/detail/

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Την είδα σήμερα. Απίστευτα συγκινητική. Αυτό που μου αρέσει στις ταινίες της Pixar είναι ότι σου βγάζει μία "ανθρωπιά". Δε ξέρω πως ακριβώς να το περιγράψω.

8/10 από μένα.

• 1 μήνα μετά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...