Προς το περιεχόμενο

εχω προβλημα στην εγκατασταση του snow

bill_2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα παιδια , εχω προβλημα στην εγκατασταση του snow ,εκει που εκανα εγκατασταση κανονικα στα 40 λεπτα μου κανει κλασικα ρεσταρτ και μετα μολις ξαναανοιγη μου βγαζει προβλημα εγκαταστασης ! εχω πανω απο μια ωρα προσπαθω να το κανω να bootari απο το dvd και δεν γινεται τιποτα ! μου εχει γκρι οθονη και το σηματακι που φορτονη ,και αυτο γινεται συνεχεια ,

βαζω και το dvd του leopard αλλα δεν μπουταρι ουτε μ αυτο !

τι να κανω ? S O S

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Χμμμ, υποτίθεται σε περίπτωση που γίνει κάτι όπως πτώση το ρεύματος μόλις ανοίξεις το Mac συνεχίζει την εγκατάσταση από εκεί που έμεινε.

Για πιο μηχάνημα μιλάς;

εχω macbook pro 15 το προηγουμενο οχι το φετινο , το προβλημα μου ειναι οτι δεν μου δινει επιλογη να μπουταρο απο την αρχη , παταω και C παταω και alt αλλα τιποτα ,συνεχιζει να μην μ αφηνη να χω επιλογη απο που να μπουταρο!

τι φταει ?

Δοκίμασε να κάνει ένα SMC reset, με το παρακάτω τρόπο.

1. If the computer is on, turn it off.

2. Disconnect the AC adapter and remove the computer's battery.

3. Press and hold the power button for 5 seconds and then release the button.

4. Reconnect the battery and AC Adapter.

5. Press the power button to restart the computer

• 1 μήνα μετά...

Καλησπέρα και από εμένα. Συνάντησα και εγώ αυτό το πρόβλημα αλλά με cd των Snow Leopard επειδή ήταν πειρατικό. Εσύ έχεις το γνήσιο ή το πειρατικό cd? Σε περίπτωση που έχεις πειρατικό (δεν ξέρω αν το γνήσιο αντιγράφεται) το οποίο το έχεις κατεβάσει από το Ίντερνετ θα ταλαιπωρηθείς άδικα όπως και εγώ. Δηλαδή όλα καλά αρχίζουν αλλά μετά restart και στη συνέχεια θα σου σταματάει. Είναι σαν να λείπει κάποιο αρχείο απο το cd.

Αν έχεις αγοράσει την έκδροση αναβάθμισης Snow Leopard (των 30 ευρώ) και πάλι δεν σου κάνει δουλειά θα σε συμβούλευα να κάνεις ένα Back Up στα αρχεία σου, στην συνέχεια Format (από το cd των Leopard) και αφού τελειώσει να κάνεις αμέσως εγκατάσταση των Snow Leopard (χωρίς να κάνεις αναβαθμίσεις και εγκαταστάσεις προγραμμάτων). Καλή συνέχεια...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...