linaki_ath Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημιουργώ αυτό το νήμα για τους φίλους που παίζουν/καίγονται με αυτό το παιχνίδι.. Μπορώ να πω είναι από τις καλύτερες αγορές παιχνιδιού που έχω κάνει. Αξίζει πραγματικά.. Μπορείτε να δηλώσετε σε τι server παιζετε, τι level είστε και αν είστε και σε κάποιο guild ενδεχομένως.. Τι εντυπώσεις/γνώμες έχετε και αν υπάρχουν απορίες που μπορεί να λύσει ο ένας στον άλλον.. Σας περιμένω μέσα λοιπόν για κάψιμο και σφάξιμο, χαχα Είμαι στον Aquillonia με Bear Shaman και στον Crom με Necromancer:cool:
linaki_ath Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 δεν το ειδα καθολου εδω στα games παρόλο που εψαξα.. πως μπορω να το διαγραψω τωρα το νημα?
sugata Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Άστο, μην το διαγράψεις. Για κάποιο λόγο δε φαίνεται όταν κάνεις browse τις σελίδες. Και μου έκανε εντύπωση στην αρχή, να μην το δει κάποιος. Και γω για να μην το ψάχνω το έκανα search και παρέθεσα το topic. Οπότε άσε καλύτερα να σου απαντήσει κάποιος mod.
Xorxhs! Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 πινακας ελεγχου/προσθαφαιρεση προγραμματων/απεγκατασταση age of conan.... και θα εισαι μια χαρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.