Προς το περιεχόμενο

Νεα Γραμμη..Νουμερο ΟΤΕ+Conn-X!Τι Με Συμφερει και ποιεs οι Χρεωσειs?

Christos_Tz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον παιδια θελω βοηθεια!Λογο αγορασ σπιτιου ι γραμμη του Οτε ειτανε κομμενη και πρεπει να την ενεργοποιησω ξανα..και να αποχτησω το καινουργιο μου νουμερο!Σκεφτομαι λοιπον με τιν ενεργοποιηση γραμμησ να φτιαξω και το πακετακι μαζι με Ιντερνετ..κατα προτιμιση Conn-x!Σταδιακα και απο καποιον γνωστη και τσακαλι τισ υποθεσησ ποιεσ ειναι οι διαδικασιεσ και ποιεσ οι χρεωσεισ που θα εχω και τι με συμφερει γενικα για ποιο οικονομικα και λειτουργικα??Να ενεργοποιοισω προτα τιν γαμμη μοθ να εχω τηλεφονο και αργοτερα να ασχοληθω να κανω καποιο πακετακι 12μηνο Conne-x..H υπαρχει κατι αλλο με δωρεαν προσ σταθερα χωρισ παγιο+Ιντερνετ κτλ που θα μου ερθει πιο οικονομικα????Βοηθεια παρακαλω??

Δημοσ.

http://www.oteshop.gr λέει τιμές για ότι ρωτάς .

αλλά επειδή ποτέ δεν ξέρεις πόσο θα χρειαστεί να περιμένεις για internet ανάλογα με την περιοχή που μένεις, ρώτα στο κατάστημα, αν έχει θύρες καλώς βάλε τηλ κ conn-x, αλλιώς κοίτα κ για εναλλακτικό πάροχο.

σαφώς κ υπάρχουν και άλλες εταιρίες που μπορείς να συνδιάσεις τηλ με απεριόρστες αστικές+υπεραστικές+ιντερνετ+ κτλ όπως forthet η hol , cyta και άλλες.

Δημοσ.
http://www.oteshop.gr λέει τιμές για ότι ρωτάς .

αλλά επειδή ποτέ δεν ξέρεις πόσο θα χρειαστεί να περιμένεις για internet ανάλογα με την περιοχή που μένεις, ρώτα στο κατάστημα, αν έχει θύρες καλώς βάλε τηλ κ conn-x, αλλιώς κοίτα κ για εναλλακτικό πάροχο.

σαφώς κ υπάρχουν και άλλες εταιρίες που μπορείς να συνδιάσεις τηλ με απεριόρστες αστικές+υπεραστικές+ιντερνετ+ κτλ όπως forthet η hol , cyta και άλλες.

Ok παιδια ευχαριστω το καλυτερο ειναι να παο απο κει να δω τι θα δω...

• 1 χρόνο αργότερα...
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Δεν κατάλαβα τη εννοείς εάν υπάρχει πακέτο προσ σταθερα χωρισ παγιο+Ιντερνετ

γενικά η χρέωση για καινούργια γραμμή όλες οι εταιρίες χρεώνουν κοντά στα 80 ευρώ.

Απο εκεί και πέρα υπάρχουν αυτή την εποχή πολύ καλές προσφορές και απο τον ΟΤΕ αλλά και

απο την forthnet.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...