Προς το περιεχόμενο

iTunes 9

Cue

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 98
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Απο συγχρονισμό, Store κτλ όλα οκ σε εμένα αλλά αντιμετωπίζει κανένας πρόβλημα με την αναπαραγωγή στο παρασκήνιο ;;; Δεν μπορώ να είμαι στο ίντερνετ και να παίζει απο πίσω μουσική το iTunes!! Kάθε λίγο και λιγάκι, να σου και πετάγεται μπροστά. Ότι προγραμμα και να έχω ανοιχτό, θα πεταχτεί μπορστά τυχαία, χωρίς να το έχω καλέσει!!! Μου έχει σπάσει τα νεύρα... Το έβγαλα το ξαναέβαλα τίποτα. Με την 8 ηταν οκ.

Win 7 Pro x64.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Άρχισα και εγώ να ασχολούμαι σιγά-σιγά με την οργάνωση της μουσικής στο iTunes :-D

Συνάντησα όμως ένα πρόβλημα... Όταν έχω το View στο Grid, αντί να μου βγάλει μόνο τα εξώφυλλα από τα άλμπουμς, δηλαδή ένα εξώφυλλο για κάθε άλμπουμ, στις συλλογές που υπάρχουν τραγούδια από διαφορετικούς καλλιτέχνες, μου βγάζει το κάθε τραγούδι ξεχωριστά αντί όλα τα τραγούδια μαζεμένα στο άλμπουμ τους.

Ελπίζω να έγινα κατανοητός και βάζω και ένα screenshot για να καταλάβετε :-)

itunesh.png

Πως γίνεται τα τραγούδια της ίδιας συλλογής να μπουν μαζεμένα πίσω από ένα εξώφυλλο;;; :-)

Νομίζω.... εκεί που μπορείς να επεξεργαστείς τις πληροφορίες για ένα τραγούδι έχει ένα μικρό κουτάκι που λέει " part of a compilation" ή κάτι τέτοιο.... Επέλεξέ το μπας και στρώσει....:-)

Νομίζω.... εκεί που μπορείς να επεξεργαστείς τις πληροφορίες για ένα τραγούδι έχει ένα μικρό κουτάκι που λέει " part of a compilation" ή κάτι τέτοιο.... Επέλεξέ το μπας και στρώσει....:-)

Όχι δεν θα γίνει έτσι.

Πας με 'Get Info' να διορθώσεις και στο πεδίο 'Album Artist' θα βάλεις κοινό όνομα σε όλα τα τραγούδια που θες να είναι κάτω από ένα αλμπουμ. Έτσι θα γίνει.

Όχι δεν θα γίνει έτσι.

Πας με 'Get Info' να διορθώσεις και στο πεδίο 'Album Artist' θα βάλεις κοινό όνομα σε όλα τα τραγούδια που θες να είναι κάτω από ένα αλμπουμ. Έτσι θα γίνει.

Λοιπόν, κατ' αρχήν σας ευχαριστώ και τους δύο :-)

Και με τους δύο τρόπους γίνεται, απλώς στην πρώτη περίπτωση πρέπει να το κάνω σε κάθε τραγούδι ξεχωριστά και γρήγορα γίνεται κουραστικό και χρονοβόρο.... Στην δεύτερη περίπτωση πολύ γρήγορα επιλέγω όλα τα τραγούδια της συλλογής και τους βάζω κοινό tag στο Album Artist (π.χ εγώ έβαλα Various Artists) και όλα τακτοποιήθηκαν σε δευτερόλεπτα!!!!!

Και ιδού το αποτέλεσμα έτσι ακριβώς όπως το ήθελα!!!!! :-D

itunes222.png

@ixthy: view->grid view->show header

Με την παραπάνω επιλογή εμφανίζεται και η μπάρα για την αλλαγή του μεγέθους των εικοδίων στο grid view.

Σωστόόός!!!!!!! :-D Thx!!! :-)

• 1 μήνα μετά...
Ξετσεκαρω ορισμένα τραγούδια, αλλά τα συνχρονιζει πάλι με το iPod touch κανονικό. Τι δεν παει καλά;

Υπάρχει επιλογή στο iTunes να συγχρονίζει μόνο τα "τικαρισμένα" τραγούδια. Πρέπει να τικάρεις αυτή την επιλογή!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...