Προς το περιεχόμενο

iTunes 9

Cue

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 98
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Στο καινούργιο itunes φάγανε τα tabs genre, artist, κτλ. Τώρα μπορείς να κάνεις αυτές τις επιλογές μόνο από το menu view και δε μου αρέσει καθόλου αυτό!

view - column browser - on top

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στο iTunes όταν θα πάρω τον Mac μου, υπάρχει κάποιος τρόπος να μου εμφανίσει όλα τα τραγούδια που έχω αγοράσει απο το app store της apple για να τα ξανακατεβάσω?

Με άλλα λόγια που θα δω την λίστα με τα τραγούδια που έχω κατεβάσει/αγοράσει είτε απο το iTunes στο Computer μου είτε απο το iPhone?

Μου έχει κάνει στα Windows διάφορα τρελά κόλπα με Duplicated κομμάτια γενικώς αλλα και επίσης δεν μου εμφανίζει στο "purchased on Vag3D's iPhone" όλα τα τραγούδια που έχω αγοράσει παρα μόνο ένα τελευταίο που αγόρασα πρόσφατα.

Επίσης με τις εφαρμογές? Τι θα πρέπει να κάνω?

(γενικά δεν θέλω να κάνω όταν πάρω τον Mac, Sync με το PC, για να είναι όλα Clean και να μην αντιμετωπίσω ξανά τέτοια προβλήματα).

Παρόλα αυτά, έχω πληρώσει και για τις εφαρμογές του iPhone και για διάφορα τραγουδάκια. Πως μπορώ να έχω εύκολα μία λίστα τουλάχιστον με τα "Purchased" για να μην ταλαιπωρηθώ?

Πολύ με μπέρδεψε το iTunes με αυτά τα "κόλπα"..!!!

Δεν το θεωρό λογικό να lagαρει.

Κανε ενα repair premissions μήπως χρειάζεται.

Δεν μας ειπες ομως αν εισαι σε windows ή macintosh αν βρίσκεσαι σε windows ισως να υπάρχει αλλο πρόβλημα.

Με Mac είμαι. Και το θέμα είναι ότι παλιότερα πήγαινε σφαίρα χωρίς καμία αλλαγή σε hardware.

djmike

darklordvader77

Παιδιά ευχαριστώ για τις λύσεις που προτείνατε αλλά προτιμώ να λύσω το πρόβλημα με το υπάρχον hardware. Αν όποτε είχαμε πρόβλημα αλλάζαμε hardware ζήτω που καήκαμε (εμείς και η τσέπη μας)

Δεν κατάλαβα. Το library το έχεις φτιάξει στο PC?

Αν ναι, τότε κάνε enable το Home Sharing και αντέγραψέ τα από iTunes σε iTunes.

Rephrase (για να τα πω πιό όμορφα και όσο το δυνατόν λιγότερο μπερδεμένα): Διάφορα Προβλήματα με το iTunes στα WinXP και ερωτήματα σχετικά με την μεταφορά της Library του iTunes (Clean όμως χωρίς προβλήματα) στον μελλοντικό μου (πρώτο μου) Mac

1. Duplicated Songs --> Υπάρχουν Διάφορα Duplicated Songs που ενώ τα σβήνω, περιστασιακά αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα. Αν και νομίζω οτι τελευταία έχει διορθωθεί. Δηλαδή έχω Duplicated Songs και Null Songs. Δηλαδή τραγουδάκια που μου εμφανίζονται διπλά μέσα στο iTunes και τραγούδια που ενώ είναι σαν τίτλος μέσα, ουσιαστικά δεν υπάρχει σαν φυσικό αρχείο για να το ανακαλέσει και να το παίξει. (Υπόψην οτι ολα τα κομμάτια το εχω βάλει το iTunes να μου τα αντιγράφει στον δικό του φάκελο - οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα του στύλ "δεν βρίσκει τον εξωτερικό δίσκο και γιαυτό το αρχείο είναι Null, κλπ".). Ουσιαστικά το null song είναι το δευτερο (duplicated) song, και πρέπει να τα κάνω play και τα δυο για να ανακαλύψω ποιό είναι το Null...!!! :S
  2. Purchased on Vag3d’s iPhone --> Μέσα εκεί θα έπρεπε να υπάρχουν αρκετά τραγούδια που έχω αγοράσει απο το iPhone μου. Ομως αυτά χάθηκαν απο εκεί, και πλέον είναι μόνο στο Purchased. Μόνο ένα τελευταίο που αγόρασα προχθές είναι μέσα στο Purchased on Vag3D's iPhone (μήπως είναι απλώς λογικό αυτό όμως? Δηλαδή μήπως μετά απο ένα διάστημα τα μεταφέρει στο Purchased?)
  3. Podcasts --> Προβλήματα με Sync με το iPhone μου. Όταν κάνω Sync με το iPhone μου για παράδειγμα το "Apple Quick Tips", μου το εμφανίζει μέσα στο iPhone μου απο δυο φορές το κάθε Tip (το βίντεο δηλαδή). Σβήνω απο το iPhone το Duplication και ολα οκ, αλλά δεν θα έπρεπε να συμβαίνει αυτό διότι δεν εμφανίζονται Duplicated στο iTunes.
  4. Podcasts --> Είχα για παράδειγμα σε Podcast Subscription το "Apple Keynotes". Ήθελα να το έχω και στο iPhone πχ. το Event "Apple WWDC Keynote Address".
    Το είχα μέσα. Τώρα πήγα να κατεβάσω και το "Apple Special Event, September 2009" αλλά δεν μου το κατεβάζει. Έκανα Unsubscribe και Delete αυτά τα Podcasts και μετά ξανα Subscribe και τα κατέβασα απο την αρχή. Εξακολουθεί να μην το κατεβάζει. Το βάζει και καλά για Download, αλλα ξαφνικά αφαιρείται απο εκεί και χάνεται. Και τώρα έχω πρόβλημα σχετικά με το Sync με το iPhone του συγκεκριμένου Subscribe του Podcast...!!!

Χαμός και μπέρδεμα... lool

Ολο κάτι τέτοιου στύλ προβλήματα αντιμετωπίζω....(λέτε να φταίει που είμαι σε Windows?? χιχι)

Αργότερα κάποια στιγμή θα αγοράσω ένα ΜBP (τον πρώτο μου Mac γενικότερα, για δοκιμή πρίν την ολική μετάβαση σε Mac) και σκέφτομαι να μην κάνω κανένα Sync με το PC. Απλώς θα μεταφέρω με εξωτερικό δίσκο κάποια δεδομένα που θέλω. Και αναρωτιέμαι

α) Γιατι έχω τέτοιου είδους προβλήματα με το iTunes? (είμαι ο μοναδικός?)

β) Πως θα μπορέσω να επαναφέρω εύκολα τα αγορασμένα μου κομμάτια (και τα προγράμματα στο iPhone που όμως κάποια τα έχω σβήσει απο το iPhone και υπάρχουν μόνο στο iTunes για όποτε θέλω να τα ξανα-ανεβάσω στο iPhone μου) απο το iTunes στον Macbook Pro (όταν τον αγοράσω) κατεβάζοντάς τα ξανά με πχ. ένα κλίκ? ΑΝ δεν θυμάμαι πχ, τι αγόρασα και δεν έχω κάποια λίστα με τα Purchased έτσι ώστε να τα ξανα-κατεβάσω δωρεάν, δεν υπάρχει άλλος τρόπος? Θα πρέπει να τα ξανα-εντοπίσω και να τα κάνω ενα-ένα ξανά Download στον Mac μου? (αφήστε την περίπτωση του να υπάρχουν στο iPhone μου και να τα κάνει Restore απο εκεί στο iTunes/Mac).

γ) Τα προβλήματα που περιέγραψα παραπάνω, θα υπάρχουν και στον Mac?

Γενικά απόκτησα κάποιου είδους "ανασφάλεια" σχετικά με το iTunes (οτι δηλαδή θα μου τα μπερδέψει, Duplicates, Null, κλπ) και επειδή σκοπεύω να αφιερώσω χρόνο στην οργάνωση, πρέπει να ξέρω τουλάχιστον, αν αυτά τα προβλήματα είναι προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι χρήστες και στους Mac computers ή μόνο στα Windows (και πως μπορούμε να τα αποφύγουμε).

Κάπως έτσι έχουν τα πράγματα, ελπίζω αυτή τη φορά να κατάφερα να γίνω κατανοητός σε αυτά που ρωτάω. :-) :o

Ε την καλησπέραν μου,,

Το λοιπόν, έχω 3 σκληρους απο 50-100gb o καθένας με mp3, ο computoras ειναι macpro,το πρόβλημα,κάθε φορά που πάω να κάνω add library τους σκληρούς μετά απο ώρα κολλάει εντελώς το itunes,μεχρι και μέρα το έχω αφήσει,κ σε leopard,και σε snow leopard.

Φυσικά το σύστημα αρχείων είναι αυτό του mac,δεν υπάρχει ntfs εννοώντας, μα γιατί να το κάνει αυτό,επιτρέπεται???

:)

Με Mac είμαι. Και το θέμα είναι ότι παλιότερα πήγαινε σφαίρα χωρίς καμία αλλαγή σε hardware.

djmike

darklordvader77

Παιδιά ευχαριστώ για τις λύσεις που προτείνατε αλλά προτιμώ να λύσω το πρόβλημα με το υπάρχον hardware. Αν όποτε είχαμε πρόβλημα αλλάζαμε hardware ζήτω που καήκαμε (εμείς και η τσέπη μας)

δοκίμασες αυτο που σου ειπα? :rolleyes:

Ε την καλησπέραν μου,,

Το λοιπόν, έχω 3 σκληρους απο 50-100gb o καθένας με mp3, ο computoras ειναι macpro,το πρόβλημα,κάθε φορά που πάω να κάνω add library τους σκληρούς μετά απο ώρα κολλάει εντελώς το itunes,μεχρι και μέρα το έχω αφήσει,κ σε leopard,και σε snow leopard.

Φυσικά το σύστημα αρχείων είναι αυτό του mac,δεν υπάρχει ntfs εννοώντας, μα γιατί να το κάνει αυτό,επιτρέπεται???

Προσπαθησες να κανεις add εναν-εναν τους σκληρους?

Μπορει να χει παθει ζημια το συστημα αρχειων των σκληρων, οποτε δοκιμασε να μεταφεις ολα τα mp3 σε καποιον αλλο δισκο και ντα κανεις add απο εκει.

Προσπαθησες να κανεις add εναν-εναν τους σκληρους?

Μπορει να χει παθει ζημια το συστημα αρχειων των σκληρων, οποτε δοκιμασε να μεταφεις ολα τα mp3 σε καποιον αλλο δισκο και ντα κανεις add απο εκει.

Thanks haHA,

Τους σκληρούς τους έχω τσεκάρει πολλαπλές φορές,είναι καινούριοι και γενικά τους ελέγχω,απ`'οτι κατάλαβα κολλάει στα πολλά αρχεία,αλλιώς δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει, μεμονωμένα φάκελους παίρνει κανονικά..

θα δοκιμάσω αν είναι κ αυτό που λές.

Ειχα και εγω ενα παρομοιο προβλημα και παρολο που ο σκληρος ηταν καινουριος και δεν εμφανιζε λαθη, οταν του ελεγανα φορτωσει την librady, κολλαγε.

Χρειαστηκα να μεταφερω τη library σε αλλο σκληρο, να κανω format στον σκληρο που εχιε την library και μετα να του ξαναπερασω την library.

Και ολα αυτα ενω φαινομενικα ο σκληρος φαινοταν να μην εχει κανενα προβλημα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...