mikelamar Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Υστερα απο format:eek: περασα το νεο itunes 9 και θελω να μαθω πρωτον αν γινεται να ανακτησω τη λιστα των εφαρμογων που κατα καιρους κατεβασα απο itunes και δευτερον πως μπορω να περασω τις επαφες απο το iphone στην library των itunes 9 μεσω Outlook; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kpartsi Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Να προσθέσω για το iTunes 9 κάτι που ανακάλυψα σήμερα, ότι τώρα μπορεί σε Mac να προσθέσει τραγούδια σε iPod που είναι φορμαρισμένο σε Windows.... Πριν για να δουλέψει iPod σε Mac, έπρεπε πρώτα να φορμαριστεί σε Mac, διαδικασία που έσβηνε όλο το library του iPod. Πάντως το αντίθετο δεν ισχύει, δηλαδή iPod φορμαρισμένο σε Mac δεν μπορεί να λειτουργήσει σε Windows (πάντα με iTunes 9)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cue Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Δεν κατάλαβα :/ Και σε προηγούμενες εκδόσεις, το iTunes εφόσον το iPod ήταν σε fat32 το διάβαζε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darklordvader77 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 kpartsi,αυτο που λες, το χα συναντησει (αρκετα) παλιοτερα στο iPod Nano 1st Gen, κ πρεπει να ισχυει σε ολα τα iPod λογικα, περα απ τα iTouch/iPhone. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kpartsi Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Παιδιά, εγώ στο iPod nano 4G πρώτη φορά το συνάντησα με το iTunes 9.... Προηγουμένως με το iTunes 8, αν το iPod ήταν φορμαρισμένο σε Windows, δούλευε μόνο σε Windows, ενώ αν ήταν φορμαρισμένο σε Mac, δούλευε μόνο σε Mac.... Μάλιστα, μια φορά, για να πάρω μια συλλογή από τραγούδια από ένα φίλο μου που είχε Windows υπολογιστή, επειδή δεν είχα ούτε flashάκι, ούτε τίποτα, μόνο το iPod φορμαρισμένο σε Mac, αναγκάστηκα να το φορμάρω στον υπολογιστή του σε Windows μορφή, και να χαθούν όλα τα περασμένα αρχεία, για να μου περάσει την συλλογή από τα τραγούδια.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefman07 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 δε σε εννοησα. μηπως να κατεβασεις το itunes και παλι update? τι αλλο εννοεις? Eβαλε νέο itunes και θα γίνει delete στην library του τηλεφώνου. Έκανα format στο pc και χάθηκε η Library. Αν κάνω τώρα συγχρονισμό το Iphone με το itunes θα σβήσει τα πάντα απο το Iphone. Υπάρχει κάποιος τρόπος να το παρακάμψουμε αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag3d Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Ρε παιδιά, να πω και εγώ κάτι σχετικά με το iTunes στα Windows? Έχω iPhone 3G εδώ και καιρό και το κάνω sync αναγκαστικά σε μηχάνημα Windows μέσω iTunes. Συνεπώς το iTunes των WinXP μου είναι "Authorized" για το iPhone μου. Έχω δικαίωμα να έχω μέχρι 4 Computer "Authorized" για να κάνω Sync το iPhone μου. Έλα όμως που κάποια μέρα γκρεμίστηκε το σύμπαν στα Windows και έπρεπε να κάνω Format....!!! Εγώ κρατούσα και καλά τους φακέλους του iTunes (ολους) σε Backup, αλλά δεν έπιασε το "κολπο" το να θεωρεί το Fresh install των Windows με το iTunes Already Authorized (λόγω των backup). Γενικά τότε δεν είχα ιδέα για το Authorization, αλλιώς θα έκανα De-authorize πριν το Format. Το αποτέλεσμα είναι ο πρώτος "Authorized Computer" να είναι απλώς "Authorized" (you have 1/4 computers authorized already) και να αναγκαστώ να ξανακάνω Authorize το Fresh install των Windows που είχα κάνει τότε...!!! Οπότε έχω 2 Χ Computer "Authorized". Εκ των οποίων το πρώτο "Authorized Computer" είναι το ίδιο το computer μου-αυτό που έχω και τώρα δηλαδή, αλλά "πρίν το Format"...!!! (Α, ρε Windows με τα ωραία σου τα Defrag, τα Format, τα Dig-dag-glong Crush....και με τις "ευκολίες σου" γενικότερα...). Τώρα πια έχω το iTunes 9. Το ερώτημα είναι: "Πώς μπορώ να κάνω De-Authorize" το πρώτο μηχάνημα (πριν το Format δηλαδή)" έτσι ώστε να έχω και πάλι άλλα 3 μηχανήματα διαθέσιμα για Authorize??? Θα πρέπει να στείλω mail στην apple ή υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος???? Αμα συνεχίσουμε έτσι...κάθε φορά που θα παθαίνουν κάτι τα Windows Και θα θέλουν Format, θα προστίθεται στην λίστα και ακόμη ένα "Authorized Machine" (αν δεν προλαβαίνουμε η δεν θυμόμαστε να κάνουμε De-authorize)...και δεν βλέπω να την βγάζουμε καθαρή...!!! loooll... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Αν φτάσεις στο όριο των authorized υπολογιστών, σου εμφανίζει την επιλογή Deauthorize All. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag3d Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Αν φτάσεις στο όριο των authorized υπολογιστών, σου εμφανίζει την επιλογή Deauthorize All. Πάλι καλά...!!! Thanks..!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djmike Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Αμα συνεχίσουμε έτσι...κάθε φορά που θα παθαίνουν κάτι τα Windows Και θα θέλουν Format, θα προστίθεται στην λίστα και ακόμη ένα "Authorized Machine" (αν δεν προλαβαίνουμε η δεν θυμόμαστε να κάνουμε De-authorize)...και δεν βλέπω να την βγάζουμε καθαρή...!!! loooll... παίρνεις mac και ησυχάζεις..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag3d Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 παίρνεις mac και ησυχάζεις..... Ακριβώς αυτό θα κάνω...!!! Έχω 2 χρόνια που έχω την apple υπό στενή παρακολούθηση και σύντομα θα αγοράσω έναν MBP για να έχω εμπειρία απο πρώτο χέρι για τους Mac. (Εκτός αν πάρω κατευθείαν Mac Pro. Το σκέφτομαι και αυτό το πανάκριβο σενάριο)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ManosBar13 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Παιδιά με το iTunes 9 έχω παρατηρήσει ότι ενώ είναι γενικά πιο γρήγορο με τα αρχεία από τον εσωτερικό σκληρό μου, όποτε ανοίγω αρχείο που βρίσκεται στον εξωτερικό (σύνδεση μέσω USB) lagάρει 2-3 δευτερόλεπτα... Έχει κανείς κάτι να προτείνει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djmike Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Παιδιά με το iTunes 9 έχω παρατηρήσει ότι ενώ είναι γενικά πιο γρήγορο με τα αρχεία από τον εσωτερικό σκληρό μου, όποτε ανοίγω αρχείο που βρίσκεται στον εξωτερικό (σύνδεση μέσω USB) lagάρει 2-3 δευτερόλεπτα... Έχει κανείς κάτι να προτείνει; να πάρεις ενα 500αρι εσωτερικο σκληρο και να αλλάξεις αυτόν που έχεις?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darklordvader77 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 ή να τα παιζεις, με εξωτερικο παλι, αλλα μεσω Firewire.. χαοτική διαφορα απόκρισης! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Street-Fighter Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Παιδιά με το iTunes 9 έχω παρατηρήσει ότι ενώ είναι γενικά πιο γρήγορο με τα αρχεία από τον εσωτερικό σκληρό μου, όποτε ανοίγω αρχείο που βρίσκεται στον εξωτερικό (σύνδεση μέσω USB) lagάρει 2-3 δευτερόλεπτα... Έχει κανείς κάτι να προτείνει; Δεν το θεωρό λογικό να lagαρει. Κανε ενα repair premissions μήπως χρειάζεται. Δεν μας ειπες ομως αν εισαι σε windows ή macintosh αν βρίσκεσαι σε windows ισως να υπάρχει αλλο πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.