equalizer43 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Ρε παιδιά όλα σας τα τραγούδια τα έχετε οργανωμένα σε άλμπουμ μέσα στο itunes; Γιατί εγώ εάν βρω ένα κομμάτι mp3 που έχω και δεν βρει πληροφορίες γι αυτό πάει και το βάζει ως μεμονωμένο άλμπουμ. Ένα τραγούδι ένα αλμπουμ δηλαδή. Π.χ. κάτι παλιά λαϊκά που έχω κάθε τραγούδι το κάνει ξεχωριστό αλμπουμ. Πώς γίνεται ένα καλύτερος τρόπος οργάνωσης; Εσείς τι κάνετε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Street-Fighter Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Βαλε τα στοιχεία μόνος σου βρε καλλιτέχνη,είδος,άλμπουμ κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DimitrisM. Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Υπαρχει περιπτωση να μπορω να συνδεσω στο itunes και iphone και ipod? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Φυσικά. Όσα θέλεις μπορείς να συνδέσεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DimitrisM. Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Φυσικά. Όσα θέλεις μπορείς να συνδέσεις! Και να εχω και στις 2 τα ιδια apps? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Ναι. Τα τραγούδια, βίντεο και εφαρμογές που κατεβάζεις από το iTunes Store είναι συνδεδεμένα με το iTunes account σου. Μπορείς να χρησιμοποιείς το ίδιο iTunes account σε 5 υπολογιστές και σε κάθε έναν από τους 5 μπορείς να συνδέεις και να συγχρονίζεις όσα iPod/iPhone θέλεις και να τους βάζεις τις ίδιες εφαρμογές χωρίς να τις ξαναπληρώνεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DimitrisM. Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Ναι. Τα τραγούδια, βίντεο και εφαρμογές που κατεβάζεις από το iTunes Store είναι συνδεδεμένα με το iTunes account σου. Μπορείς να χρησιμοποιείς το ίδιο iTunes account σε 5 υπολογιστές και σε κάθε έναν από τους 5 μπορείς να συνδέεις και να συγχρονίζεις όσα iPod/iPhone θέλεις και να τους βάζεις τις ίδιες εφαρμογές χωρίς να τις ξαναπληρώνεις. Ευχαριστω πολυ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nosterdamus Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Καλησπέρα, Μπορώ να έχω δυο iTunes account με την ίδια πιστωτική κάρτα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Moderators Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Καλησπέρα, Μπορώ να έχω δυο iTunes account με την ίδια πιστωτική κάρτα; Αν χρησιμοποιησεις διαφορετικο email σε καθε account λογικα θα εισαι οκ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nosterdamus Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 @Gi0 Ευχαριστώ φίλε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
islas canarias Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Αν χρησιμοποιησεις διαφορετικο email σε καθε account λογικα θα εισαι οκ. καλη σκεψη. εκτος εαν νομιζουν οτι την εκλεψες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Moderators Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 καλη σκεψη. εκτος εαν νομιζουν οτι την εκλεψες! Μπα,μπορει απλα να εχεις φτιαξει και ενα λογαριασμο στον γιο σου για παραδειγμα και να κανει ο πιτσιρικας οτι θελει..το αποτελεσμα,πιο πολλα εσοδα για την apple. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefman07 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Kύριοι τα φώτα σας. Έκανα χοντρή πατάτα και έσβησα εντελώς το itunes απο το pc μου. Τί πρέπει να κάνω για να το συγχρονίσω με καινούργιο installation του itunes? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
islas canarias Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 δε σε εννοησα. μηπως να κατεβασεις το itunes και παλι update? τι αλλο εννοεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
S2Katana Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Eβαλε νέο itunes και θα γίνει delete στην library του τηλεφώνου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.