Προς το περιεχόμενο

iTunes 9

Cue

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ρε παιδιά όλα σας τα τραγούδια τα έχετε οργανωμένα σε άλμπουμ μέσα στο itunes;

Γιατί εγώ εάν βρω ένα κομμάτι mp3 που έχω και δεν βρει πληροφορίες γι αυτό πάει και το βάζει ως μεμονωμένο άλμπουμ. Ένα τραγούδι ένα αλμπουμ δηλαδή. Π.χ. κάτι παλιά λαϊκά που έχω κάθε τραγούδι το κάνει ξεχωριστό αλμπουμ. Πώς γίνεται ένα καλύτερος τρόπος οργάνωσης; Εσείς τι κάνετε;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 98
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Ναι. :-)

Τα τραγούδια, βίντεο και εφαρμογές που κατεβάζεις από το iTunes Store είναι συνδεδεμένα με το iTunes account σου. Μπορείς να χρησιμοποιείς το ίδιο iTunes account σε 5 υπολογιστές και σε κάθε έναν από τους 5 μπορείς να συνδέεις και να συγχρονίζεις όσα iPod/iPhone θέλεις και να τους βάζεις τις ίδιες εφαρμογές χωρίς να τις ξαναπληρώνεις. ;)

Ναι. :-)

Τα τραγούδια, βίντεο και εφαρμογές που κατεβάζεις από το iTunes Store είναι συνδεδεμένα με το iTunes account σου. Μπορείς να χρησιμοποιείς το ίδιο iTunes account σε 5 υπολογιστές και σε κάθε έναν από τους 5 μπορείς να συνδέεις και να συγχρονίζεις όσα iPod/iPhone θέλεις και να τους βάζεις τις ίδιες εφαρμογές χωρίς να τις ξαναπληρώνεις. ;)

Ευχαριστω πολυ!

• Moderators
Καλησπέρα,

Μπορώ να έχω δυο iTunes account με την ίδια πιστωτική κάρτα;

Αν χρησιμοποιησεις διαφορετικο email σε καθε account λογικα θα εισαι οκ.

Αν χρησιμοποιησεις διαφορετικο email σε καθε account λογικα θα εισαι οκ.

καλη σκεψη. εκτος εαν νομιζουν οτι την εκλεψες! :)

• Moderators
καλη σκεψη. εκτος εαν νομιζουν οτι την εκλεψες! :)

Μπα,μπορει απλα να εχεις φτιαξει και ενα λογαριασμο στον γιο σου για παραδειγμα και να κανει ο πιτσιρικας οτι θελει;)..το αποτελεσμα,πιο πολλα εσοδα για την apple.

Kύριοι τα φώτα σας. Έκανα χοντρή πατάτα και έσβησα εντελώς το itunes απο το pc μου. Τί πρέπει να κάνω για να το συγχρονίσω με καινούργιο installation του itunes?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...