Προς το περιεχόμενο

iTunes 9

Cue

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ευκαιρία να τα φτιάξεις λοιπόν να έχουν όλα artwork !... :P

Μια μικρή βοήθεια θα ήταν απαραίτητη..... ξέρεις πού μπορώ να βρω artwork από ελληνικά συγκροτήματα;:-)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 98
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Μια μικρή βοήθεια θα ήταν απαραίτητη..... ξέρεις πού μπορώ να βρω artwork από ελληνικά συγκροτήματα;:-)

Εγω τα βρισκω μεσω google, τα εχει περιπου ολα.

Αν και έχει γραφτεί ήδη στα περισσότερα mac-o-websites, ας τα αναφέρουμε κι εδώ:

1. Στο iTunes 9, μπορούμε να πάμε στο μενού File -> Library -> Organize Library και να επιλέξουμε το Upgrade to iTunes Media Organization.

Αυτό θα αλλάξει τη δομή των φακέλων μέσα στη Library. Πλέον, οι ταινίες, οι εφαρμογές του iPhone, τα Ringtones, τα Podcasts κλπ, δεν θα είναι υποφάκελοι μέσα στο Music\iTunes\iTunes Music αλλά ξεχωριστοί φάκελοι μέσα στο Music\iTunes.

2. Στο iTunes 9, υπάρχει πλέον ένας νέος "ειδικός" φάκελος μέσα στη Library. Ο φάκελος ονομάζεται Automatically Add to iTunes και, ό,τι αρχείο (τραγούδι, ringtone, ταινία, τηλ. σειρά, audiobook, iPhone App) ρίξουμε εκεί μέσα, ΑΥΤΟΜΑΤΑ μεταφέρεται στη σωστή κατηγορία του iTunes!

Αν και έχει γραφτεί ήδη στα περισσότερα mac-o-websites, ας τα αναφέρουμε κι εδώ:

1. Στο iTunes 9, μπορούμε να πάμε στο μενού File -> Library -> Organize Library και να επιλέξουμε το Upgrade to iTunes Media Organization.

Αυτό θα αλλάξει τη δομή των φακέλων μέσα στη Library. Πλέον, οι ταινίες, οι εφαρμογές του iPhone, τα Ringtones, τα Podcasts κλπ, δεν θα είναι υποφάκελοι μέσα στο Music\iTunes\iTunes Music αλλά ξεχωριστοί φάκελοι μέσα στο Music\iTunes.

2. Στο iTunes 9, υπάρχει πλέον ένας νέος "ειδικός" φάκελος μέσα στη Library. Ο φάκελος ονομάζεται Automatically Add to iTunes και, ό,τι αρχείο (τραγούδι, ringtone, ταινία, τηλ. σειρά, audiobook, iPhone App) ρίξουμε εκεί μέσα, ΑΥΤΟΜΑΤΑ μεταφέρεται στη σωστή κατηγορία του iTunes!

Να πάρω back up πρώτα λες???

Και με αυτο δηλαδή πια η διαφορά?Πιο σωστά οργανωμένα και ετσι ε?

ωραία θα το δοκιμάσω αύριο να πάρω και ενα back up καλού κακού..

100 gb οργανωμένα ειναι αυτά δεν παίζεις μαζί τους :-)

εγώ τα 430 δικά μου τα έχω πάνω σε RAID 1.

όπως είπε κ άλλος μέσω google, βρες τη φωτογραφία (αποθήκευση στο pc) που θέλεις κ την ορίζεις ως artwork. φαντάζομαι ξέρεις πως.. δεξί κλικ πάνω στο album, get info, στην καρτέλα arwork είτε με drag and drop είτε κλασσικά add κτλ κτλ ... εγώ έτσι τα κάνω.. αλλά εαν είναι σωστά τα στοιχεία στο info ,artist k album artist k album τότε απλά με δεξί κλικ κ get artwork θα έπρεπε να στα βάζει από μόνο του τα artwork lol αλλά για ελληνικά συγκροτήματα που δεν υπάρχουν στα itunes πας με την διαδικασία του google ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...