Cue Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Απ'οτι διάβασα στο macrumors δεν είναι 64Bit (κάποιος με SL ας κάνει ένα SS post) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Απ'οτι διάβασα στο macrumors δεν είναι 64Bit (κάποιος με SL ας κάνει ένα SS post) Nope! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
waves Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Για την ώρα περιμένουμε με λαχτάρα το 64μπιτο itunes 9 που μάλλον θα μας έρθει την Τετάρτη (ίσως μαζί με το iphone firmware 3.1) Πρώτα μας παραπληφορείς, μετά μας ξενερώνεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Απ'οτι διάβασα στο macrumors δεν είναι 64Bit (κάποιος με SL ας κάνει ένα SS post) Όχι απλώς δεν είναι 64bit αλλά ούτε καν Cocoa. Είναι ακόμα γραμμένη σε Carbon. Αν και δεν πρέπει να είναι δύσκολο να γυρίσουν την Mac έκδοση σε Cocoa (32 ή 64bit) αυτό θα σημαίνει πως θα πρέπει να σχεδιάσουν από την αρχή και την Windows έκδοση (που χρησιμοποιεί μια μεταφορά του Carbon Framework στα windows). Μια καλή αρχή πάντως είναι πως πλέον στο iTunes 9 σε κάποια κομμάτια της εφαρμογής (iTunes Store) χρησιμοποιούν HTML και Webkit. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Πρώτα μας παραπληφορείς, μετά μας ξενερώνεις Α δεν φταίω εγώ! Όλες οι πληροφορίες μιλούσαν για 64bit... Τώρα βέβαια θα άλλαζε κάτι σημαντικό? Οχι! Απλά η ιδέα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
clown Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Ξέρει κανείς στο iTunes 9 αν και πώς αλλάζει το λευκό background; Προτιμούσα το μαύρο... Επίσης στο iTunes 8 όταν πατούσες το πράσινο + κουμπάκι (maximize?) έμπαινε κατευθείαν σε mini- player mode... πάει και αυτό... ή υπάρχει τρόπος να το στρώσουμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Street-Fighter Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Ξέρει κανείς στο iTunes 9 αν και πώς αλλάζει το λευκό background; Προτιμούσα το μαύρο... Τo κάνανε λευκό για να μοιάζει στο zune Kαι εμενα θα με ενδιέφερε να το ΚΑΝΩ παλι μαύρο δεν του παει. btw ειναι πολύ πιο ελαφρύ στα windows τουλάχιστον το itunes 9! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:05 ---------- Α ξέχασα και αν γίνεται να ξανα μικρύνω τις μικρογραφίες ας μου πει κάποιος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apostolisd Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 +1 για το mini player mode...τώρα αντί για ένα κουμπάκι πρέπει να πατάω shift + command + M... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Street-Fighter Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 +1 για το mini player mode...τώρα αντί για ένα κουμπάκι πρέπει να πατάω shift + command + M... Αλλο είπα εγώ αλλά όντως ακόμα και αυτό ...... :mad: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cue Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 +1 για το mini player mode...τώρα αντί για ένα κουμπάκι πρέπει να πατάω shift + command + M... Δοκιμάστε "option + click" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
clown Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δοκιμάστε "option + click" Καλό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Street-Fighter Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 α εντάξει.. Τον χαλασανε πάντως πιστεύω σε αρκετα θέματα αλλα τον βελτίωσαν σε κάποια άλλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gs20309 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 πάντως με το άσπρο νομίζω τα ξεχωρίζω πιο έυκολα τα cd , ή μήπως είναι ιδέα μου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
clown Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 πάντως με το άσπρο νομίζω τα ξεχωρίζω πιο έυκολα τα cd , ή μήπως είναι ιδέα μου... Αν έχεις σε όλα τα album σου το artwork ίσως... αν όχι δυσκολεύεσαι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gs20309 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Αν έχεις σε όλα τα album σου το artwork ίσως... αν όχι δυσκολεύεσαι... ευκαιρία να τα φτιάξεις λοιπόν να έχουν όλα artwork !... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.