kospan Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Προχτές έβαλα το linux fedora 10 στον υπολογιστή μου και προέκυψε ένα πρόβλημα με τον οδηγό του modem sagem 800 που διαθέτω. Εψαξα στο internet για οδηγό αλλα που θενα δε βρήκα κάποιο rpm αρχείο για να γίνει γρήγορα η εγκατασταση. Μετά βρήκα κάποιες διδικασίες μέσω κονσολας κατεβάζοντας και το ueagle-atm αλλά δεν υπήρξε αποτελεσμα. Μήπως ξέρει και έχει δοκιμάσει κανείς να εγκαταστησει modem sagem να μου πεί τη διαδιακασία? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Το ueagle-atm νομιζω ειναι πλεον προεγκατεστημενο στον πυρηνα... Εμενα το εχει και ο .26 και ο .29 και ο .30 >$ locate ueagle /lib/modules/2.6.26-2-686/kernel/drivers/usb/atm/ueagle-atm.ko /lib/modules/2.6.29-2-686/kernel/drivers/usb/atm/ueagle-atm.ko /lib/modules/2.6.30-1-686/kernel/drivers/usb/atm/ueagle-atm.ko Μηπως να δοκιμαζες να το φορτωσεις με ενα modprobe πρωτα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kospan Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 επειδη είμαι καινουργιος στο linux δε υπάρχει κάποια διαδικασία που να δίνει βήμα-βήμα την εγκατασταση του modem και την συνδεση στο internet? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Θα κανεις σαν root ενα >modprobe ueagle-atm και αν ολα πανε καλα θα σε ξαναγυρισει στο prompt χωρις σφαλματα σαν αυτο ># modprobe mitsos FATAL: Module mitsos not found. Επισης θα δεις στο dmesg διαφορα πραγματα που θα λενε για το μοντεμ σου. Μετα μενει απλα να ανοιξεις τον network manager και να κανεις τα περι συνδεσης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kospan Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Ναι όταν κάνω modprobe ueagle-atm δεν μου βγάζει καποιο σφαλμα... αλλα και πάλι δε μπορω να συνδεθω. Απο την αλλη όταν τοποθετώ στο usb το modem δε κανει τη συνηθισμενη διαδικασια με τα λαμπάκια αλλα ανάβουν αμέσως και τα δυο . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Όταν κάνεις το modprobe δώσε μετά dmesg και δες στο τέλος αν λέει κάτι σχετικό με το module και συσκευές που δημιουργεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kospan Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 δεν λεει κατι για module... βασικα βγαζει παρα πολλα με usb 6.1.... και η πλακα ειναι οτι στο ubudu που ειχα πριν λειτουργουσε μια χαρα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Να το θεσουμε αλλιως τοτε... Εφοσον το module υπαρχει, και ταιριαζει με το hardware σου, το μονο που μενει ειναι να δεις αν πλεον υπαρχει σαν συσκευη μεσα στο /dev. Επειδη αυτο ειναι λιγο δυσκολο, δες μηπως αναφερει κατι στο dmesg πχ με ενα >dmesg | grep ueagle ή dmesg | grep dev Υπαρχει παντα και η λυση της gui εφαρμογης (πχ gnome-ppp ή kppp), που πρεπει να εχει βρει την συσκευη κανονικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kospan Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 πάντως με το dmesg μου βγάζει σε αρκετες γραμμές ότι το eagle δεν προσδιοριζεται ή ανγνωρίζεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonis_wrx Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 πέτα το sagem και πάρε κανένα router να κάνεις την δουλειά σου σαν άνθρωπος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.