Προς το περιεχόμενο

4870-4890 και cpu

DeathGuard

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλησπέρα!Έχω έναν athlon 64 le-1600 στα 2.2 και θέλω να αγοράσω μια 4870 ή μία 4890.Θα τις κάνει bottleneck ο επερξεγαστής?Αν ναι σε τι πόσοστο περίπου?Έχει νοήμα αν τον κάνω overclock ή πάω κατευθείαν για καινούριο?

Thanx:-)

• Moderators
Δημοσ.

ΑΜ2(+) ηταν ο συγκεκριμενος...

Πες μας ποια μητρικη εχεις!

Αποψη μου οτι ναι θα κανει bottleneck και μαλιστα σημαντικο καθως προκειται για μονοπυρηνο επεξεργαστη αντιστοιχων επιδοσεων με εναν Pentium 4 3,4Ghz ή εναν Athlon 64 3500+...

Α και φτιαξε τον τιτλο, δεν υπαρχει vga 4879

Δημοσ.

αχα...τότε συμφωνώ και με τον AMD PHENOM II X3 720 (αν σε παίρνει στα ευρά...)

(ελπίζω να έχεις και ένα αξιοπρεπή τροφοδοτικό, ιδικά για την κάρτα!)

• Moderators
Δημοσ.

Οχι, προσωπικα με ενα καλο 500-600ρι πιστευω εισαι παραπανω απο οκ. Αλλωστε δε νομιζω καποιος κατασκευαστης τη σημερον ημερα να βγαλει μια vga που να "τρωει" πανω απο 350W απο τη 12ρα γραμμη. Γιατι μονο κατι τετοιο ισως θα ζοριζε ενα καλο 500-600ρι τροφοδοτικο. 800 is too much. Μη ξεχνας οτι και τα τροφοδοτικα "γερνανε". Χανουν περιπου το 10% της αποδοσης τους καθε χρονο, οποτε αν το παιρνεις καθαρα για επενδυση, σε βλεπω σε λιγα χρονια να εισαι με ενα καρο φισες και ανταπτορες γιατι τοτε θα εχουν "ανακαλυφθει" νεες συνδεσεις. Και ολ αυτα για "το καλο 800ρι που ειχα παρει τοσα ευρω τοτε...".

Δημοσ.

Ναι αλλά άμα θελήσω του χρόνου να βάλω 2Χ4870 θα μου χρειαστεί...και ούτως ή άλλως η διαφορά του 600 από το 800 είναι 10-15 ευρώ οπότε δεν είναι οτι θα μπω μέσα κιόλας :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...