wert Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2002 Τελικά ποιό από τα δύο θα πρέπει να έχει ένα pc; Εχω το firwall .. Δοκίσα να βάλω το internet security αλλά μου είπε ότι πρέπει να βγάλω το firwall... Ποιά η διαφορά τους τελικά και τί είναι ποιό καλό;
Super Moderators paredwse Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2002 Super Moderators Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2002 Το Norton Internet Security (NIS) περιέχει το Norton Personal Firewall (NPF) αλλά περιλαμβάνει και το Norton Antivirus και τα Norton Spam Alert, Privacy Control. Ρίξε μια ματιά >>> http://www.symantec.com/sabu/nis/nis_pe/
wert Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2002 <blockquote><font class="small">Quote paredwse:</font><hr> Το Norton Internet Security (NIS) περιέχει το Norton Personal Firewall (NPF) αλλά περιλαμβάνει και το Norton Antivirus και τα Norton Spam Alert, Privacy Control. Ρίξε μια ματιά >>> http://www.symantec.com/sabu/nis/nis_pe/ <hr /></blockquote> Μήπως ξέρεις όμως άν στην εγκατάσταση μου δίνει το δικαίωμα να μήν βάλω το Antivarus; Γιατί έχω τον Pro Και δεν θα ήθελα να τον χαλάσω τώρα μετά από τόσο καιρό. Δηλαδή μάλλον μόνο αυτά που λές τα Norton Spam Alert, Privacy Control θα χρειαστώ .. Αλλά αυτά τι κάνουν ; Ή να κάτσω ήσυχος αφού έχω το firwall και το Antivirus πιστεύω είναι σχεδόν το ίδιο... Από ότι βλέπω δηλαδή..
GiorgosH Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2002 Egw ekana install to Internet Security afu prwta eixa kanei install to NAV2003 kai apla ekane intergration automata mazi tu xwris na kanei 2o installation
Super Moderators paredwse Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2002 Super Moderators Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2002 <blockquote><font class="small">Quote wert:</font><hr> Μήπως ξέρεις όμως άν στην εγκατάσταση μου δίνει το δικαίωμα να μήν βάλω το Antivarus; [...]Ή να κάτσω ήσυχος αφού έχω το firwall και το Antivirus πιστεύω είναι σχεδόν το ίδιο... Από ότι βλέπω δηλαδή.. <hr /></blockquote> Κατ'αρχήν στην εγκατάσταση όντως σου δίνεται η δυνατότητα να μην εγκαταστήσεις το Antivirus - γιατί κι εγώ το Pro έχω και δεν ήθελα να τον χάσω... Πάντως πιστεύω ότι είσαι καλυμμένος αν έχεις 1. Antivirus και 2. Firewall. Είναι ουσιαστικά το ίδιο πράγμα. Μην νομίζεις ότι το Spam Alert είναι κάτι το σπουδαίο...
wert Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2002 Ευχαριστώ φίλε μου ήσουν κατατοπιστηκότατος..... :grin:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.