Προς το περιεχόμενο

Norton personal firwall ή internet security

wert

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελικά ποιό από τα δύο θα πρέπει να έχει ένα pc; Εχω το firwall .. Δοκίσα να βάλω το internet security αλλά μου είπε ότι πρέπει να βγάλω το firwall...

Ποιά η διαφορά τους τελικά και τί είναι ποιό καλό; :)

Δημοσ.

<blockquote><font class="small">Quote paredwse:</font><hr> Το Norton Internet Security (NIS) περιέχει το Norton Personal Firewall (NPF) αλλά περιλαμβάνει και το Norton Antivirus και τα Norton Spam Alert, Privacy Control.

Ρίξε μια ματιά >>> http://www.symantec.com/sabu/nis/nis_pe/ <hr /></blockquote>

Μήπως ξέρεις όμως άν στην εγκατάσταση μου δίνει το δικαίωμα να μήν βάλω το Antivarus; Γιατί έχω τον Pro Και δεν θα ήθελα να τον χαλάσω τώρα μετά από τόσο καιρό. Δηλαδή μάλλον μόνο αυτά που λές τα Norton Spam Alert, Privacy Control θα χρειαστώ .. Αλλά αυτά τι κάνουν ; Ή να κάτσω ήσυχος αφού έχω το firwall και το Antivirus πιστεύω είναι σχεδόν το ίδιο... Από ότι βλέπω δηλαδή.. B)

• Super Moderators
Δημοσ.

<blockquote><font class="small">Quote wert:</font><hr>

Μήπως ξέρεις όμως άν στην εγκατάσταση μου δίνει το δικαίωμα να μήν βάλω το Antivarus; [...]Ή να κάτσω ήσυχος αφού έχω το firwall και το Antivirus πιστεύω είναι σχεδόν το ίδιο... Από ότι βλέπω δηλαδή.. B) <hr /></blockquote>

Κατ'αρχήν στην εγκατάσταση όντως σου δίνεται η δυνατότητα να μην εγκαταστήσεις το Antivirus - γιατί κι εγώ το Pro έχω και δεν ήθελα να τον χάσω... Πάντως πιστεύω ότι είσαι καλυμμένος αν έχεις 1. Antivirus και 2. Firewall. Είναι ουσιαστικά το ίδιο πράγμα. Μην νομίζεις ότι το Spam Alert είναι κάτι το σπουδαίο...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...