Voorhees Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Καλησπέρα Πείρα ένα PSP στον ανηψιό μου αλλά είδα πως δεν μπορεί να παίξει τα παιχνίδια της καρτας. Υπάρχει κάποιος τρόπος για να το κάνουμε να τα δουλεύει κι εκείνα κανονικά;
giorgos147 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Πρέπει να το "σπασει". Tο τελευταίο μοντέλο δεν ξέρω αν έχει σπάσει ακόμα. Ρώτησε εδώ καλύτερα pspgr.net
Dimitris1948 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 ΚαλησπέραΠείρα ένα PSP στον ανηψιό μου αλλά είδα πως δεν μπορεί να παίξει τα παιχνίδια της καρτας. Υπάρχει κάποιος τρόπος για να το κάνουμε να τα δουλεύει κι εκείνα κανονικά; αναζήτηση έκανες?
basilis5 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 μπορει να παιξει παιχνιδια απο το στικ χωρις να το πειραξεις. αναβαθμιζεις στην τελευταια εκδοση μπαινεις στο psn μεσω της κονσολας και κατεβαζεις (πληρονοντας φυσικα) τα παιχνιδια που εχει εκει. τωρα αν εσυ θες να παιξεις αντιγραφα ασφαλειας,οπως τα λεμε κοινως, τοτε ναι θα πρεπει δυστυχως να του περασεις ενα τροποποιημενο fw
nikomania-- Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Δες εδώ, http://www.octapus.net/forum/viewtopic.php?f=113&t=8866 , ανάλογα με το PSP σου θα ακολουθήσεις και το ανάλογο μέρος(3 είναι). Για ότι θες εδώ είμαι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.