Προς το περιεχόμενο

Μουσικό site - γνώμες, ιδέες

misfit

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Το περιβαλον ειναι νεανικο κ μου αρεσει

Κατι με χαλαει στην διαταξη... λες κ ειναι λιγο σκορπια

παιζει το ματι μου συνεχεια αριστερα δεξια

Ισως να εβαζες τα banners-flyers μονο στην δεξια πλευρα ισως ετσι ηταν καλιτερα

Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Αν έμπαιναν όλα τα flyer δεξιά η αριστερά τότε η σελίδα θα είχε ύψος ένα μέτρο! (λέμε τώρα..)

Κάποιο σχόλειο για τον πίνακα των events?? Αυτό είναι το βασικό μέρος του site πιστεύω!

Δημοσ.

Στον πινακα με τα events προτεινω

http://www.postyourevent.gr/event/index.php?option=com_eventlist&view=eventlist&Itemid=53&lang=el

1. Να γραφουν την τιμη εαν εχει εισητηριο στον πινακα όχι στα περιεχομενα

2. Αξιολόγηση event π.χ με αστερακια 1-5

3. Link με video trailer π.χ εαν εχει ξαναγινει να δεις κανα βιντεο στο Youtube

Τελικα ειδα οτι υπαρχει , μπραβο!

4. Facebook Link ή Fun Page εαν υπαρχει

5. Μικρη Φωτο στον πινακα καθε event

Γενικα ειναι καλος πινακας

Δημοσ.
Για πες μου ένα δύο site που φιλοξενούν όλου του τύπου τα events στην Ελλαδα. Τουλάχιστον στο βαθμό που το κάνουμε εμείς

Δε σνομπάρουμε κανέναν καλλιτέχνη. Φιλοξενούμε από το μεγαλύτερο μέχρι το μικρότερο event. Υπάρχουν πολλοί άγνωστοι αξιόλογοι καλλιτέχνες- συγκροτήματα που επειδή επικρατεί σνομπισμός στην Ελλάδα δεν ακούγονται ποτέ. Ο καθένας είναι ελεύθερος να ανεβάσει το δικό του event. Και στην τελική κάποιος για α,β λόγους μπορεί να γουστάρει τη Χαραλαμπίδου. Αυτά που αρέσουν σε εσένα μπορεί να είναι σκουπίδια για κάποιον άλλο! Εγώ προσωπικά δεν ακούω τέτοια αλλά για κάποιο λόγο θα είναι αυτό το event έξω ;)

Και στην τελική ερασιτέχνες είμαστε δεν είπαμε ότι τα ξέρουμε όλα.

Για να ακούσω γνώμες έστειλα εδω όχι για να μου πείτε πόσο τέλειο είναι το site μας!

Thanx για την απάντηση σου πάντως! :-)

Μάλλον δε καταλαβες τι εννοω.Καταρχειν δεν αναφερθηκα σε σενα ουτε φυσικα σνόμπαρα καποιο είδος event.Σεβαστο οτι κι αν ακουει ο καθενας.Εγω απλα είπα οτι είναι μόδα πλέον στην Ελλάδα για οποιοδήποτε event είτε παρουσιαζεται σε αφισσα στον δρομο είτε σε καποια ιστόσελιδα να ειναι γραμμένα εξ'ολοκλήρου στ Αγγλικά.Κι αυτο υστερα απο παρατηρηση καποιου άλλου μέλους οτι η σελιδα σου ειναι στην Αγγλικη γλώσσα.

Δημοσ.
Μάλλον δε καταλαβες τι εννοω.Καταρχειν δεν αναφερθηκα σε σενα ουτε φυσικα σνόμπαρα καποιο είδος event.Σεβαστο οτι κι αν ακουει ο καθενας.Εγω απλα είπα οτι είναι μόδα πλέον στην Ελλάδα για οποιοδήποτε event είτε παρουσιαζεται σε αφισσα στον δρομο είτε σε καποια ιστόσελιδα να ειναι γραμμένα εξ'ολοκλήρου στ Αγγλικά.Κι αυτο υστερα απο παρατηρηση καποιου άλλου μέλους οτι η σελιδα σου ειναι στην Αγγλικη γλώσσα.

antonisd sorry παρεξήγησα...:rolleyes:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...