misfit Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Παιδιά θα ήθελα τη γνώμα σας για ενα site που έχουμε φτιάξει. Το site υπάρχει από τον Μάρτιο αλλά η νέα του μορφή εδώ και ενάμιση μήνα. Αντικείμενο του τα events σε όλη την Ελλάδα και επιπλέον ο καθένας μπορεί να ανεβάσει και το δικό του event. Ξέρουμε ότι υπάρχουν πολλά σημεία που χρειάζονται βελτίωση αλλά θα ήθελα και τη δική σας γνώμη. Τι σας άρεσε και (κυρίως) τι δε σας άρεσε ώστε να βελτιωθούμε! Κάθε γνώμη, ιδέα είναι ευπρόσδεκτη Το site είναι το www.postyourevent.gr
markosf1 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 ωραίο σχεδιασμό έχει το σάιτ ... αλλά τα events μας τα λένε άλλοι και μας πρήζουν και όλας . καλή ιδέα πάντως .. καλή επιτυχια
misfit Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Thanks για τα καλά σου λόγια! Κάτι αρνητικό δεν υπάρχει??????????! Τι εννοείς τα event σου τα λένε άλλοι και σε πρήζουν κιόλας??
gf030 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Με μια πρωτη ματια (δεν εριξα και δευτερη) ειχα την εντυπωση πως μπηκα σε ενα απο τα εκατομυρια αγγλοφωνα σαιτ... Σε ενοχλουν τοσο πολυ τα Ελληνικα;
misfit Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Δε μας ενοχλούν τα ελληνικά απλώς (δεδομένου ότι έχουμε και μια μικρή επισκεψιμότητα από εξωτερικό) η χρήση τους έγινε με σκοπό να διαβάζεται το site και από ξένους χρήστες. Από την άλλη βέβαια δεν είναι καν αμιγώς αγγλόφωνο. Εδώ ελληνικά εκέι αγγλικά. Το σωστό θα ήταν να υπήρχε μια ελληνική και μια αγγλόφωνη έκδοση. Thanx για την παρατήρηση σου
antonisid Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Με μια πρωτη ματια (δεν εριξα και δευτερη) ειχα την εντυπωσηπως μπηκα σε ενα απο τα εκατομυρια αγγλοφωνα σαιτ... Σε ενοχλουν τοσο πολυ τα Ελληνικα; Ναι αυτη ειναι η ηλίθια μοδα πλεον που υπαρχει για όλου του τύπου τα Events στην Ελλάδα.Ερχεται πχ σε μια πολη η τρομερη DJ Μάγκυ Χαραλαμπίδου και βλεπεις μια αφισα απο πανω μεχρι κατω στ Αγγλικα γραμμένη. Ειναι ντροπή μάλλον να γράψεις "την Κυριακη" αντι για " @ Sunday"
misfit Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Ναι αυτη ειναι η ηλίθια μοδα πλεον που υπαρχει για όλου του τύπου τα Events στην Ελλάδα.Ερχεται πχ σε μια πολη η τρομερη DJ Μάγκυ Χαραλαμπίδου και βλεπεις μια αφισα απο πανω μεχρι κατω στ Αγγλικα γραμμένη. Ειναι ντροπή μάλλον να γράψεις "την Κυριακη" αντι για " @ Sunday" Για πες μου ένα δύο site που φιλοξενούν όλου του τύπου τα events στην Ελλαδα. Τουλάχιστον στο βαθμό που το κάνουμε εμείς Δε σνομπάρουμε κανέναν καλλιτέχνη. Φιλοξενούμε από το μεγαλύτερο μέχρι το μικρότερο event. Υπάρχουν πολλοί άγνωστοι αξιόλογοι καλλιτέχνες- συγκροτήματα που επειδή επικρατεί σνομπισμός στην Ελλάδα δεν ακούγονται ποτέ. Ο καθένας είναι ελεύθερος να ανεβάσει το δικό του event. Και στην τελική κάποιος για α,β λόγους μπορεί να γουστάρει τη Χαραλαμπίδου. Αυτά που αρέσουν σε εσένα μπορεί να είναι σκουπίδια για κάποιον άλλο! Εγώ προσωπικά δεν ακούω τέτοια αλλά για κάποιο λόγο θα είναι αυτό το event έξω Για να ακούσω γνώμες έστειλα εδω όχι για να μου πείτε πόσο τέλειο είναι το site μας! Thanx για την απάντηση σου πάντως!
dermitzos Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Για πες μου ένα δύο site που φιλοξενούν όλου του τύπου τα events στην Ελλαδα.... Το μεγαλύτερο κατά τη γνώμη μου (χωρίς να σνομπάρω κανένα άλλο) www.opencalendar.gr
misfit Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Το μεγαλύτερο κατά τη γνώμη μου (χωρίς να σνομπάρω κανένα άλλο) www.opencalendar.gr Φίλε dermitzos δεν είπα ότι δεν υπάρχουν άλλα τέτοια site! Αλλά όχι ότι έχει γίνει και μόδα! Το www.opencalendar.gr εννοείται ότι το ξέρουμε αν και εμείς "παίζουμε" σε άλλους χώρους!
Street-Fighter Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Μια μάτια και το έκλεισα θελει φτιάξιμο ολο το site φιλικά.. Βασικά αν του βάλεις ενα αλλο template μια χαρά θα ειναι πιστεύω.
PeLLoS-CooL Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Παιδιά θα ήθελα τη γνώμα σας για ενα site που έχουμε φτιάξει.Το site υπάρχει από τον Μάρτιο αλλά η νέα του μορφή εδώ και ενάμιση μήνα. Αντικείμενο του τα events σε όλη την Ελλάδα και επιπλέον ο καθένας μπορεί να ανεβάσει και το δικό του event. Ξέρουμε ότι υπάρχουν πολλά σημεία που χρειάζονται βελτίωση αλλά θα ήθελα και τη δική σας γνώμη. Τι σας άρεσε και (κυρίως) τι δε σας άρεσε ώστε να βελτιωθούμε! Κάθε γνώμη, ιδέα είναι ευπρόσδεκτη Το site είναι το www.postyourevent.gr Πολλα ωραιο το site σου μπραβο σου εκανες αρκετη καλη δουλεια να αλλαξεις ενα background και θα εισαι οκ
misfit Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Να σαι καλα φίλε μού αλλά δε πιστεύω ότι το background είναι το πρόβλημα!
Street-Fighter Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Να σαι καλα φίλε μού αλλά δε πιστεύω ότι το background είναι το πρόβλημα! Το template ειναι όμως πρόβλημα για μένα οχι απο εμφάνιση οσο το οτι δεν γεμίζει η οθόνη και ολα είναι στριμωγμένα.
2arkoudi Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Το περιβαλον ειναι νεανικο κ μου αρεσει Κατι με χαλαει στην διαταξη... λες κ ειναι λιγο σκορπια παιζει το ματι μου συνεχεια αριστερα δεξια Ισως να εβαζες τα banners-flyers μονο στην δεξια πλευρα ισως ετσι ηταν καλιτερα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.