victoras213 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 γεια σας ..ενδιαφερομαι να φερω αμαξι απο γερμανια συγκεκρινα BMW ...απο εργοστασιο μεταχειρισμενη γυρω στα 1.800 κυβικα...εχω ακρη με νταλικα οποτε γλυτωνω τα τελωνειακα εξοδα..σωστα?..οταν φτασει ελλαδα με το καλο τι διαδικασιες ακολουθω για να εχω ελληνικεσ πινακιδες και να ειναι στο ονομα μου?..και με τι κοστος υα επιβαρυνθω πανω κατω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chris_85 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Tελωνειο πληρωνεις ουτως η αλλως. Τωρα ποσο ειναι, παρε τηλεφωνο και ρωτησε τους.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deminho11 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Ξέρω οτι πάει ανάλογα την χρονολογία κατασκευής, όσο πιο καινούργιο τόσο λιγότερο, στα παλιά μπορεί να πληρώσει μέχρι και 200% επιπλέον της τιμής του αυτοκινήτου... http://www.gsis.gr/teloneia/xrisimes_plirofories_teloneia/efk/efk5.htm Δες αυτό στη μέση περίπου λέει πόσο είναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Γενια στα 1800 συμφερει μεταχειρισμενο εως 5ετιας αποσο ξερω. Στο τελωνειο ομως μπορει να επιβαρυνθεις πολυ απο διαφορα εξτρα οπως δερματινα σαλονια κλπ, γιαυτο προσεξε το αυτο και ψαξτο-ενημερωσου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Μεταχειρισμενο απο Γερμανια το καλυτερο κελεπουρι ειναι αμαξι 1-3 ετων. Απο εκει και περα ως και 5 χρονια εισαι οκ. Σε καμια περιπτωση μην κοιταξεις αμαξι μεγαλυτερο απο 5 χρονια η αν ειναι πολυ καινουργιο εντως 6 μηνων. Πριν με ρωτησεις οχι δεν γνωριζω τα διαδικαστικα. Απλα εχω κατεβασει ως τωρα 3 αυτοκινητα απο εκει και απλα οι τιμες και τα χαρατσια παιζουν τρελα σε αυτοκινητα μεγαλυτερα των 5 ετων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.