Προς το περιεχόμενο

Αυτοκίνητο BMW από Γερμανία; Πώς;

victoras213

Προτεινόμενες αναρτήσεις

γεια σας ..ενδιαφερομαι να φερω αμαξι απο γερμανια συγκεκρινα BMW ...απο εργοστασιο μεταχειρισμενη γυρω στα 1.800 κυβικα...εχω ακρη με νταλικα οποτε γλυτωνω τα τελωνειακα εξοδα..σωστα?..οταν φτασει ελλαδα με το καλο τι διαδικασιες ακολουθω για να εχω ελληνικεσ πινακιδες και να ειναι στο ονομα μου?..και με τι κοστος υα επιβαρυνθω πανω κατω?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ξέρω οτι πάει ανάλογα την χρονολογία κατασκευής, όσο πιο καινούργιο τόσο λιγότερο, στα παλιά μπορεί να πληρώσει μέχρι και 200% επιπλέον της τιμής του αυτοκινήτου...

http://www.gsis.gr/teloneia/xrisimes_plirofories_teloneia/efk/efk5.htm Δες αυτό στη μέση περίπου λέει πόσο είναι

Γενια στα 1800 συμφερει μεταχειρισμενο εως 5ετιας αποσο ξερω.

Στο τελωνειο ομως μπορει να επιβαρυνθεις πολυ απο διαφορα εξτρα οπως δερματινα σαλονια κλπ, γιαυτο προσεξε το αυτο και ψαξτο-ενημερωσου.

Μεταχειρισμενο απο Γερμανια το καλυτερο κελεπουρι ειναι αμαξι 1-3 ετων. Απο εκει και περα ως και 5 χρονια εισαι οκ. Σε καμια περιπτωση μην κοιταξεις αμαξι μεγαλυτερο απο 5 χρονια η αν ειναι πολυ καινουργιο εντως 6 μηνων.

Πριν με ρωτησεις οχι δεν γνωριζω τα διαδικαστικα. Απλα εχω κατεβασει ως τωρα 3 αυτοκινητα απο εκει και απλα οι τιμες και τα χαρατσια παιζουν τρελα σε αυτοκινητα μεγαλυτερα των 5 ετων.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...