Προς το περιεχόμενο

Απορία για επεξεργαστές...

giostau

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα,

αυτήν την περίοδο προσπαθώ να φτιάξω ένα νέο σύστημα και έχω μπερδευτεί σχετικά με τους επεξεργαστές και τα sockets τους... (775/1156/1366/ c2q/ i5/ i7/ iστοδιάολο :P)

ποιο είναι αυτό το οποίο είναι το πιο καινούριο;

ποιο αξίζει να πάρω ώστε αν μετά από 1-2 χρόνια θέλω αναβάθμιση επεξεργαστή να μην έχει αλλάξει το socket? (πάντα με τα σημερινά δεδομένα...)

Σε ποιο επεξεργαστή αξίζει να επενδύσω;

ξέρω ότι μετά από 6 μήνες μπορεί να έχει βγει κάτι τελείως νέο,

εγώ θέλω να μάθω πού αξίζει να επενδύσω με τα σημερινά δεδομένα!

Το σύστημα θα είναι mid/high end...

Ευχαριστώ πολύ!

Γιώργος

Δημοσ.
Καλημέρα,

αυτήν την περίοδο προσπαθώ να φτιάξω ένα νέο σύστημα και έχω μπερδευτεί σχετικά με τους επεξεργαστές και τα sockets τους... (775/1156/1366/ c2q/ i5/ i7/ iστοδιάολο :P)

ποιο είναι αυτό το οποίο είναι το πιο καινούριο;

ποιο αξίζει να πάρω ώστε αν μετά από 1-2 χρόνια θέλω αναβάθμιση επεξεργαστή να μην έχει αλλάξει το socket? (πάντα με τα σημερινά δεδομένα...)

Σε ποιο επεξεργαστή αξίζει να επενδύσω;

ξέρω ότι μετά από 6 μήνες μπορεί να έχει βγει κάτι τελείως νέο,

εγώ θέλω να μάθω πού αξίζει να επενδύσω με τα σημερινά δεδομένα!

Το σύστημα θα είναι mid/high end...

Ευχαριστώ πολύ!

Γιώργος

socket AM3 :)

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Σκέφτομαι να κάνω μια αναβάθμιση και εγώ. Συγκεκριμένα έχω τον Ε6400 και λέω να πάω στο Ε6550 τον οποίο θα πάρω μεταχειρισμένο πολύ φτηνά, αξίζει η αλλαγή? Θα δω κάποια διαφορα? πχ 30% πιο γρήρορο pc :rolleyes:?

Δημοσ.
Σκέφτομαι να κάνω μια αναβάθμιση και εγώ. Συγκεκριμένα έχω τον Ε6400 και λέω να πάω στο Ε6550 τον οποίο θα πάρω μεταχειρισμένο πολύ φτηνά, αξίζει η αλλαγή? Θα δω κάποια διαφορα? πχ 30% πιο γρήρορο pc :rolleyes:?

Ούτε 10% δεν θα δεις.

Δημοσ.
ψαξτο λιγο και με τις mb

ποια θα σου παει περισσοτερο

Από μητρική έχω την Gigabyte GA-965P-DS3 (http://www.gigabyte.com.gr/products/mb/specs/ga-965p-ds3_10.html ) την είχα ακριβοπληρώσει κιόλας το 2006 123ε :X:X) και μνήμες τις Corsair TWIN2X1024-6400C5DHX .Τι μπορώ να κάνω για βελτίωση :rolleyes: ?

Επειδή παρόλο που έχω καλό κουτί κ τροφοδοτικό Thermaltake έχω ανεβασμένες θερμοκρασίες (Core Temp 60-62 +) να δοκιμάσω το Linpack για πόση ώρα όμως να δω τι παίζει? Να μην δουλεύει κάτι άλλο το pc ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...