Προς το περιεχόμενο

Φυτικά συμπληρώματα

witty

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα,

Μου πρότειναν το παρακάτω συμπλήρωμα, επειδή ο πατέρας μου έχει αρκετά εξασθενημένο οργανισμό.

http://www.naturesplus.com/products/category.asp?cryteria=category&category=29&productNumber=4961

Tο θέμα είναι το εξής :

Προσπαθώ να το παραγγείλω από την ιστοσελίδα τους, αλλά αφού αποστείλω το μήνυμα, στη συνέχεια μου έρχεται ένα μήνυμα σφάλματος. Δοκίμασα αρκετές φορές χωρίς αποτέλεσμα.

Για αυτό το λόγο άρχισα να ρωτάω σε φαρμακεία, αλλά στα περισσότερα ούτε καν το ήξεραν.

Οπότε η ερώτηση που έχω είναι η εξής :

1. Υπάρχουν φαρμακεία τα οποία αναλαμβάνουν να φέρουν συμπληρώματα από την Αμερική?

2. Αν όχι, υπάρχουν αξιόπιστα online φαρμακεία (είτε Ευρώπη είτε Αμερική) τα οποία να αναλαμβάνουν τη αποστολή του γνήσιου σκευάσματος και όχι μαϊμουδιές?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.

Αυτο που ξερω ειναι οτι σκευασματα απο Αμερικη κατα μεγαλο ποσοστο δεν ειναι εγκεκριμενα απο ΕΟΦ και τα κατασχουν στο τελωνειο. Κλασσικες περιπτωσεις με συμπληρωματα διατροφης απο Αμερικη που ποτε δεν περασανε τελωνειο, φανταζομαι οτι κι αυτο αν δεν ειναι εγκεκριμενο απο ΕΟΦ, ανηκει στην ιδια κατηγορια.

Οποτε αν κανεις απο μονος σου απευθειας παραγγελια καλο ειναι να προσεξεις.

Δημοσ.

Γιατί δεν βρίσκεις έναν κλινικό διατροφολόγο, αφενός για να κάνει μια σωστή εκτίμηση ενώ από την άλλη αν χρειαστεί να πάρει συμπλήρωμα να σου προτείνει κάποιο το οποίο να μπορείς να βρείς στα ελληνικά φαρμακεία;

Δημοσ.
Κλασσικες περιπτωσεις με συμπληρωματα διατροφης απο Αμερικη που ποτε δεν περασανε τελωνειο

Δεν υσχιει....εχω παραγγειλει 3 φορες και τις τρεις φορες τα εχω παρει ;)

Δημοσ.

Πηγαινε σε ενα φαρμακειο που να εχει προιοντα Nature's plus και ζητα απο τον φαρμακοποιο να επικοινωνησει με την εταιρεια στην Ελλαδα και στο παραγγειλει μεσω της Nature's Plus.Πιο ευκολη διαδικασια.Το δυσκολο θα ειναι να σεχτει ο φαρμακοποιος να κανει την διαδικασια.Υπολογισε 2-2,5 εβδομαδες για να παραλαβεις και τιμη πιο ψηλη απο αυτη που ενδεχομενως δινει η εταιρεια στην Αμερικη

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Το υαλουρονικό οξύ το παράγει ο οργανισμός σου για να φτιάξει κολλαγόνο στο δέρμα. Οπότε δίνοντας του κι άλλο εσύ και στην ποσότητα που έχει προβλεφθεί δεν έχεις κανένα πρόβλημα.

Δημοσ.

Καλημέρα,

Μου πρότειναν το παρακάτω συμπλήρωμα, επειδή ο πατέρας μου έχει αρκετά εξασθενημένο οργανισμό.

http://www.naturespl...ductNumber=4961

Tο θέμα είναι το εξής :

Προσπαθώ να το παραγγείλω από την ιστοσελίδα τους, αλλά αφού αποστείλω το μήνυμα, στη συνέχεια μου έρχεται ένα μήνυμα σφάλματος. Δοκίμασα αρκετές φορές χωρίς αποτέλεσμα.

Για αυτό το λόγο άρχισα να ρωτάω σε φαρμακεία, αλλά στα περισσότερα ούτε καν το ήξεραν.

Οπότε η ερώτηση που έχω είναι η εξής :

1. Υπάρχουν φαρμακεία τα οποία αναλαμβάνουν να φέρουν συμπληρώματα από την Αμερική?

2. Αν όχι, υπάρχουν αξιόπιστα online φαρμακεία (είτε Ευρώπη είτε Αμερική) τα οποία να αναλαμβάνουν τη αποστολή του γνήσιου σκευάσματος και όχι μαϊμουδιές?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Απο οτι βλεπω ενα πολυβιταμινουχο ειναι,υπαρχουν τετοια πολλα στην Ελλαδα σε ενα καλο καταστημα συμπληρωματων.Δεν χρειαζεται να παρεις ειδικα το συγκεκριμενο.Παντως τιποτε δεν αντικαθιστα τις φυσικες τροφες.Αν επιτρεπεται,μπορει ο πατερας σου να φαει αφθονα φρουτα?Αν ναι,πρεπει να ειναι καλυμενος.

Δημοσ.

Iherb,εξαίρετο,φθηνό,χωρίς ιδιαίτερους φόρους,αλλά και με φόρους πάλι ποιο φθηνό είναι έιτε από ελλάδα είτε από ευρωπαική χώρα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...