witty Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Καλημέρα, Μου πρότειναν το παρακάτω συμπλήρωμα, επειδή ο πατέρας μου έχει αρκετά εξασθενημένο οργανισμό. http://www.naturesplus.com/products/category.asp?cryteria=category&category=29&productNumber=4961 Tο θέμα είναι το εξής : Προσπαθώ να το παραγγείλω από την ιστοσελίδα τους, αλλά αφού αποστείλω το μήνυμα, στη συνέχεια μου έρχεται ένα μήνυμα σφάλματος. Δοκίμασα αρκετές φορές χωρίς αποτέλεσμα. Για αυτό το λόγο άρχισα να ρωτάω σε φαρμακεία, αλλά στα περισσότερα ούτε καν το ήξεραν. Οπότε η ερώτηση που έχω είναι η εξής : 1. Υπάρχουν φαρμακεία τα οποία αναλαμβάνουν να φέρουν συμπληρώματα από την Αμερική? 2. Αν όχι, υπάρχουν αξιόπιστα online φαρμακεία (είτε Ευρώπη είτε Αμερική) τα οποία να αναλαμβάνουν τη αποστολή του γνήσιου σκευάσματος και όχι μαϊμουδιές? Ευχαριστώ εκ των προτέρων
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Αυτο που ξερω ειναι οτι σκευασματα απο Αμερικη κατα μεγαλο ποσοστο δεν ειναι εγκεκριμενα απο ΕΟΦ και τα κατασχουν στο τελωνειο. Κλασσικες περιπτωσεις με συμπληρωματα διατροφης απο Αμερικη που ποτε δεν περασανε τελωνειο, φανταζομαι οτι κι αυτο αν δεν ειναι εγκεκριμενο απο ΕΟΦ, ανηκει στην ιδια κατηγορια. Οποτε αν κανεις απο μονος σου απευθειας παραγγελια καλο ειναι να προσεξεις.
Fidelio Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Γιατί δεν βρίσκεις έναν κλινικό διατροφολόγο, αφενός για να κάνει μια σωστή εκτίμηση ενώ από την άλλη αν χρειαστεί να πάρει συμπλήρωμα να σου προτείνει κάποιο το οποίο να μπορείς να βρείς στα ελληνικά φαρμακεία;
isim Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Κλασσικες περιπτωσεις με συμπληρωματα διατροφης απο Αμερικη που ποτε δεν περασανε τελωνειο Δεν υσχιει....εχω παραγγειλει 3 φορες και τις τρεις φορες τα εχω παρει
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δεν υσχιει....εχω παραγγειλει 3 φορες και τις τρεις φορες τα εχω παρει προφανως δεν στα ανοιξαν για ελεγχο.
vitalpoint Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Πηγαινε σε ενα φαρμακειο που να εχει προιοντα Nature's plus και ζητα απο τον φαρμακοποιο να επικοινωνησει με την εταιρεια στην Ελλαδα και στο παραγγειλει μεσω της Nature's Plus.Πιο ευκολη διαδικασια.Το δυσκολο θα ειναι να σεχτει ο φαρμακοποιος να κανει την διαδικασια.Υπολογισε 2-2,5 εβδομαδες για να παραλαβεις και τιμη πιο ψηλη απο αυτη που ενδεχομενως δινει η εταιρεια στην Αμερικη
vk13 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Καλησπέρα! Ρε παιδιά, επειδή δεν έχω ιδέα, η χρήση υαλουρονικού οξέος σε κάψουλες πχ αυτό http://www.pharmacy4u.gr/solgar-hyaluronic-acid-120mg-tabs-p-7607.html?language=gr είναι ασφαλές για κάποιον ή μπορεί να παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα;
DhZou Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Το υαλουρονικό οξύ το παράγει ο οργανισμός σου για να φτιάξει κολλαγόνο στο δέρμα. Οπότε δίνοντας του κι άλλο εσύ και στην ποσότητα που έχει προβλεφθεί δεν έχεις κανένα πρόβλημα.
benign Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Καλημέρα, Μου πρότειναν το παρακάτω συμπλήρωμα, επειδή ο πατέρας μου έχει αρκετά εξασθενημένο οργανισμό. http://www.naturespl...ductNumber=4961 Tο θέμα είναι το εξής : Προσπαθώ να το παραγγείλω από την ιστοσελίδα τους, αλλά αφού αποστείλω το μήνυμα, στη συνέχεια μου έρχεται ένα μήνυμα σφάλματος. Δοκίμασα αρκετές φορές χωρίς αποτέλεσμα. Για αυτό το λόγο άρχισα να ρωτάω σε φαρμακεία, αλλά στα περισσότερα ούτε καν το ήξεραν. Οπότε η ερώτηση που έχω είναι η εξής : 1. Υπάρχουν φαρμακεία τα οποία αναλαμβάνουν να φέρουν συμπληρώματα από την Αμερική? 2. Αν όχι, υπάρχουν αξιόπιστα online φαρμακεία (είτε Ευρώπη είτε Αμερική) τα οποία να αναλαμβάνουν τη αποστολή του γνήσιου σκευάσματος και όχι μαϊμουδιές? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Απο οτι βλεπω ενα πολυβιταμινουχο ειναι,υπαρχουν τετοια πολλα στην Ελλαδα σε ενα καλο καταστημα συμπληρωματων.Δεν χρειαζεται να παρεις ειδικα το συγκεκριμενο.Παντως τιποτε δεν αντικαθιστα τις φυσικες τροφες.Αν επιτρεπεται,μπορει ο πατερας σου να φαει αφθονα φρουτα?Αν ναι,πρεπει να ειναι καλυμενος.
Andreas2 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Iherb,εξαίρετο,φθηνό,χωρίς ιδιαίτερους φόρους,αλλά και με φόρους πάλι ποιο φθηνό είναι έιτε από ελλάδα είτε από ευρωπαική χώρα.
WIZARD. Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Σπιρουλινα εχει, στα φαρμακεια και η καλυτερη ποιοτητα ,ειναι Η Ελληνικη απο Νιγρητα Σερρων
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.