Προς το περιεχόμενο

Wireless ADSL2 Router με ισχυρό σήμα!

Hector__21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνω να βρω ένα router ο οποίο θα μπορεί να καλύπτει με καλό σήμα ένα διόροφο σπίτι. Αυτή τη στιγμή δουλεύω με ένα fritz-box το οποίο όμως φαίνετα να έχει περιορισμένη εμβέλεια. Είναι κάποια δωμάτια του σπιτιού οπου το σήμα δε φτάνει καθόλου.

Γνωρίζει κανείς να μου προτείνει κάποιο τέτοιο router που να μην αντιμετοπίζει δυσκολία να εκπέμπει μέσα από τοίχους κ γενικότερα όταν υπάρχουν πολλά εμπόδια???

Ευχαριστώ!

Υ.Γ. Τα στοιχεία της γραμμής μου είναι τα ακόλουθα: Signal/Noise ratio dB 6 7

Line attenuation dB 21 16

κάτι τέτοιο π.χ. θα με κάλυπτε? http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.615160

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

θα σε καλυπτε αλλα πηγαινε σε κατι πιο καινουργιο μοντελο, αλλα σε λινκσυς ή zyxel, αυτα εχουν το καλυτερο ασυρματο και ειναι και εξαιρετικα

Δημοσ.

Σε Linksys θα πας στο wag200 αν το βρεις ή στο wag160n και σε zyxell στο P-660HW-T1 v2 (μονο σε αυτο ομως), το οποιο και προτιμω αυτο το καιρο γιατι με το καινουργιο firm εχει λιγοτερο latency και απο τα linksys. Οσων αφορα το ασυρματο και τα 3 ειναι αρκετα ισχυρα. Τα Linksys ισως λιγο περισσοτερο

Y.Γ. Αυτο που εχεις βαλει εσυ στο link ειναι μονο wir ρουτερ, εχε υποψη σου, ενω εσυ χρειαζεσαι wir μοντεμ-ρουτερ......... ετσι?

Δημοσ.
Ψάχνω να βρω ένα router ο οποίο θα μπορεί να καλύπτει με καλό σήμα ένα διόροφο σπίτι. Αυτή τη στιγμή δουλεύω με ένα fritz-box το οποίο όμως φαίνετα να έχει περιορισμένη εμβέλεια. Είναι κάποια δωμάτια του σπιτιού οπου το σήμα δε φτάνει καθόλου.

Γνωρίζει κανείς να μου προτείνει κάποιο τέτοιο router που να μην αντιμετοπίζει δυσκολία να εκπέμπει μέσα από τοίχους κ γενικότερα όταν υπάρχουν πολλά εμπόδια???

Ευχαριστώ!

Υ.Γ. Τα στοιχεία της γραμμής μου είναι τα ακόλουθα: Signal/Noise ratio dB 6 7

Line attenuation dB 21 16

κάτι τέτοιο π.χ. θα με κάλυπτε? http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.615160

τα Mimo kai ayta pου ειναι πρωτοκολλο N θεωρητικα εχουν την μεγαλυτερη εμβελεια.απο εκει και περα δεν εξαρτατε ποσοι τοιχοι ειναι αλλα και υλικα και ολα αυτα.μπορει να παρεις και καποιο πολυ δυνατο και παλι να μην τα περναει ειδικα οροφους που ειναι μπετο.το wrt που εχεις βαλει παρολο που ειναι μονο router που σημαινει οτι πρεπει να συνδεσεις adsl router πανω του εχει ενα καλο.ειναι 100 Mw το ασυρματο αλλα με διαφορα firmware το αυξανεις μεχρι 250 απο οτι ξερω.υπαρχει και η air live Που βγαζει accesspoint Μεχρι 300mw

....έχω το wag200(2 χρόνια πια) ...ούτε η βοντα να ήταν!! (99,9 τοις εκατό) δίνει σήμα σε όλη την επικράτεια (τετράγωνο) !

και ενας τοιχος να περασει θα εχεις πεσει κατω απο το 99:Pστα 200 μετρα που ειναι το τετραγωνο η σε 2 3 οροφουςακριβς απο κατω δεν θα πιανεις ουτε το ssid.

Δημοσ.

Ευχαριστώ παίδες!

Πράγματι τώρα παρατήρησα ότι το link μου δεν είναι modem.

Μάλλον θα κοιτάξο προς το linksys wag160n κ θα ευχηθώ να μη την πατήσω.

Πάντως από αυτό που έχω τώρα λόγικά καλύτερα θα πιάνει!

Δημοσ.
Ευχαριστώ παίδες!

Πράγματι τώρα παρατήρησα ότι το link μου δεν είναι modem.

Μάλλον θα κοιτάξο προς το linksys wag160n κ θα ευχηθώ να μη την πατήσω.

Πάντως από αυτό που έχω τώρα λόγικά καλύτερα θα πιάνει!

αν παρεις το wag160n, δοκιμασε στην αρχη με g πρωτοκολο που πιθανοτερο να παιζει καλυτερα απο το n

Δημοσ.

Εγώ π'ηρα σαν ξεχωριστή λύση ένα router (dlink dir 655) και αυτό πολύ καλή λύση απλά πρέπει να έχεις και το modem :-)

Αλλά μπορείς να δείς και τη λύση των powerline για να δώσεις internet σε άλλο οροφο!

Δημοσ.

απλα θελει και λιγο παραπανω ρυθμισεις γι ανα παιξει το access point kai Πιο δυσκολο port forwward λογω 2 ρουτερ.αλλα υπαρχει και πατεντα.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις info παίδες! Έχω μια τελευταία απορία να ρωτήσω για το linksys wag160n. Αν είναι annex b γίνεται να γυρίσει σε annex a?

Δημοσ.
Ευχαριστώ για τις info παίδες! Έχω μια τελευταία απορία να ρωτήσω για το linksys wag160n. Αν είναι annex b γίνεται να γυρίσει σε annex a?

οσο εχω δει δεν γινετε.οποτε προσπαθησε να μην χρειαστει να γινει

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...