makfil Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Απευθύνομαι σε όσους έχουν εγκαταστήσει τα XP και τα Win 7, και ειδικότερα τις εκδόσεις χ86 και χ63 που εγώ έβαλα, και θέλουν να χρησιμοποιήσουν προγράμματα που έχουν εγκατασταθεί στο ένα λειτουργικό και από το άλλο. Συγκεκριμένα, είχα εγκαταστήσει στο νέο μου σύστημα πρώτα τα XP (γνήσια) και εγκατέστησα προγράμματα που χρησιμοποιώ όπως πχ Office 2007 Greek, επεξεργασίας εικόνας και video (PhotoImpact, Photoshop, Premiere) κλπ. Αργότερα, εγκατέστησα τα Win 7 (χ64), σε ξεχωριστό partition, και διαπίστωσα ότι έπρεπε να εγκαταστήσω πάλι το Office για να μπορέσω να ανοίξω έγγραφα που είχα ήδη δουλέψει στα XP. Μετά την εγκατάσταση αυτή βρήκα ότι μπορούσα μεν να ανοίξω τα έγγραφα που ήταν αποθηκευμένα στο σύστημα αλλά δεν μπορούσα να ανοίξω το αρχείο outlook.pst που είχε ήδη δημιουργηθεί από την πρώτη εγκατάσταση, προκειμένου να χειριστώ την αλληλογραφία μου, να οργανώσω τις συναντήσεις μου κλπ. Αναγκάστηκα να αντιγράψω το φάκελο αυτό, στη θέση που είχε δημιουργηθεί από την εγκατάσταση του Office στα Win 7, για να μπορέσω να δουλέψω με το Office (αν και προστέθηκαν και άλλα προβλήματα για τα οποία δεν θα επεκταθώ τώρα). Παράλληλα, διαπίστωσα ότι μία έκδοση του PhotoImpact άνοιξε και στα Win 7 ενώ άλλα προγράμματα δεν άνοιξαν καθόλου. Θέλω να ρωτήσω, όσους έχουν εμπειρία πάνω σ' αυτό το θέμα, πως το αντιμετώπισαν και ποιές λύσεις βρήκαν και προτείνουν. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο σας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.