sixlibixlis Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Γειά σας παιδιά! Ενδιαφέρομαι να αγοράσω το iphone άπο ένα ηλεκτρονικό κατάστημα των Η.Π.Α. κατά προτίμηση, όπου θα μπορέσω να το βρω στη λογική τιμή στην οποία διατίθεται εκεί! Γνωρίζει κάποιος κάτι κ αν είναι δυνατή μια τέτοια αγοραπωλησία από τη χώρα μας; Ευχαριστώ!!!
sophitian Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Το μόνο που έχω αγοράσει από internet για iphone είναι αυτό Αν έχεις θείο εκτελωνιστή, πατέρα ξεκλειδωτή, μάνα μεταφορικού καντο
gs20309 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Γειά σας παιδιά! Ενδιαφέρομαι να αγοράσω το iphone άπο ένα ηλεκτρονικό κατάστημα των Η.Π.Α. κατά προτίμηση, όπου θα μπορέσω να το βρω στη λογική τιμή στην οποία διατίθεται εκεί! Γνωρίζει κάποιος κάτι κ αν είναι δυνατή μια τέτοια αγοραπωλησία από τη χώρα μας; Ευχαριστώ!!! η λογική τιμή που διατίθεται εκεί συνοδεύεται από την παράλογη αναγκαστική παραμονή 24μηνών σε συμβόλαιο αμερικάνου παρόχου κινητής τηλεφωνίας. γιαυτό και σου φαίνεται λογική. εκτός αν βρείς από ebay χρησιμοποιημένο. άλλη ιστορία αυτή.
skiaxtro7 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 παιδες ξερει κανεις ποσο κανει στην Αγγλια το iphone και αν θα μπορω να το χρησιμοποιησω στην Ελλαδα χωρις προβληματα?Εχω ενα φιλο εκει αξιζει η μπα?
Super Moderators paredwse Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 παιδες ξερει κανεις ποσο κανει στην Αγγλια το iphone και αν θα μπορω να το χρησιμοποιησω στην Ελλαδα χωρις προβληματα?Εχω ενα φιλο εκει αξιζει η μπα? To iPhone 3GS στο Ηνωμένο Βασίλειο κοστίζει 440 λίρες (500 ευρώ) το 16άρι και 538.30 λίρες (612 ευρώ) το 32άρι. Πλην όμως πωλείται κλειδωμένο στο δίκτυο Ο2 (περιλαμβάνει όμως 12μηνη απεριόριστη χρήση 3G data και WiFi στα hotspots της O2).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.