ababapanos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 επειδη θα παω για 5 μερες στην βενετια , και εχω συμβολαιο ι100 για iphone απο την βονταφον και ξερω οτι στο εξωτερικο δεν μετρανε ο δωρεαν χρονος ομιλιας και τα δεδομενα, ξερετε αν μπορω οσο βρισκομαι στην ιταλια να βαλω ιντερνετ μεσο καπιας εταιριας απο εκει? υπαρχει καμια υπηρεσια με καρτα κλπ? εχω ενα iphone 3gs
gs20309 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 επειδη θα παω για 5 μερες στην βενετια , και εχω συμβολαιο ι100 για iphone απο την βονταφον και ξερω οτι στο εξωτερικο δεν μετρανε ο δωρεαν χρονος ομιλιας και τα δεδομενα, ξερετε αν μπορω οσο βρισκομαι στην ιταλια να βαλω ιντερνετ μεσο καπιας εταιριας απο εκει? υπαρχει καμια υπηρεσια με καρτα κλπ? εχω ενα iphone 3gs επειδή είχα πάει προσφατα ολλανδία κ φαντάζομαι ίδια θα είναι η χρέωση, όταν πας για να λειτουργήσει το ιντερνετ θα κάνεις ένα reset στα network settings , η χρέωση των kb είναι αρκετά τσουχτερή αλλά για 5 μέρες φαντάζομαι δεν θα είναι τόσο επιβαρυντικό στο λογαριασμό σου.. όντος δεν μετράει ο δωρεαν χρόνος κτλ έξω.. κάνε ένα τηλ στο 13830 ή 1399 (τζάμπα) να σου πουν αναλυτικά τις χρεώσεις κτλ .. κ ρώτα και για να ενεργοποιηθεί εκεί το ιντερνετ τι πρέπει να κάνεις.. αν θυμάμαι καλά απλά με ένα reset network settings κ θα είσαι κομπλέ... επίσης σε μεγάλες πόλεις παίζουν παντού wifi πριν μπεις στο τρυπάκι του 3G κάνε ένα search για wifi.. υγ. καλό ταξίδι !!!
Moderators stormrain Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δεν ξερω ακριβως τις χρεωσεις στο εξωτερικο, αλλα επειδη ταξιδευω συχνα στην ιταλια να σου πω πως εμενα δεν μου εχει χρεαστει ποτε το 3g καθως εχει σχεδον παντου δικτυα wifi. Το ξενοδοχειο πχ θα εχει εξ ορισμου, και στην πολη δεν υπαρχει περιπτωση να μην βρεις δικτυο. Τωρα αν το κινητο σου δεν υποστηριζει wifi η θελεις οπωσδηποτε 3g, βρες στο google.την διευθυνση της vodafone (vodafone.it ειναι λογικα) και ενημερωσου για τις χρεωσεις στα καρτοκινητα και τι χαρτια χρειαζονται για να παρεις την σιμ. Βαλε κ στην αναζητηση τα στοιχεια "rica rica italia" θα σου βγαλει κ αλλες εταιρειες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.