HERTHAN Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Δες και εδώ :http://www.day4energy.gr/catalog/index.php?cPath=312&osCsid=fsbpm0oklf2m5b2eninlbi36d0 Μετα απο 4+ χρονια δινεις απαντηση "Δες και εδω"? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
istasi Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Καλησπερα, επειδη το θεμα καθαριστης- ιονιστης αερα με ενδιαφερει λογο αλλεργειων και αναπνευστικών προβληματων που εχουν τα παιδια μου και εγω. Ετσι οπως εχει γινει η ατμοσφαιρα με τα τζακια σιγουρα χρειαζομαστε κατι τετοιο. Εχει καποιος γνωσεις και εμπειριες για να τις μοιραστει; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cmad Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Παιδιά επειδή ενδιαφέρομαι και εγώ για αγορά καθαριστη-ιονιστη αέρα έχετε γνώμη για το philco-ibreathe 30? Εάν έχετε κάτι άλλο να προτείνετε, ακούω. Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xenofonlive Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 μετά από χρόνια χρήσης διάφορων ιονιστών αέρα άνω των 200 ευρώ ο καθένας τους. θα έλεγα ότι δεν είναι αποτελεσματικοί ιδικά για το τσιγάρο δεν κάνουν τίποτα σχεδόν... (Ο ιονισμός του αέρα, που χρησιμοποιείται από αρκετές συσκευές, δεν αφαιρεί στην ουσία τα σωματίδια από τον αέρα. Τα σωματίδια φορτίζονται ηλεκτρικά και έτσι προσκολούνται σε τοίχους, έπιπλα, κλπ. Σύντομα χάνουν το φορτίο τους αιωρούνται και πάλι στον εισπνεόμενο αέρα) Τέλος οι ιονιστές την επόμενη φορά θα πάω σε IQAIR ψάξτε το στο google, βέβαια οι τιμές ξεκινάνε από 1000ευρώ και φτάνουν έως και 2000ευρώ και αυτοί είναι για καθαρά οικιακή χρήση...! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Γιατί το θέμα αυτό είναι στο home cinema?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tstavrou Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Γιατί το θέμα αυτό είναι στο home cinema?? Για να μη κολανε σωματιδια οι συσκευες του home cinema 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iguana Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Επαναφέρω το θέμα για να μην ανοίγω καινούριο μια και η συζητηση εδω ηταν ενδιαφέρουσα , ψαχνω για εναν καθαριστή αέρα που θα μπει σε μεζονέτα 45+45 (με ενδιαφέρει κυρίως ο κάτω χώρος) .Υπάρχει άτομο που έχει πολύ ευαίσθητη μύτη στο σπίτι καθώς και μικρά παιδία και επειδή υπάρχει σόμπα πέλλετ αλλά και η γενικότερη ρύπανση του εξωτερικού αέρα ειδικά αυτήν την περίοδο με τα τζακια να καινε στο φουλ θέλω να περιορίσω ότι μπορώ... Δυστυχώς οι κριτικές για προιόντα είναι περιορισμένες και οι πληροφορίες σε μπερδέυουν.Το μόνο που έχω καταλήξει είναι ότι οι απλοί ιονιστές δεν κάνουν την δουλεια που θέλω απλα καλύπτουν τις οσμές. Πάμε λοιπόν για καθαριστή αέρα με φίλτρα. Απότι έψαξα οι καθαριστές της IQAIR είναι οι κορυφαίοι αλλά οι τιμές είναι απαγορευτικές..Στην ελληνική αγορά βρήκα 2 ενδιαφέροντα μοντέλα http://www.toyotomi....iances/etk-s50/ http://www.daikin.gr...eprv=MC70L&pf=0 Το πρώτο γράφει ότι έχει φίλτρο ενεργού άνθρακα και HEPA τα οποία απότι διαβασα είναι τα καλύτερα και μάλλον έχει και φτηνά ανταλακτικά για τα φίλτρα καθώς και υπαρκτή αντιπροσωπεία (σημαντικό) δεν βρήκα δυστυχώς καμία κριτική καθως και οτι πλυν της Ελλαδας το βρήκα διαθέσιμο μόνο στην Χιλή.. Το δέυτερο είναι λίγο ποιο ακριβό δεν έχει τέτοια φίλτρα αλλά κάποια άλλα που δεν ξέρω αν ειναι καλύτερα,λίγο ποιο επωνυμη σαν μαρκα,ακριβότερα ανταλακτικά και υπάρχουν κάποιες λίγες (καλές) κριτικές και βίντεο Δεν ξερω τι αλλο πρεπει να λαβω υποψη (εχω διαβασει οτι πρεπει να μην εκπεμπει οζον η συσκευη αλλα δεν ξερω πως να το ψαξω) οποιαδήποτε συμβουλή η προταση δεκτή ! Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AMSTERIS Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 όποιος έχει κάποια πρόσφατη εμπειρία ας μας πει κάτι εδω.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AMSTERIS Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση που βρήκα είναι αυτή : http://www.meaco.gr/%CE%BA%CE%B1%CE%B8%CE%B1%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AE%CF%82-%CE%B1%CE%AD%CF%81%CE%B1-airvax/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Argigoula Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Έψαχνα πολύ καιρό για καθαριστή αέρα και κατέληξα στην WINIX P300. Οι λόγοι ήταν ότι είχε πολύ καλές επιδόσεις στον καθαρισμό της σκόνης (CADR RATES) και δεν παράγει όζον ενώ έχει πιστοποιηθεί για αυτό στο Δημόκριτο για την Ελλάδα κάτι για το οποίο οι άλλες συσκευές που κυκλοφορούν στο εμπόριο δεν αναφέρουν τίποτα και σε σχετικές ερωτήσεις που έκανα στους εμπόρους δεν μου έδιναν κάποια ικανοποιητική απάντηση. Μάλιστα μετά από μεγάλη ψακτική που έκανα στο internet έμαθα ότι το θέμα του όζον είναι πάρα πολύ σημαντικό αφού με τον ιονισμό και με την τεχνολογία UV παράγεται όζον από την διάσπαση του μορίου του νερού στον αέρα και το όζον είναι ένα από τα άκρως επικύνδινα αέρια για τον άνθρωπο μιας και καταστρέφει τους ιστούς των πνευμώνων πολύ γρήγορα. Στην Αμερική που σχεδόν κάθε σπίτι έχει και έναν καθαριστή τα πράγματα είναι πολύ αυστηρά με την διάθεση των ιονιστών και εάν δεν έχει πιστοποίηση ότι δεν παράγει όζον απαγορεύεται να μπει στην αγορά. Η P300 είναι ΑΨΟΓΗ, καθαρίζει πάρα πολύ καλά από τη σκόνη και τον καπνό του τσιγάρου. Η διαφορά φαίνεται ακόμα και στα έπιπλα που δεν βλέπω να μαζεύουν σκόνη πλέον όπως παλιά. Η ατμόσφαιρα έχει μια αίσθηση καθρότητας και φρεσκάδας και δεν ξέρω εάν είναι τυχαίο αλλά από τότε που την αγόρασα μου σταμάτησαν και οι ημικρανίες. Επίσης η επικοινωνία μου με την εταιρία που τα φέρνει ήταν πολύ καλή μιας ήταν πρόθυμοι να μου απαντήσουν σε όλες μου τις ερωτήσεις και μου έστειλαν και στο προσωπικό μου email όλα τα πιστοποιητικά του μηχανήματος. Επίσης δίνουν και 2 χρόνια εγγύηση, ενώ οι περισσότεροι δίνουν μόνο 1. http://www.healthyhouse.gr/siskeves-katharismou-aera/winix-p-300-167-detail Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Indiko_Xoiridio Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Τι διαφορά έχει ο P300 από τον U300; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tarantules Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Έψαχνα πολύ καιρό για καθαριστή αέρα και κατέληξα στην WINIX P300. Οι λόγοι ήταν ότι είχε πολύ καλές επιδόσεις στον καθαρισμό της σκόνης (CADR RATES) και δεν παράγει όζον ενώ έχει πιστοποιηθεί για αυτό στο Δημόκριτο για την Ελλάδα κάτι για το οποίο οι άλλες συσκευές που κυκλοφορούν στο εμπόριο δεν αναφέρουν τίποτα και σε σχετικές ερωτήσεις που έκανα στους εμπόρους δεν μου έδιναν κάποια ικανοποιητική απάντηση. Μάλιστα μετά από μεγάλη ψακτική που έκανα στο internet έμαθα ότι το θέμα του όζον είναι πάρα πολύ σημαντικό αφού με τον ιονισμό και με την τεχνολογία UV παράγεται όζον από την διάσπαση του μορίου του νερού στον αέρα και το όζον είναι ένα από τα άκρως επικύνδινα αέρια για τον άνθρωπο μιας και καταστρέφει τους ιστούς των πνευμώνων πολύ γρήγορα. Στην Αμερική που σχεδόν κάθε σπίτι έχει και έναν καθαριστή τα πράγματα είναι πολύ αυστηρά με την διάθεση των ιονιστών και εάν δεν έχει πιστοποίηση ότι δεν παράγει όζον απαγορεύεται να μπει στην αγορά. Η P300 είναι ΑΨΟΓΗ, καθαρίζει πάρα πολύ καλά από τη σκόνη και τον καπνό του τσιγάρου. Η διαφορά φαίνεται ακόμα και στα έπιπλα που δεν βλέπω να μαζεύουν σκόνη πλέον όπως παλιά. Η ατμόσφαιρα έχει μια αίσθηση καθρότητας και φρεσκάδας και δεν ξέρω εάν είναι τυχαίο αλλά από τότε που την αγόρασα μου σταμάτησαν και οι ημικρανίες. Επίσης η επικοινωνία μου με την εταιρία που τα φέρνει ήταν πολύ καλή μιας ήταν πρόθυμοι να μου απαντήσουν σε όλες μου τις ερωτήσεις και μου έστειλαν και στο προσωπικό μου email όλα τα πιστοποιητικά του μηχανήματος. Επίσης δίνουν και 2 χρόνια εγγύηση, ενώ οι περισσότεροι δίνουν μόνο 1. http://www.healthyhouse.gr/siskeves-katharismou-aera/winix-p-300-167-detail Μπήκες γράφτηκες στο forum και το πρώτο σου post ήταν να μας πεις πόσο καλό ιονιστή πουλάει η εταιρία που προμοτάρεις. Τι έγινε δεν πουλάτε αρκετά και σας έχωσε γκάζια το αφεντικό με τους ευρηματικούς τρόπους προμοταρίσματος; Κάνει και για home cinema ο συγκεκριμένος ιονιστής; Για ενημερωσέ μας.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
galan711 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Πάντως και εγω WINIX U έχω πάρει εδώ και 9 μήνες, και είμαι πολύ ευχαριστημένη, κάνει καλή δουλειά. Το μόνο θέμα που έχω είναι οτι πρέπει να πηγαίνω την συσκευή από το ένα δωμάτιο στο άλλο για να καθαρίζει όλο το σπιτι. Το πρωί στην κουζίνα για να απορροφάει τις μυρωδιές, μετα στο σαλόνι και το βραδυ στο υπνοδωμάτιο του μωρού. Είναι βαρετό κάθε μέρα το ίδιο πράγμα αλλά τι να κανεις. Αν έχεις παιδιά θέλει προσπάθεια για να είναι καθαρό το σπίτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Argigoula Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Indiko_Xoiridio Η βασική διαφορά του Winix P300 με τον U300 είναι ότι ο P έχει ένα επιπλέον φίλτρο (το προφίλτρο), δεν ξέρω εάν έχει και καμιά άλλη διαφορά. Αγαπητέ tarantules Για να μην βρω και τον μπελά μου…. Ούτε ιονιστές πουλάω ούτε έχω καμιά όρεξη να προμοτάρω εταιρείες. Είμαι μηχανικός στο επάγγελμα και δουλεύω σε μεγάλη ελληνική εταιρεία τροφίμων που τα προιόντα της είμαι σίγουρη ότι έχεις καταναλώσει αρκετές φορές. Ο λόγος που έκανα το post ήταν απλά και μόνο να ενημερώσω μια που το έψαξα πολύ το θέμα πριν αγοράσω ιονιστή κυρίως από ξένα site και άρθρα σοβαρών φορέων όπως ο EPA (Environmental Protection Agency). O ΕPA αν δεν γνωρίζεις είναι ο παγκόσμιος οργανισμός που βγάζει όλες τις αποφάσεις για τι επιτρέπεται και τι όχι στα μηχανήματα ως προς τις εκπομπές αερίων. Είναι αυτός που έβγαλε στη δημοσιότητα το σκάνδαλο της Volkswagen για μεγαλύτερη εκπομπή ρύπων από ότι ανακοίνωνε η εταιρεία κτλ. Τέλος πάντων για να μην σε κουράζω….. Το σημαντικό είναι ότι ο ιονισμός παράγει όζον στο περιβάλλον το οποίο όταν το αναπνέουμε είναι ένα από τα πιο τοξικά αέρια. Εδώ στην Ελλάδα η επικοινωνία που είχα με αρκετές εταιρείες που πουλάνε ιονιστές ήταν τραγική. Σαν να μην ήξεραν τι πουλάνε…μόνο αερολογίες… Κάποιοι όταν τους ρώταγα για το όζον ήταν σαν να τους μιλάω Κινέζικα. Κάποιοι άλλοι μου έλεγαν ότι το μηχάνημά τους μπορούσε άνετα να καθαρίσει 60τμ όταν από τα τεχνικά χαρακτηριστικά έβλεπα ότι είχαν παροχή αέρα μόνο 100-150 κυβικά μέτρα την ώρα (δηλαδή μπορούσαν να καθαρίσουν 100-150 κυβικά μέτρα αέρα την ώρα)…. ούτε 10 τμ δεν μπορούσαν να καθαρίσουν με αυτή την παροχή. Η μόνη εταιρεία (και μην το πάρεις σαν διαφήμιση) που μου απάντησε ακριβώς σε αυτά που τους ρώτησα και μου έστειλαν τα πιστοποιητικά που ζήτησα ήταν η παραπάνω που ανέφερα στο post για αυτό αγόρασα και το μηχάνημά τους. Από εκεί και πέρα εάν νομίζεις ότι προμόταρα κάτι δεν έχω τι να σου πω….απλά την εμπειρία μου έγραψα που νομίζω ήταν χρήσιμη για αυτούς που διαβάζουν. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pankostas Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Σιγά μην κάτσεις και απολογηθεις στον κάθε ένα αμυαλο που δεν είναι έχει τι να κάνει. Δεν σου είπε φίλε μου κανένας να αγοράσεις κάτι. Αν δεν εισαι "προβατο" , αυτα που είπε δεν θα τον/την κρίνεις. Απλώς θα κάτσεις να ψάξεις αν αληθευουν. Θα κάνεις τη δική σου έρευνα. Το μόνο που έπρεπε να πεις είναι "ευχαριστω", που μοιρασε την προσωπική έρευνα και γνώμη. Τι να πω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα