Προς το περιεχόμενο

Reality: Γυναικες με αρ@#%δια ?

skevo_kos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι, ως γνωστόν οι επιστήμονες και οι έρευνες που κάνουν δεν αξίζουν τίποτα μπροστά στα συμπεράσματα που βγαίνουν σε μια συζήτηση που συνοδεύεται με φραπεδιά και έπεται του θέματος 'Είναι ο Μπάγιεβιτς βαλτός από τους γαύρους για να διαλύσει την ΑΕΚ'

• Απαντ. 84
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

<blockquote><font class="small">Quote katastramenos:</font><hr> eilikrina den mporo na se katalabo, ego milao gia stasi kai apopseis pano stin idiosygrasia kai ton rolo pou pisteyei o kathenas mas oti exoun ta dyo fila, to pos ayto exei allaxei kai to an ayto einai kalo i oxi

kai esy exeis KOLLISEI sto EIDIKO.

NAI mporo na GENIKEYSO se ayto pou theoro oti einai lathos na ginaitai stin epoxi mas kai exo dei to olo styl kai kanei tin idia syzitisi ATELEIOTES FORES gia na EXO apopsi.

DEN mporo na GENIKEYSO an aytou tou eidous oi gynaikes einai kales gia sex i sxesi alla den einai ayto to noima aytwn pou leo.....

esy den eipes akoma tin diki sou .....

mipos eisai mia apo aytes ???

mono etsi exigeitai <hr /></blockquote>

Ε λοιπόν το παραδέχομαι. Είμαι μια δυναμική γυναίκα με @ρχίδι@ και τσαμπουκά παγιδευμένη μέσα σε ένα αντρικό σώμα...

Δημοσ.

<blockquote><font class="small">Quote LL_NEO:</font><hr> Χαχαχαχαχα KWSN-Men το στρινγκάκι δε σε κόβει στα @ρχίδι@; <hr /></blockquote>

:P

Δημοσ.

μα πως σου πηγαίνει η καρδιά να ρίχνεις με άκομψες εκφράσεις το επίπεδο αυτής της εκπλεπτισμένης συζήτησης ρε συ pyro? :P :P :P

Τώρα που το σκέφτομαι έχω κάποιες απορίες σχετικά με αυτό και πως το αντέχουν πάνω τους οι γυναίκες, αλλά κάτι μου λέει οτι θα τη σκίσουμε τελείως τη συζήτηση αν τις αναπτύξω

Δημοσ.

Απλά το συνιθίζουν γιατί τις ενοχλείς λιγότερο από το να φαίνονται γραμμές στο παντελόνι...

Δημοσ.

<blockquote><font class="small">Quote KWSN-Men:</font><hr> Απλά το συνιθίζουν γιατί τις ενοχλείς λιγότερο από το να φαίνονται γραμμές στο παντελόνι... <hr /></blockquote>

Όντως ξέχασα οτι για χάρη του ναρκισισμού τους κάνουν τα μύρια όσα.

Βασικά προτιμώ στις γυναικες τα δαντελένια σορτσάκια (δεν ξέρω αν τα έχετε δει) αντι για τα string. Καταλήγουν κάτω απο το κωλομάγουλο και οπότε δε φαίνονται ακόμα και με εφαρμοστό παντελόνι(οχι σαν τα στρινγκάκια που το τριγωνάκι φαίνεται ακόμα και μέσα σε homeboy παντελόνι). Είναι και πιο σεξουαλικά(τουλάχιστον για μένα) και είναι και καλύτερα και για τις ίδιες καθώς δεν μπορεί να τους προκαλέσει μυκητίαση, κάτι που για το stringακι είναι στην ημερίσια διάταξη.

Δημοσ.

Ρε παιδια, μηπως να ζητησουμε απο τους φιλτατους moderators μετονομασια του θεματος σε "Stringακι στο κωλαρακι !?!"

(Παντως αν γουσταρετε μεσα ειμαι :D)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...