mikelamar Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Παιδες και οι μπαταριες κανουριες ειναι και win Vista Sp2 full updated και ουτε σκληρος υπαρχει κοντα ουτε κατι αλλο καινουριο. Τα ποντικια επαψαν να δουλευουν ξαφνικα το ενα με μια ημερα διαφορα απο το αλλο, εκανα φορματ επι της ευκαιριας αλλα το μονο που αλλαξε ειναι το στο ενα απο τα δυο δουλευουν μονο τα πληκτρα, αριστερο και δεξι κλικ. Αυτη τη στιγμη με ενα wired MS mouse.
Death_In_Paradise Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Μήπως έχεις καμιά συσκευή με ανοιχτό Βluetooth κοντά?
konandrio Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Μηπως τα δουλεψες σε γυαλινη επιφανεια και τα εκαψες?
mikelamar Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Ναι αυτο με την γυαλινη επιφανεια μπορει να εχει καποιες πιθανοτητες να γινει γιατι εχει τζαμι το γραφειο και μπορει να μην το αφησα πανω στο mousepad, σκεφτομαι κ το ενδεχομενο να εχουν καει οι πομποι bluetooth απο το hub αλλα μονο αυτα θα καιγονταν;
freedubus Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Το ίδιο πρόβλημα έχω κι εγώ. Το ποντίκι εκεί που δούλευε κανονικά, αρχισε να φρικάρει και σταματά να ανταποκρίνεται (τρώει σκαλώματα ο δείκτης, κολλάει κλπ). Επίσης, φαίνεται να μη φορτίζει (δεν ανάβει το λαμπάκι στο δέκτη). Δοκίμασα όλες τις θύρες USB και σε όλες κάνει τα ίδια. Το δοκίμασα σε άλλο υπολογιστή (και σε λάπτοπ) και δουλεύει κανονικά. Παίζει ρόλο μήπως το οτι έσκασε ένας κεραυνός προχτές και έπεσε ο γενικός ενώ είχα ανοιχτό το πισί; Αλλά δεν έχω άλλα προβλήματα με το πισί, μόνο αυτό. Και οι USB δουλεύουν όλες μια χαρά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.