Αδμιν Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 http://www.star-tv.gr/site/content.php?artid=6948 Ανανεώθηκε η αποκλειστική συνεργασία, που περιέχει σπουδαίους τίτλους ταινιών. Ενδεικτικά : 300, Blood Diamond (Ματωμένο Διαμάντι), Flags of our fathers (Οι σημαίες των προγόνων μας), Harry Potter and the Order of the Phoenix (Ο Χάρι Πότερ και το Τάγμα του Φοίνικα), The Prestige, Zodiac καθώς επίσης και νέες σειρές, παραγωγής 2007 2008, οι οποίες έχουν σημειώσει μεγάλη επιτυχία στο εξωτερικό: Fringe, Eleventh Hour, The Big Bang Theory, Privileged. Ειλικρινα, ειναι απο τις σειρες που καιγομαι να δω πως θα τις χειριστουν οι υποτιτλιστες.
black_widow Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 http://www.star-tv.gr/site/content.php?artid=6948 Ειλικρινα, ειναι απο τις σειρες που καιγομαι να δω πως θα τις χειριστουν οι υποτιτλιστες. +1. Έχω απορία επίσης ποιός θα την δει, δεν είναι από τις σειρές που περίμενα να τη δείξουν στην Ελλάδα.
iNorganic Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 καλα αυτο με τους υποτιτλους μαλλον θα ειναι δραμα.
Moderators Praetorian Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Η πρώτη season πρέπει να υπάρχει ήδη σε DVD clubs με ελληνικούς υπότιτλους, όπως φαίνεται από αυτό, ενώ σίγουρα έχουν βγει και υπότιτλοι από fans.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 εκτός από αυτές στο trailer δείχνει και το Numb3rs
Sellers Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Α πα πα, τι παπαριά το numb3rs. (Άσχετο)
tolkki Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Πως και το Σταρ θα δειξει κατι ποιοτικο?
klainmaingr Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Οι fan subs ρημαδοπαλεύονται πάντως. (Δεν κάνω το λάθος να τους βάλω, αλλα δεν είναι και για τα ανάθεμα). Αν την μετάφραση την κάνει κάποιος τυχαίος, απλώς γνώστης αγγλικών θα είναι μια πατάτα και μισή
Moderators Praetorian Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Και που να δείτε τι φέρνει ο Ant1 στο Prime 11, True Blood
alexzzz Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 +1. Έχω απορία επίσης ποιός θα την δει, δεν είναι από τις σειρές που περίμενα να τη δείξουν στην Ελλάδα. indeed.... btw στις 21 του μηνού ξεκινάει η τρίτη σεζόν
slipknot Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Εγώ το κόβω η σειρά να κόβεται μετά από κάποια επεισόδια. Δε νομίζω να βρει το κοινό της. Ειδικά αν τα επεισόδια έχουν μούφα υπότιτλους, ποιος θα κάτσει να τα δει; Όπως λέει και ο alexzzz, σε 10 μέρες ξεκινάει η τρίτη σεζόν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.