andreas_ts13 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Γεια σας απο ενα νεο μελος! Εδω και καιρο ψαχνω σε πολλα site για εναν φορητο υπολογιστη και εχω καταληξει σε αυτους τους 2.Εχω κοιταξει πολλες γνωμες στο internet απο ειδικους αλλα θα ηθελα και τη γνωμη ενος μεσου χρηστη...Οσο να ναι ο Maestro ειναι πιο καλος...αλλα και ο αλλος εχει χαρακτηριστικα...Περιμενω απαντησεις! Turbo-X Maestro Pro 42-416: Turbo-X Steel SN42-432 XP
gs20309 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 ο ένας έχει 17αρα κ ο άλλος 15άρα οθόνη?? καταρχας γιατί Turbo - X ? δεν τα λυπάσαι τα λεφτά?..επίσης κ οι δύο έχουν core duo κ όχι core 2 duo.. θα σου πρότεινα εφόσον διαθέτεις γύρω στα 650 euro να δέις τα Dell στο multirama με core 2 duo 2.1 ghz , τώρα από κάρτες γραφικών δεν ξέρω τι παίζει αλλά εξαρτάται από εσένα τι ακριβως θέλεις.. ή κάποιο toshiba ή hp εγώ αυτές τις μάρκες θα κοίταγα για μέχρι 650 euro... http://www.multirama.gr/products/product?pid=0419569&catid=010200 επίσης καλωσήρθες στο forum!!!
lagoudakis Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 θα συμφωνησω με τον φιλο,γιατι δεν κοιτας για κατι πιο επωνυμο,επισης να γμωριζεις οτι τα συγκεκριμενα δεν εχουν μεταπωληση καλη
gs20309 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 θα συμφωνησω με τον φιλο,γιατι δεν κοιτας για κατι πιο επωνυμο,επισης να γμωριζεις οτι τα συγκεκριμενα δεν εχουν μεταπωληση καλη φίλη.. λαγουδάκι, γιατί δεν πρότεινες το lenovo?? δεν μίλησα γιατί περίμενα εσένα να το προτείνεις....
.:VenoM:. Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στους αλλους υπολογιστες πληρωνεις το ονομα στους τουρμπο χ οχι. Και τι αν δεν ειναι μαρκας ? τα εξαρτηματα ειναι μαρκας. Nvidia GPU , Inter CPU κλπ κλπτ μην ακουω ανοησιες!
gs20309 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στους αλλους υπολογιστες πληρωνεις το ονομα στους τουρμπο χ οχι. Και τι αν δεν ειναι μαρκας ? τα εξαρτηματα ειναι μαρκας. Nvidia GPU , Inter CPU κλπ κλπτ μην ακουω ανοησιες! λολ ... κάνε μια βόλτα στο πλαίσιο κ κάτσε διακριτικά λίγα λεπτά κ δες πόσα turbo-x γυρνάνε πίσω.. κ δεν μιλάω για λάπτοπ μόνο. γενικότερα.. εγώ οτιδήποτε turbo-x αγόρασα το πήγα πίσω. (UPS τα φτησε σε ένα χρόνο κ καλά που δεν μου έκαψε κ τπτ - κ ένα mp3 player μας το άλλαξαν 3 φορές) αυτά από μένα.. σαφώς έχει μέσα ίδια εξαρτήματα αλλά σε καμία περίπτωση δεν με πείθει αυτό , ειδικά για λαπτοπ που όλα πρεπει να είναι προσεγμένα στο πόντο και όλα κουμπωμένα καλά στο σασί τους. θέλεις να μου πεις δλδ οτι εταιρίες όπως η sony , toshiba, hp που έχουν κάνει μια έρευνα Α πάνω στο αντικείμενο θα συγκριθούν με τη κατασκευή-συναρμολόγιση του turbo-x ?? δε λέω είναι κ θέμα τύχης ή μάλλον ατυχίας αν θα σου παίξει πρόβλημα. ΑΠΛΑ εαν με το toshibaκτλ έχεις 1 στις 1.000 με το turbo-x έχεις 500 στις 1.000 .. μπορεί να μην σου τύχει ποτέ πρόβλημα κ το εύχομαι αλλά είναι σαν να μου λες ότι θα πάρεις ένα αυτοκίνητο china motors κ θα το συγκρίνεις με μια saab .. εγώ μην ακούω ανοησίες.... κ εφόσον το παιδί διαθέτει λεφτά κ όχι αστεία κ με τα ίδια λεφτά παίρνει κάτι επώνυμο κ πιο αξιόπιστο γιατί να μην πάει στο καλύτερο. κατά τη γνώμη μου 650ευρό δεν αξίζει ένα turbo-x εαν είχε 350 να το έπαιρνε.. μ αρέσει που έχεις ανοίξει κ topic με θέμα τι λαπτοπ να πάρεις κ αναφέρεις " Ειμαι ασχετος στα laptops και θα ηθελα την βοηθεια σας!" κ μέσα σε λίγες μέρες έγινες σχετικός??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.