kostis38 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Καλησπέρα σας. Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής. Έχω το ISO μιάς έκδοσης των windows 7 και θέλω να προσθέσω το αρχείο αλλαγής της γλώσσας στα Ελληνικά(τα αρχεία στα οπία αναφέρομαι τα έχω αλλά είναι χώρια). Μήπως γνωρίζει κανείς φίλος πως να το κάνω? Ευχαριστώ.
.:VenoM:. Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Το πιο κατάλληλο πρόγραμμα για αυτήν τη δουλειά που χρησιμοποιώ είναι το Ultra Iso Pro
Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Πως περναμε προγραμματα κλπ με το προγραμμα αυτο στο dvd ?Ειχα διαβασει ενα οδηγο του madsc για τα windows αλλα δεν καταλαβα...
.:VenoM:. Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 κανεις απλα open το iso που εχεις και μετα με drag & drop βαζεις τα αρχεια που θες , στη συνεχεια κανεις save as .iso
ghostgr_a_n Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Παιδια νομιζω οτι θελει να μπουν αυτοματα. Δοκιμασε το vlite .
Bspus Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Για καποιο λογο, οποτε στα vista η 7 προσθεσα χυμα αρχεια στο iso, δεν μπορουσε πια να προχωρησει η εγκατασταση. Ξεκινουσε μεν με boot απο dvd, εμπαινε στον installer αλλα εβγαζε σφαλμα. Με αλλαγες απο το vlite δουλευε ομως
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.