bebis4 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 εχω ενα p4 στα 3.0 και καποια στιγμη που το ανοιξα το biosτα εξης bip: ή αυτο One, Three & Three Beeps First 64K RAM Chip/Data Line Failure ή αυτο Four, Three & One Beep RAM Test of Memory Above 64 Failed με πιθανοτερο το πρωτο και δεν εχω εικονα στην οθονη. αυτο το πρωτο σημαινει καρτα γραφικών ή χαλασμενος διαυλοσ agp ή κατι άλλο? θα πρεπει να αλλαξω καρτα γραφικων ή motherboard? thanks για οτι βοηθεια δοθει οπως παντα αξιοπιστη.
Galio Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 τι ενοεις ανοιξες το bios ; αν το pc δουλευε κανονικα πριν δοκιμασε απλα να βγαλεις μνημες και καρτα γραφικων και να καθαρισεις λιγο τις επαφες τους.
bebis4 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 εβγαλα μνημες και καρτα καθαρισα αλλα δεν αλλαξε κατι. τελικα νομιζω οτι κανει αυτα τα μπιπ 3 - 3 - 1 CMOS batter failure Bad CMOS battery .ξερει κανεις τι χρειαζεται να κανω? να σημειωσω οτι το κουτι μου δεν εχει κουμπι reset ουτε και το τροφοδοτικο on/off οποτε αν θελω να σβησω το pc παταω παρατεταμενα το κουμπι on του pc και σβηνει. καποια στιγμη εβαλα ενα δευτερο dvd rw και μια μνημη 512 εκανα restart λειτουργησε κανονικα μπηκε στα win και την επομενη φορα πηρα αυτα τα μπιπ απο και πλεον ενω φαινεται ολα να ξεκινουν κανονικα δεν εχω εικονα στην οθονη ή δεν μπορω να μπω στα win. μηπως πρεπει να αλλαξω μια μικρη στρογγυλη μπαταρια στην motherboard? to pc λειτουργει απο το 2004 περιπου.
Galio Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Εμένα σε ενα pc που έχει τελειώσει η μπαταρία δεν μου κανει κατι τετιο απλα θελει καθε φορα που βγενει απο την μπριζα να ρυθμιζω ημερομηνιες,
alex89 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 εβγαλα μνημες και καρτα καθαρισα αλλα δεν αλλαξε κατι. τελικα νομιζω οτι κανει αυτα τα μπιπ 3 - 3 - 1 CMOS batter failure Bad CMOS battery .ξερει κανεις τι χρειαζεται να κανω? να σημειωσω οτι το κουτι μου δεν εχει κουμπι reset ουτε και το τροφοδοτικο on/off οποτε αν θελω να σβησω το pc παταω παρατεταμενα το κουμπι on του pc και σβηνει. καποια στιγμη εβαλα ενα δευτερο dvd rw και μια μνημη 512 εκανα restart λειτουργησε κανονικα μπηκε στα win και την επομενη φορα πηρα αυτα τα μπιπ απο και πλεον ενω φαινεται ολα να ξεκινουν κανονικα δεν εχω εικονα στην οθονη ή δεν μπορω να μπω στα win. μηπως πρεπει να αλλαξω μια μικρη στρογγυλη μπαταρια στην motherboard? to pc λειτουργει απο το 2004 περιπου. Μόνος το γράφεις το πρόβλημα. Μάλλον το δεύτερο dvd-rw ή η μνήμη προκαλούν το πρόβλημα. Δοκίμασε χωρίς αυτά να δεις αν λειτουργεί κανονικά.
bebis4 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 τα ακριβη Error Beep ειναι 1-3-3-1 απλα πριν δεν εβαλα το πρωτο πιστευοντας οτι αυτο ειναι γιατι μπουταρει στα xp αλλα εγω δεν το βλεπω λογω οθονης. το εκανα με την μπαταρια αλλα παλι τα ιδια εξακολουθω να μην εχω εικονα. μαλλον ειναι καρτα γραφικων? τι να πω. τι αλλο να δοκιμασω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.