Προς το περιεχόμενο

rootkit .....

kostasser

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παiδια..

..είναι η πρώτη μου συμμετοχή εδώ και ζήτω τη βοήθεια σας ..

.. το πρόβλημα είναι ότι μάλλον έχω κάποιον ιό στο κομπιούτερ μου και δεν μπορώ να τον βγάλω..

…έχω avast free ,και μου βγάζει ότι υπάρχει ένα κακόβουλο ρουτκιτ και μου προτείνει διαγραφή του , την οποία και κάνω … αυτό όμως συνεχίζει να υπάρχει κάθε φορά που ανοίγω τον υπολογιστή…

… επίσης με προειδοποιεί για «πολλά παρόμοιε ύποπτα εξερχόμενα e mail»και αρχίζει να δουλεύει ο σαρωτής e mail , προτείνοντας με να «μην εξέλθουν» , αλλά αυτά συνεχίζουν … και είναι πολλά 100 -200 , ίσως και παραπάνω …

… τι γίνετε ? …τι να κάνω ? … κατέβασα κάτι προγραμματικά καθαρισμού από το ιντερνέτ , αλλά τίποτα …

Υ.Σ. .. παiδια δηλώνω ψιλοασχετος , τον τελευταίο καιρό ασχολούμαι και δεν γνωρίζω πολλά … ότι έχω μάθει από μόνος μου από διαφορές σελίδες που διαβάζω

… γενικά δε γνωρίζω καλά αυτήν την τεχνολογία … προσπαθώ

Δημοσ.

αυτα τα 2 που σου προτεινει ο φιλος αποπανωφ ειναι τα καλυτερα αλλα αν το avast σου το βρισκει και ξαναγεννιεται, δε φταιει το avast, αλλα επειδη το χεις αρκετο καιρο (το rootkit), εχει αποθηκευτει στο system restre και σου αναγεννιεται. Αρα λοιπον τι κανουμε? Μολις το διαγραψει το ταμιφλου σου, απενεργοποιεις μια και ξαναενεργοποιεις το system restore ετσι ωστε να σβηστει και απο εκει, μετα κανε ρεσταρτ και ξαναψαξου να δεις αν το εχεις και πες μου

Δημοσ.

...φιλε EXARXEIA_CITY , σ'ευχαριστω πολυ για την πληροφορια σου ...

.. κατευασα το SUPERantispyware

... φιλε 100 010 00 , σ'ευχαριστω κι εσενα ..

.. εκανα οτι ειπες και νομιζω οτι "καθαρισα" ...

.... εδω και 3 μερες το συστημα λειτουργει αψογα και τα αντιβαιρους και τα αντισπαιγουεαρ δεν βρισκουν τωρα τιποτα...

...σας ευχαριστω πολυ .... υποχρεος

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...