Vasilis 07 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Τί λετε γι αυτό ? (ψιλοακριβό ) http://www.multirama.gr/products/product?pid=0393505&catid=061009
JIMBOAthens Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δεν καταλαβαίνω γιατί παιδεύεσαι άδικα. Από την στιγμή που έχεις το καλώδιο HDMI-HDMI παίρνεις ένα adaptor ΗDMI σε DVI με €3,50 και κάνεις την δουλειά σου. Ο GeorgeMan παραπάνω πιστεύω σου έκανε όλες τις διευκρινήσεις που χρειάζεσαι...
Vasilis 07 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Αν πρόσεξες και ο GeorgeMan έκανε την επιλογή καλωδίου που λέω και εγώ.Όσο για αντάπτορα οι τιμές κυμαίνονται από 8-30 ευρώ (δεν έχω βρεί φτηνότερο) και στις περισσότερες περιπτώσεις η σύνδεση εμφανίζει προβλήματα.
JIMBOAthens Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 O George 1η επιλογή έχει και αυτός τον adaptor. H σύνδεση με adaptor δεν δημιουργεί το παραμικρό πρόβλημα στην μεταφορά του ψηφιακού σήματος (αλλοίωση κ.τ.λ.). Τους χρησιμοποιώ χρόνια. Υπάρχουν όπως προανέφερα και πολύ φθηνότεροι από τα €8 που γράφεις αν ψάξεις λίγο καλύτερα (Στο Πλαίσιο νομίζω τον έχει €5)...
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 O George 1η επιλογή έχει και αυτός τον adaptor Με τυχαια σειρα τα εβαλα Μονο αν θες να παρεις μακρυ καλωδιο DVI-> HDMI πρεπει να προσεξεις λιγο τις προδιαγραφες, μην εχεις κανα κουλο για την FULL HD+ αναλυση που θα χρησιμοποιεις... Εγω συγκεκριμενα ειχα παρει αυτο, το οποιο ειναι ποιοτικοτατο, με πολυ καλη μονωση (το βλεπεις απο το παχος του καλωδιου) και συναμα αρκετα ευλυγιστο. Αλλα ειχα παρει την εκδοση του 1,5 μετρου με 9€. http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.752030 Παντως λιγο αισχρο οτι δεν εχει μετατροπεα η καρτα σου... Παιζει να εχω 3-4 να καθονται, οι 3 τελευταιες καρτες γραφικων που αγορασα ειχανε... (Ati ολες). Αν περνας απο Βριλησσια ελα παρε εναν
Thrylos7 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 λοιπον για να τελειωνει το θεμα. Οι επιλογες οπως σωστα ειπαν παραπανω ειναι 3 : 1)adaptor dvi->hdmi + hdmi cable 2)dvi to hdmi cable 3)dvi cable Τωρα, η ποιοτητα ιεναι ολοιδια και με τις 3 επιλογες και δεν υπαρχει κανενα προβλημα με τον ανταπτορα, μη το ξανα-αναφερεις please , εχω βαρεθει να διαβαζω ραδιο-αρβυλες και αλλα τετοια. Τα προβληματα αρχιζουν και στις 3 λυσεις απο τουλαχιστον 10 μετρα και πανω σε μηκος καλωδιου, εσυ απλα ξεχνα τα. Οποτε αν ο στοχος ειναι απλα η φτηνοτερη λυση, σε βολευει ειτε να παρεις τον πιο φτηνο ανταπτορα που θα βρεις, ειτε το πιο φτηνο dvi cable. Μην παρεις dvi-hdmi cable γιατι ουτε κανενα κερδος εχει, και ειναι και πιο δυσευρετα/ακριβα και θα σου χρειαστει και μονο σε αυτην την χρηση μελοντικα, δε μπορει να χρησιμοποιηθει σε οτιδηποτε αλλο. Επισης αμα ειναι τοσο θεμα πια τα 5 ευρω, σκεψου μηπως εχεις κανενα παραπεταμενο dvi cable απο παλια οθονη....ή για τον ανταπτορα, αν εχεις κανενα φιλο με ATI καρτα και δε τον χρησιμοποιει, σχεδον ολες απο 3850 και μετα δινανε μεσα ανταπτορα (που και καλα ειναι special ATI αλλα τον χρησιμοποιουσα σε 8800gt μια χαρα...).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.